E-commerce verpakkingen

We leveren standaardverpakkingen en -verpakkingsmaterialen of kunnen een webshopverpakking in jouw huisstijl ontwerpen, produceren en bedrukken. Ook beheren we de opslag graag voor je!

Dé verpakkingspartner van webshopeigenaren

Bij Bangma Verpakking zijn we al sinds 1975 dé verpakkingspartner en totaalleverancier van grote en kleinere bedrijven die online producten verkopen. Ben je op zoek naar een kwaliteitsvolle, duurzame e-commerce verpakkingsoplossing voor jouw bedrijf?

Leg je situatie aan ons voor en onze gecertificeerde verpakkingsdeskundigen vertellen je precies welke webshopverpakking het beste bij je product en webshop past. Benieuwd wat voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Onze certificeringen & kwaliteitsnormen

Bij Bangma Verpakking staat kwaliteit voorop en daarom hanteren we een geavanceerd hazard and risk management system, volledig in lijn met de nieuwste kwaliteitsnormen. Dit stelt ons in staat om te voldoen aan de toenemende eisen voor aantoonbare kwaliteitszorg, met name op het gebied van voedselveiligheid en efficiënte bedrijfsvoering.

Dankzij onze toewijding aan kwaliteitszorg, hoogwaardige producten en onze hoge normen, zijn we gecertificeerd door BRC (BRC Certificaat) en FSC® (FSC® Chain of Custody Certificate).

Meer over onze certificeringen

Zij gaan graag voor je aan de slag

Een autolockdoos, verzendzak of Amerikaanse vouwdoos? We vertellen je graag wat er mogelijk is!
Beau Holtkuile
Beau Holtkuile Sales Industrie & E-commerce
Edwin Nijboer
Edwin Nijboer Accountmanager Industrie
Franklin Bode
Franklin Bode Accountmanager Retail Food
Marieke Zwama
Marieke Zwama Sales Retail Food
Canvas vrouw
Dineke Klaren Sales Retail Food
Canvas man
Fred Leusink Sales AGF
Pamela Zandbergen
Pamela Zandbergen Sales Industrie & E-commerce
Danny Boonstra
Danny Boonstra Teamleider Binnendienst
Liesbeth Broekhuizen
Liesbeth Broekhuizen Marketing en communicatie
Vincent van Wijk
Vincent van Wijk Sales industrie & e-commerce
Marloes van den Dries
Marloes Sales
Rene Winkler
René Winkler Sales retail food
Canvas man
Ralf van der Avoird Sales manager industrie & e-commerce
Sanne van der Have
Sanne van der Have Sales industrie & e-commerce
Daan Kuijpers
Daan Kuijpers Account manager industrie & e-commerce

Case: Looye To Go tomaten

Een smakelijke samenwerking ontluikt: Looye en Bangma Verpakking

Voor het nieuwe merk Looye To Go tomaten is Bangma Verpakking aan de slag gegaan met het realiseren van een chique en stevige kartonnen opzettray waar de tomaten in kleinere verpakkingen kunnen worden vervoerd. Lees meer over smakelijke samenwerking tussen Looye Kwekers en Bangma Verpakking.

Lees meer
Case Looye to go snacktomaten

Case: cadeauverpakking Bokker Bier

Het verhaal achter onze op maat gemaakte bierverpakking voor Bokker Bier

Bangma Verpakking creëert stevige, op maat gemaakte cadeauverpakkingen voor Bokker Bier, een uniek Urker gebrouwen bier met een eigen verhaal.

Lees meer

Case: Raijmakers Heetmakers

Retail food/E-commerce

Ontdek het verhaal achter het realiseren van de unieke cadeauverpakking op maat voor de 4 hete sauzen van het merk Raijmakers Heetmakers. Lees hoe we bij Bangma Verpakking  deze opdracht hebben aangepakt!

Lees meer

Case: Wildride Carrier

E-commerce

Ontdek de kracht van een samenwerking met Bangma Verpakking en welke rol onze mensen hebben gespeeld in de realisatie van een unieke product- én verzendverpakking voor Wildride Carrier.

Lees meer
Klantcase Wildride Carrier-1920x1080px

Case: AHV International

Industrie/E-commerce

Ontdek hoe Bangma Verpakking AHV International heeft geholpen bij het transformeren van hun verpakkingsproces met een postdoos op maat. Van efficiëntieverbeteringen tot verbluffende branding, lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Postdoos op maat voor AHV International

Case: Cameranu

E-commerce

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen hebben we in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case: Wasparfum

E-commerce

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe de verzendverpakkingen, die Bangma Verpakking heeft ontworpen, hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case: Jopenbier

Retail food

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopenbier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden? Lees er alles over!    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case: Johannes

AGF/Retail food

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap. Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case: Flame Away

Industrie/E-commerce

Voor Flame Away heeft Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking gerealiseerd die ervoor zorgt dat het brandblusmiddel veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case: Jopenbier

Retail food

Voor Jopenbier heeft Bangma Verpakking de ‘Jopen Ultimate Advent Kalender’ gerealiseerd. Een op maat gemaakte verpakking die perfect aansluit bij de branding van dit merk en ontworpen is om de bieren tijdens transport veilig en onbeschadigd te houden. Lees de klantcase nu!

