Vacature Accountmanager retail- en foodverpakkingen

Update: vanwege de vele reacties, is deze vacature gesloten. 

Haal je een kick uit het binnenhalen van klanten, laat jij je niet zomaar uit het veld slaan en geniet je ervan om samen met klanten de beste verpakkingsoplossingen te vinden? Dan hebben wij een prachtige functie voor je in de aanbieding. Doordat we bij Bangma Verpakking altijd vooruit kijken, zijn we op zoek naar een ervaren salestijger die beschikt over ervaring in de buitendienst en aan de slag wil in een bedrijf dat volop in beweging is én waar volop kansen liggen!

Dit ga je doen:

Als je aan de slag gaat als accountmanager bij Bangma Verpakking, weet je zeker dat elke dag er anders uitziet. In deze afwisselende functie ga je namelijk het volgende doen:

Klanten adviseren

Verpakkingen die producten op z’n best tonen in het schap, beschermen tijdens transport én prachtig zijn bedrukt? Je inventariseert de wensen van de klant en geeft advies, zodat de verpakking na het krijgen van de order aan alle wensen voldoet.

Onderhouden en verder uitbouwen van accounts

Het onderhouden van relaties gaat je natuurlijk af. Je bent attent en gaat regelmatig bij klanten langs. Ook onderzoek je altijd mogelijkheden voor verdere verbeteringen en je verrast je klanten dan ook regelmatig met nieuwe oplossingen. Je accounts blijven hierdoor altijd verder groeien.

Binnenhalen van nieuwe klanten

Naast het onderhouden van je bestaande klanten, ben je altijd bezig met het uitbreiden van je netwerk en het binnenhalen van nieuwe klanten. Je bent een rasoptimist en laat je niet afschrikken door de snelle dynamiek van het segment Retail Food.

Intern processen afstemmen

Als accountmanager zorg je ervoor dat de wensen van de klant zo goed mogelijk worden vertaald in de perfecte verpakking. Je schakelt hiervoor met je collega’s van de binnendienst en wanneer nodig direct met onze leveranciers. Ook stem je regelmatig je werkzaamheden af met je manager en je team.

Opstellen en realiseren van een begroting

Je houdt van concrete doelen. Aan het begin van het jaar stel je een begroting en doelstellingen op die je maandelijks bespreekt met je leidinggevende. Zo houden jullie samen in de gaten of je op koerst ligt.

Onze ideale kandidaat:

 • Beschikt over hbo werk- en denkniveau
 • Heeft minimaal vijf jaar ervaring in een buitendienst functie
 • Heeft ervaring in de verpakkingsbranche (dit is een pré)
 • Beschikt over een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.
 • Duits spreken is handig.
 • Heeft ervaring met werken in ERP-systemen
 • Is resultaat- en oplossingsgericht

Over Bangma Verpakking

Bangma Verpakking is een leverancier van (golf)kartonnen verpakkingsmaterialen. We werken met een groep professionals die altijd op zoek gaat naar de beste oplossingen voor onze klanten. Tegelijkertijd weten we dat onze eigen mensen cruciaal zijn bij het behalen van onze doelstellingen. We willen daarom niet alleen het beste voor onze klanten, maar ook voor het team van Bangma Verpakking.

Omdat we iets van je vragen, zetten we hier iets tegenover. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vinden we vanzelfsprekend en we bieden onze medewerkers veel vrijheid om hun rol vorm te geven. We vinden een goede werksfeer ontzettend belangrijk en organiseren regelmatig borrels, afdelingsuitjes en jaarlijks een personeelsfeest.

Als je bij ons aan de slag gaat, bieden we je:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (o.a. een aantrekkelijke bonusregeling)
 • Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Een modern kantoor met fijne werkplekken
 • Een auto van de zaak, laptop en telefoon
 • Korte lijnen en veel ruimte voor eigen ontwikkeling
 • Veel vrijheid om je rol vorm te geven
 • Goede opleidingsmogelijkheden

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct op deze uitdagende baan door een pakkende sollicitatiebrief met cv te mailen naar: vacatures@bangma.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld