Maak kennis met de mensen van Bangma Verpakking


Op onze afdeling Administratie zit op dit moment maar liefst 85 jaar aan werkervaring en de collega met de meeste dienstjaren is Patricia. Ze vertelt ons over haar beginjaren en nieuwe ontwikkelingen die eraan komen!

Wat doe je bij Bangma Verpakking?

“Sinds vier jaar ben ik het hoofd van de afdeling Administratie.”

Wat deed je daarvoor?

“Ik ben in 1992 begonnen als uitzendkracht en daarna heb ik jarenlang gewerkt als administratief medewerker.”

Is er veel veranderd?

“Er ging in het begin natuurlijk meer met pen en papier. Zo moest de verkoopafdeling de verkooporders opschrijven, waarna wij dit invoerden in de computer. Ook zijn we natuurlijk nieuwe programma’s gaan gebruiken. Zo ben ik bijvoorbeeld nog betrokken geweest bij het inrichten van Exact voor DOS.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“De afwisseling en het controleren en uitzoeken. Als er een fout is gemaakt, is het uitdagend om dit uit te pluizen en vervolgens te zoeken naar een oplossing. Ook heb je als afdeling Administratie contact met alle afdelingen van het bedrijf.”

Welke projecten ben je de komende tijd druk mee?

“Als afdeling hebben we met alle handelingen te maken rondom ontvangsten en verzendingen, waardoor we natuurlijk betrokken zijn bij de inrichting van het Warehouse Management Systeem. Om dit nieuwe WMS-systeem te leren kennen, gaan we als team trainingen volgen en ervaring opdoen. Het systeem gaat ons tijd besparen. Zo werken we toe naar een verdere administratieve synchronisatie tussen Productie en Bangma Verpakking.”