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case: Brandt & Levie

Retail food/E-commerce

Bangma Verpakking heeft voor Brandt & Levie bedrukte brievenbusdoosjes ontworpen, waarmee ze hun ambachtelijke worsten efficiënt en stijlvol door heel Nederland kunnen versturen. Deze op maat gemaakte verpakkingen zorgen voor een veilige levering en versterken tegelijkertijd de merkbeleving.

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case: JARR Kombucha

Retail food/E-commerce

Voor JARR Kombucha hebben we bij Bangma Verpakking een speciale kartonnen verzendverpakking ontwikkeld die zowel de kombucha beschermt als informatie over het product biedt. Nieuwsgierig geworden? Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
CAase-JARR-Kombucha-verpakkingen

Case: Kwakzalver Sports

E-commerce/Industrie

Voor Kwakzalver Sports hebben we bij Bangma Verpakking een op maat gemaakte giftbox voor hun sportcosmetica ontwikkeld, waarbij we de hoge verwachtingen van de klant hebben overtroffen en een strakke deadline hebben gehaald, net voor de feestdagen. De klant heeft de kwaliteit en het resultaat van de samenwerking geprezen. Lees er alles over!

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case: Looye Kwekers

AGF

Bangma Verpakking heeft Looye Kwekers geholpen met de ontwikkeling van een tray voor hun premiummerken Honingtomaten® en JOYN®, waarbij we nadruk hebben gelegd op leveringsbetrouwbaarheid, stevigheid en uitstraling. Onze samenwerking kenmerkt zich door efficiëntie, snelle communicatie en het snel realiseren van aanpassingen.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays

Case: Duvel Moortgat

Retail food

Voor Duvel Moortgat heeft Bangma Verpakking een duurzame en ecologische bierverpakking van FSC-golfkarton gecreëerd. Meer weten? Lees de volledige klantcase!  

Lees meer
Case-Duvel-Moortgat

Case: Quik’s Quality Potatoes

AGF/Retail & Food

Bangma Verpakking heeft voor Quik’s Quality Potatoes opzettrays ontworpen die niet alleen de aardappelen beschermen en laten opvallen in het winkelschap, maar ook voldoen aan hoge eisen qua kwaliteit-prijsverhouding en leveringsbetrouwbaarheid.

Lees meer
Aardappelveld landbouw

Case: Ducky Dons

Industrie

Bangma Verpakking fungeert als totaalleverancier voor Ducky Dons, waarbij we een breed scala aan verpakkingsoplossingen bieden die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Te weten komen wat we allemaal doen? Lees de klantcase!

Lees meer
Case-Ducky-Dons-slapen-2

Waarom kiezen voor Bangma Verpakking?

  • Specialist in maatwerk: we begeleiden het volledige proces van concept tot realisatie van de unieke e-commerce verpakking(en) in jouw huisstijl.
  • Verpakkingspartner sinds 1975: we hebben meer dan 40 jaar ervaring in totaaloplossingen en denken mee over slimme processen.
  • Duurzame, stevige oplossingen: we verdiepen ons in de nieuwste verpakkingstrends en innoveren continu om duurzame en stevige verpakkingen van de hoogste kwaliteit te maken en te leveren.
  • Flexibele oplages: of het nu gaat om een kleine oplage van 1.000 stuks of een grotere hoeveelheid, wij produceren en leveren het.
  • Logistieke ondersteuning: we slaan jouw webshopverpakkingen en verpakkingsmateriaal graag op en kunnen op afroep aanleveren.

Verpakkingen op maat die jouw resultaten verbeteren

  • Unieke klantbeleving: met een unieke e-commerce verpakking zet je jouw product en webshop in de schijnwerpers. Onze unieke designs zorgen voor een onvergetelijke ervaring bij jouw klanten, waardoor je je onderscheidt van de concurrentie.
  • Efficiënt verpakken: de unieke webshopverpakking(en) die we voor je maken, stemmen we qua afmeting perfect af op jouw product. Meerdere producten verpakken? Laat ons meedenken over de juiste groottes van de dozen. Daarnaast adviseren we je graag over verschillende soorten opvul- en beschermingsmaterialen. Op deze manier kun jij zo efficiënt mogelijk verpakken.
  • Versterk je merk: onze op maat gemaakte webshopverpakkingen zijn een canvas voor jouw merk. Ze verhogen de merkbekendheid en zorgen ervoor dat jouw klanten jouw merk niet snel zullen vergeten.

Zo gaan we bij Bangma Verpakking te werk:

1

Start jouw verpakkingsreis

Neem de eerste stap en bereik ons eenvoudig via 0321 312 562 of sales@bangma.nl.

2

Productanalyse op locatie

Vertel ons wat je wilt verpakken. We komen naar je toe, duiken in jouw behoeften en bieden direct advies op maat, zodat jouw e-commerce verpakking perfect aansluit bij jouw wensen.

