Maak kennis met de mensen van Bangma Verpakking


In januari startte Danny Duijnhouwer op onze afdeling Sales. Deze ervaren accountmanager is woonachtig in het Zuiden van het land en zal zich met name gaan richten op klanten onder de rivieren.

Wat ga je doen bij Bangma Verpakking?

“Ik ga aan de slag als Accountmanager E-commerce en Industrie.”

Heb je al ervaring met verpakkingen?

“Ja zeker! Ik werk al meer dan acht jaar in de verpakkingswereld en heb al veel ervaring opgedaan met verpakkingsspecials en toebehoren.”

Wat vind je leuk aan het werken als accountmanager?

“Ik denk graag in mogelijkheden en oplossingen en haal energie uit het adviseren van klanten. Ik neem tijdens gesprekken graag branding en marketing mee en ik vind het leuk om mee te kijken naar het inpakproces. Er zijn vaak quick wins en bedrijven kunnen in veel gevallen besparen met slimme keuzes op het gebied van opvulmateriaal, inpaktafel(s) en de inpakstroom.”

Vanwaar de stap naar Bangma Verpakking?

“Het is een dynamisch bedrijf. De sfeer is goed en ik vind het interessant dat er wordt ingespeeld op nieuwste trends in de verpakkingswereld. Daarnaast is alles hier een maatje groter. Dit maakt dat je niet alleen bij interessante klanten aan tafel zit, maar ook dat je als accountmanager over een brede toolkit beschikt met mogelijkheden die je kunt aanbieden. Zo zijn er veel opties op gebied van bedrukkingen, soorten karton en kunnen we voorraad houden voor klanten. Hierdoor ben je echt een kennispartner!”