Maak kennis met de mensen van Bangma Verpakking


Na jarenlang gewerkt te hebben als administratief medewerker in de farmaceutische industrie, is Kim Gijsbers op 1 november gestart als allround administratief medewerker bij de afdeling Productie. We vroegen haar naar haar eerste indruk.

Hoe waren je eerste weken?

“Goed, ik ben fijn ingewerkt en heb een middag heb meegewerkt in het opzetcentrum en de sheetplant. Hierdoor heb ik het team van het opzetcentrum snel leren kennen, en zij mij ook.”

Lijkt je werk op je vorige baan?

“Nee eigenlijk niet. Hoewel je natuurlijk in beide functies administratief werk doet, moet ik mij nu weer nieuwe systemen eigen maken. Het werk op deze afdeling is snel en divers. Zo kun je het ene moment rustig iets uitwerken, terwijl je het volgende moment vier assemblage-orders verwerkt. Administratief moet ik hiervoor het artikelnummer namelijk aanpassen van een plano naar een opgezette doos.”

Hoe vind je het om nu te werken in verpakkingsland?

“Er gaat een wereld voor mij open. Ik had niet gedacht dat er bij Bangma Verpakking zoveel verschillende dozen worden gemaakt en sta versteld van hoeveel verschillende soorten dozen die wij kunnen opzetten met onze opzetmachines.”

Welkom Kim en heel veel succes!

#verpakking #verpakkingen #karton #bangmaverpakking #dronten