Adventskalender bedrukken


Je verkopen boosten voor de feestmaand? Daar kan een gepersonaliseerde adventskalender zeker bij helpen! Bij Bangma Verpakking zijn we al meer dan 45 jaar dé specialist op het gebied van productverpakkingen op maat. Of je voor de feestdagen nu een mooie kerstpakketdoos of een adventskalender nodig hebt, wij staan voor je klaar.

Meer weten over je eigen adventskalender? Neem contact met ons op via sales@bangma.nl of bel naar 0321 – 312562.

Adventskalender op maat

Vanaf het moment dat je met ons in zee wilt gaan om je adventskalender te laten maken, adviseren we je over alles. We bespreken je wensen en natuurlijk de producten die je in de adventskalender wilt doen. Op die manier komen we tot een echte kalender op maat die stevig genoeg is om mooi bij de ontvangers aan te komen.

Hoe we te werk gaan

1

Contact opnemen

Jij neemt contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0321 312 562 of een bericht te sturen naar sales@bangma.nl.

2

Onderzoeken product

Hoe komt je adventskalender eruit te zien en wat moet erin? We komen langs, stellen véél vragen en geven je direct advies.

3

Sample maken

We gaan direct voor je aan de slag met een onbedrukte sample. Zo weet je hoe de adventskalender eruit komt te zien. In de tussentijd kun jij nadenken over een mooie bedrukking.

4

Ontwerp aanleveren

Is je bedrukking voor de adventskalender klaar? Dan maken we een digitale proefdruk om te accorderen.

5

Je adventskalender is bijna klaar

Zodra de bedrukking en vormgeving van je adventskalender vaststaat, plannen wij de opdracht in.

6

Let’s go!

Je adventskalenders rollen uit de machine en zijn klaar voor gebruik.

Adventskalender bedrukken

En ook als je je adventskalender wilt laten bedrukken, zijn wij er voor je. Lever je design bij ons aan en wij doen de rest. Je ontvangt vervolgens een digitale proefdruk ter goedkeuring en zodra we jouw akkoord hebben ontvangen, geven we de opdracht door aan onze fabrikant. Op die manier garanderen we altijd mooie adventskalenders.

Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer weten over het laten maken van een adventskalender of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw producten? Neem contact met ons op via 0321 – 312562 of mail naar sales@bangma.nl.

Jopen adventskalender