Adventskalender 2021


De decembermaand komt dichter bij en daarom is het de hoogste tijd om na te denken over een nieuwe adventskalender voor 2021! Bij Bangma Verpakking zijn we al meer dan 45 jaar dé specialist op het gebied van product verpakkingen op maat. Of je voor de feestdagen nu een mooie kerstpakketdoos of een adventskalender nodig hebt, wij staan voor je klaar!

Adventskalender laten maken

Vanaf het moment dat je met ons in zee wilt gaan om je adventskalender te laten maken, adviseren we je over alles. We bespreken je wensen en natuurlijk de producten die je in de adventskalender wilt doen. Op die manier komen we tot een echte kalender op maat die stevig genoeg is om mooi bij de ontvangers aan te komen.

Adventskalender bedrukken

En ook als je je adventskalender wilt laten bedrukken, zijn wij er voor je. Lever je design bij ons aan en wij doen de rest. Je ontvangt vervolgens een digitale proefdruk ter goedkeuring en zodra we jouw akkoord hebben ontvangen, geven we de opdracht door aan onze fabrikant. Op die manier garanderen we altijd perfecte product verpakkingen.

Lamineren voor extra luxe

Wil je de adventskalender een extra beetje luxe geven? Laat de verpakking dan lamineren. Dit heeft ook als voordeel dat je kalender steviger wordt. Je kunt kiezen uit een matte of glanzende afwerking.

Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer weten over het laten maken van een adventskalender of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw producten? Neem contact met ons op via 0321 – 312562 of mail naar sales@bangma.nl.