Bierverpakking


Bierverpakking laten maken?

Een smaakvol, bruisend biertje hoort niet alleen thuis in een mooi(e) glas, fles of blikje met uniek etiket, maar wat ons betreft ook in een prachtig vormgegeven verpakking! Bij Bangma Verpakking weten we alles over het laten maken van bierverpakkingen van karton of het bedrukken van bierpakketten. We vertellen jou daarom graag meer over waar je zoal rekening mee mag houden bij het maken van een kartonnen verpakking voor je biertje. Proost!

Ik wil een eigen bierverpakking

Waarom kiezen voor een bierverpakking?

Minder schade bij transport, je bieren in stijl verpakt, verbetering van je offline marketing; wij kunnen nog wel even doorgaan als je ons vraagt waarom een bierverpakking zo zinvol is. De belangrijkste reden is misschien nog wel dat je met een eigen bierverpakking kunt laten zien hoe trots je bent op je producten. Want stop je liefde in je verpakking, dan stop je liefde in je producten.

1. Een stevige transportproof bierverpakking

Ga je de bierverpakkingen stapelen tijdens het transport? Wil je ook glazen verpakken in de doos? Een bierverpakking moet natuurlijk goed beschermen, zodat de flesjes of blikjes heel aankomen bij de retailer of consument. De stevigheid van een verpakking hangt af van onder andere de constructie, het type golfkarton en het eventuele vulmateriaal dat je gebruikt.

2. Een bierverpakking die jouw logistieke proces simpeler maakt

Een goede productverpakking maakt het verpakken van de bierflesjes of blikjes natuurlijk zo eenvoudig mogelijk. Als je handmatig verpakt, kan een verpakking met een autolockbodem een ideale oplossing zijn. Doordat de bodem van deze verpakking makkelijk in elkaar vouwt, zijn er minder handelingen nodig. Voor mechanisch verpakken hanteren producenten vaak strikte regels. Zorg er daarom altijd voor dat je goed op de hoogte bent van de voorschriften. We denken graag met je mee!

3. Een bierverpakking als marketingtool

Voor (speciaal)bier dat verkocht wordt in een supermarkt, delicatessenwinkel of drankwinkel geldt dat je verpakking vaak de concurrentie aangaat met andere aanbieders in het schap. Door je verpakking te bedrukken, ga je niet alleen de concurrentie aan op smaak, maar ook op uitstraling!

4. Een gebruiksvriendelijke verpakking voor je webshop

Verkoop je uitsluitend online bierpakketten of wil je een geschenkverpakking laten ontwerpen voor een speciale editie bier? Gebruiksgemak voor de consument is key! Zorg er bijvoorbeeld voor dat de webshopverpakking voor bier eenvoudig uit te pakken is en, indien nodig, voorzien is van een retourstrip.

5. Een duurzame bierverpakking

Steeds meer bedrijven zoeken naar nieuwe manieren om CO2-doelstellingen te halen via de productverpakking. Bij Bangma Verpakking hebben we veel ervaring met duurzaam verpakken. Zo maakten we voor Duvel Moortgat een klimaatneutrale bierverpakking van FSC-golfkarton.

Zo maakten we al

We hebben al enkele mooie bierverpakkingen mogen maken. Kijk je mee?

Jopenbier
Duvel
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 

Bierdoos met interieur

Bij een lekkere bier hoort natuurlijk een bijpassend glas. Het kan nogal lastig zijn beide in een reguliere bierverpakking te versturen. En daarom zijn wij fan van een interieur. Hier plaats je simpelweg de bierflesjes, glazen of een combinatie van beide in en alle producten zijn gedurende het transport goed beschermd. Een interieur geeft de bierverpakking ook meteen een stijlvollere look en laat aan de consument zien dat je het belangrijk vindt dat je producten zo goed behouden blijven.

Voor iedere gelegenheid

En gemaakt door een echte verpakkingsdeskundige. We stellen in een handomdraai een mooie luxe geschenkverpakking samen die jouw bieren veilig en in stijl omsluiten. Voor Jopenbier maakten we bijvoorbeeld een hele leuke adventskalender waar 24 bieren in konden. En weet je nog niet helemaal wat voor bierverpakking je in gedachten hebt, dan denken we heel graag met je mee.

Jouw bierverpakking laten maken door Bangma Verpakking?

Heb je een vraag over het laten maken van een productverpakking bij Bangma Verpakking of wil je meer weten over het laten bedrukken van een verpakking? Neem voor deze en al je andere vragen gerust contact op met een van onze specialisten. Dit kan telefonisch via 0321 – 312562 of door een e-mail te sturen naar sales@bangma.nl. We voorzien je graag van advies!

Ik wil een eigen bierverpakking

Cadeauverpakking-brouwerij-Vos