Maak kennis met de mensen van Bangma Verpakking


Terug van weggeweest! Pamela Zandbergen werkte al eens eerder bij Bangma Verpakking en maakt sinds januari weer onderdeel uit van ons team Sales Support. Uiteraard stellen we haar graag aan je voor.

Na twee jaar weer terug bij Bangma Verpakking. Hoe ging dat?

“Doordat mijn vorige werkgever mij geen verlenging kon bieden, zat ik zoals ze dat noemen in between jobs. Ik was net begonnen met het updaten van mijn LinkedIn-profiel, toen ik een vriendschapsverzoek kreeg van een oud-collega van Bangma Verpakking. De vraag was of ik gebeld mocht worden. Een week later zat ik voor een gesprek op kantoor en was het beklonken: ik ging (weer) aan de slag in het team Sales Support!”

Waarom koos je weer voor Bangma Verpakking?

“Ik hou van de dynamiek van de verpakkingswereld en daarnaast is het erg fijn dat ik bij Bangma Verpakking mijn werktijden flexibel kan indelen. In principe werk ik 24 uur per week en mag ik mijn schema zelf bepalen, waardoor ik er voor mijn twee dochters kan zijn als zij uit school komen.”

Wat vind je leuk aan je werk in het team Sales Support?

“Het werk is enorm dynamisch en je hoeft je in deze rol echt niet te vervelen. De taken lopen enorm uiteen. Zo schakel ik met de inkoop en verkoop, ondersteun ik de buitendienst en doe ik het contact tussen de producent en klant. Dagelijks komen er allerlei vragen op je af die je moet vervullen. Hoe je dat precies doet? Dat is aan jou.”

Pamela welkom terug en veel succes!