Maak kennis met de mensen van Bangma Verpakking


Hoewel hij jaren geleden al speelde in een voetbalshirt met ons logo, is de transfer elf jaar later écht rond. Franklin Bode begon op 1 december bij Bangma Verpakking als Accountmanager Retail Food. We vroegen hem naar zijn eerste indruk.

Hoe zijn je eerste dagen bevallen?

“Ik zie veel enthousiasme bij alle collega’s en er hangt een positieve sfeer. Iedereen neemt de tijd om kennis te maken en ik zit nu middenin mijn inwerktraject. Hierin merk ik dat iedereen bereid is zijn of haar kennis met mij te delen. Het eerste gevoel is prima.”

Verschilt je baan veel met je vorige werk?

“Ik heb jarenlang gewerkt in de uitzendbranche. Het is leuk om nu de overstap te maken naar een bedrijf dat landelijk opereert, nationale en internationale partners heeft en waar gewerkt wordt met een fysiek eindproduct.”

Wat breng je mee en waar wil je naartoe?

“Ik beschik over een groot netwerk en zie meer dan voldoende kansen binnen het segment voedingsmiddelen. Ik ben servicegericht, zet graag een stapje extra en kijk er dan ook naar uit om klanten te voorzien van vakinhoudelijk advies op het gebied van verpakkingen!”

Franklin, welkom bij de selectie van Bangma Verpakking en veel succes!