Vacature transportplanner


Ben jij de logistieke maestro die ons team komt versterken? Bangma Verpakking, dé groothandel in verpakkingsmaterialen met een passie voor golfkartonnen verpakkingen, zoekt een gedreven fulltime transportplanner. Als transportplanner bij Bangma Verpakking sta jij centraal in onze logistieke operatie. Met een modern wagenpark en een divers klantenbestand bieden we jou een uitdagende rol binnen ons groeiende bedrijf. Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan de toekomst van ons magazijn met de implementatie van een warehouse management systeem? Lees dan snel verder!

Wat is jouw rol

Als transportplanner bij Bangma Verpakking ben je verantwoordelijk voor het efficiënt plannen en organiseren van onze transportritten binnen Nederland. Je werkt samen met een team van 8 logistiek medewerkers en hebt de beschikking over 5 eigen vrachtwagens met toegewijde chauffeurs. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, zelfs als dit betekent dat je externe transportpartners moet inschakelen. Jouw doel is om elke rit zo efficiënt mogelijk te plannen en de communicatie met onze chauffeurs vlekkeloos te laten verlopen. ‘Nee’ staat niet in jouw woordenboek, en je streeft altijd naar een optimale samenwerking voor een soepele logistieke afhandeling.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

 • Planning van eigen vrachtwagens en externe vervoerders
 • Opdrachtgevers op elk moment kunnen voorzien van informatie van de lopende zendingen
 • Administratieve afhandeling van zendingen
 • Controleren van binnenkomende goederen en uitgaande bestellingen
 • Opmaken van magazijnbonnen en vrachtbrieven voor uitgaande bestellingen

Wat bieden wij jou?

 • Dynamische werkomgeving: geen dag is hetzelfde in jouw functie, waarin ruimte is voor eigen ontwikkeling. Daarnaast werken we met korte lijnen en is er een informele werksfeer;
 • Werktijden: flexibele begin- en eindtijden;
 • Arbeidsvoorwaarden: wij bieden een salaris dat past bij jouw werkervaring. Daarbij is een interessante pensioenregeling inbegrepen, waar wij een deel aan bijdragen. Tenslotte bieden we goede opleidingsmogelijkheden;
 • Ruimte voor ontspanning: successen, jubilea of gewoon zomaar. We hebben vaak iets te vieren dus traktaties, borrels en uitjes staan regelmatig op het programma.

Wat verwachten we van jou

Ben jij de transportplanner die we zoeken en wil je deel uitmaken van het Bangma Verpakking team? Stuur dan je sollicitatie naar vacatures@bangma.nl en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie en de kans om samen te bouwen aan de toekomst van ons bedrijf!

En tenslotte, wie zijn wij?

Bij Bangma Verpakking zijn we dagelijks bezig met inkoop en verkoop van verpakkingen en toebehoren. We bedienen de B2B-markt in de AGF, voedingsmiddelensector, e-commerce en industrie. Als eindgebruiker zie je onze verpakkingen regelmatig in de supermarkt. Onderdeel van Stora Enso, hebben we een logistieke afdeling met opslag, transport en een team van 10 enthousiaste medewerkers. We streven naar het beste voor onze klanten en ons team, met passie, humor en teamuitjes.

Get into our box

We kijken uit naar jouw bericht. Vul hieronder jouw gegevens in en stuur je cv mee in de bijlage. Voor vragen of direct solliciteren kun je contact opnemen met Marijke Bangma: vacatures@bangma.nl.

  Tags : , , , , , ,

  Vacature-transportplanner