Duurzaam opvulmateriaal? Gebruik de Easypack®!


Waarom opvullen met Easypack® van Pregis?

Duurzame producten verdienen niet alleen een verantwoorde verpakking, maar ook duurzaam opvulmateriaal. Met het model Easypack® Quantum™ XTW zet je binnen no time grote hoeveelheden papier om in opvulmateriaal. Kies je voor Easypack® Packmate™ PRO? Dan creëer je in een handomdraai opvulmateriaal dat je producten ook extra bescherming biedt.     

Van plastic naar papier

Door milieuonvriendelijk luchtkussenfolie of opvulchips te vervangen voor gerecycled opvulmateriaal, maak je als bedrijf een duurzame stap van formaat. Door niet langer op te vullen met plastic, weet je nu immers zeker dat het opvulmateriaal biologisch afbreekbaar is. Daarnaast kun je het opvulmateriaal voortaan hergebruiken. Wist je dat we karton wel tot zeven keer kan worden gerecycled?

Ergonomische verpakkingsmachine

De Easypack®-machines van Pregis zijn gebruiksvriendelijk en veilig. Zo hoeft de operator niet omhoog te reiken voor het opvulmateriaal en scheurt de machine het papier af, wat de productiviteit van je medewerkers ten goede zal komen.

Waarom duurzaam verpakken?

Klanten waarderen het als bedrijven duurzame ambities hebben. Immers: je laat zien dat je je bekommert om de wereld van morgen en naar manieren zoekt om de milieu-impact van bedrijfsprocessen te minimaliseren. Bovendien maak je als bedrijf al snel een (grote) impact die telt.

Meer informatie over Easypack®-machines van Pregis?

Wil je graag overstappen naar duurzaam opvulmateriaal en wil je weten of een Easypack®-machine  van Pregis past bij jouw product en inpakproces? Neem vrijblijvend contact op met de verpakkingsdeskundigen van Bangma Verpakking. Dit kan telefonisch via 0321 312 562 of door een e-mail te sturen naar sales@bangma.nl. We ontdekken graag wat we voor je kunnen betekenen!