Maak kennis met de mensen van Bangma Verpakking


Vandaag stellen we Nico Nieuwbroek aan je voor. Al 6,5 jaar maakt hij als heftruckchauffeur deel uit van onze logistieke afdeling en in het magazijn kun je hem vaak snel vinden door de Defqon-muziek te volgen. We vroegen hem naar zijn werkzaamheden en ontwikkelingen die eraan komen.

Hoe ziet je dag eruit?

“Ons team, bestaande uit vier heftruckchauffeurs, start elke dag om half acht. We beginnen met het checken van de orders, zodat we weten wat we kunnen verwachten. Het eerste deel van de dag bestaat vervolgens uit het uitladen van de vracht die op de docks staat. Dit is er door de vrachtwagenchauffeurs de dag ervoor neergezet. Daarna zetten we de orders voor de volgende dag klaar. Die krijgen we binnen via onze binnendienst. Deze vracht is voor de eerste vrachtwagenritten de volgende dag.”

Wat ga je merken van het nieuwe Warehouse Management Systeem (WMS)?

“Ik ben positief over wat er gaat komen. Het doorvoeren van de nieuwe inrichting zal even wat tijd kosten, maar uiteindelijk gaat het ons veel opleveren. We kunnen nauwkeuriger werken, waardoor we meer tijd overhouden voor onder andere opruimen en schoonmaken.”

Hoe zie je je toekomst voor je bij Bangma Verpakking?

“Ik wil mij blijven ontwikkelen. Door het nieuwe WMS helemaal in de vingers te krijgen, maar ook door verschillende opleidingen te volgen.”

Nico bedankt voor je inzet en ga zo door!