3

Sample ontwikkeling

Met jouw vereisten in gedachten, gaan we aan de slag met het creëren van een sample voor je unieke webshopverpakking. We zorgen ervoor dat je deze snel ontvangt, zodat je een tastbaar beeld krijgt van het eindproduct.

4

Van aanvraag tot levering

Ons team zorgt voor alles. We presenteren ontwerpen, offertes en samen bespreken we welke verpakkingsoplossing het beste bij jou en je product past. Kleine series laten maken? Onze eigen productielijn staat klaar voor topkwaliteit en service.

5

Realisatie en opslag

Meteen nadat de e-commerce verpakkingen van de band zijn gerold, zijn ze klaar voor gebruik. Wil je dat wij de voorraad voor je beheren? Dat doen we graag, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten.

Het persoonlijke contact maakte het verschil. We zaten een aantal keer aan tafel, om samen tot een mooi eindresultaat te komen.

Raijmakers Heetmakers

Voor Raijmakers Heetmakers hebben we een unieke cadeauverpakking gecreëerd die het verhaal van de klant tot leven brengt. Deze samenwerking, gekenmerkt door persoonlijk contact en creatieve input van beide partijen, resulteerde in een verpakking die meer is dan alleen een doos: het is een verhaal dat tot leven komt bij het openen.

Lees meer

Het snelle schakelen met Bangma Verpakking en het meedenken met de wensen is erg prettig. We zijn erg blij met de samenwerking.

Wasparfum

De verzendverpakkingen voor Wasparfum hebben we afgestemd op zowel B2B als B2C klanten. Voor de B2B markt creëerden we stevige Amerikaanse vouwdozen, ideaal voor het stapelbaar en veilig verzenden van Wasparfum-producten naar dealers. Voor de B2C markt ontwierpen we verzenddozen in drie formaten, inclusief brievenbusdozen.

Lees meer

Het persoonlijke contact was prettig en door middel van samples en uittesten kwamen we gezamenlijk tot een perfecte verpakkingsoplossing.

AHV International

Voor AHV International hebben we een postdoos met een efficiënt formaat ontwikkeld die hun branding op een heldere manier uitdraagt. Onze nauwe samenwerking en het gezamenlijk testen van samples resulteerde in een verpakking die bijdraagt aan het optimaal leveren van hun diergezondheidsproducten.

Lees meer

Het idee achter deze tastekit is om de ideale bierproeverij te creëren bij de mensen thuis. Dat maakt het perfect voor de feestdagen.

Jopenbier

Voor Jopenbier heeft Bangma Verpakking een unieke tastekit gerealiseerd, resulterend in een opvallende verpakking die ruimte biedt aan 10 verschillende Jopen biertjes en 2 bokalen. Deze verpakking, die niet alleen de biertjes veilig houdt, maar ook een dubbele functie heeft als Cornhole Game, biedt een bijzondere uitpakervaring.

Lees meer

Met uitvoerig onderzoek en testen kwamen we tot deze ‘shiny’ tray die ervoor zorgt dat de fruitmand eruit ziet als een cadeautje.

Johannes

Voor de fruitmand van Johannes hebben we een unieke en opvallende AGF verpakking gecreëerd. Deze ‘shiny’ tray maakt van de fruitmand een echt cadeau, perfect voor een ziekenbezoek of als stijlvolle toevoeging op de eettafel. Beschikbaar in drie verschillende kleuren, is de Johannes Fruitmand niet alleen een praktische, maar ook een esthetisch aantrekkelijke keuze voor zorginstellingen, ziekenhuizen en winkels.

Lees meer

Het fijnste van de samenwerking was het meedenken met het ontwerp.

Flame away

Voor het innovatieve brandblusmiddel Flame Away hebben we bij Bangma Verpakking een unieke verpakking ontworpen die niet alleen optimale stevigheid en bescherming biedt, maar ook een elegante uitstraling heeft. Deze verpakking, speciaal ontworpen voor het glazen product, draagt bij aan een unieke uitpakervaring en presenteert het product op een aantrekkelijke manier zodra de doos wordt geopend.

Lees meer

We willen onze aardappelen laten opvallen in het schap én beschermen.

Quik’s Quality Potatoes

Quik’s Quality Potatoes gebruikt voor de koelverse aardappelproducten en vers verpakte aardappelen opzettrays. De grote volumes zorgen voor hoge eisen aan de kwaliteit-prijsverhouding en een optimale leveringsbetrouwbaarheid. Bangma Verpakking bewijst al jaren dat zij heel goed in staat zijn om aan deze voorwaarden te voldoen.

Lees meer

Niet enkel wij, maar ook onze eindklanten zijn lovend over de nieuwe verpakking

Duvel

We zochten naar een duurzame, ecologische verpakking met focus op de bescherming van ons complexe, fragiele assortiment, zodat we niet enkel breuk, maar ook ons papierverbruik konden laten dalen.

Lees meer

Bangma Verpakking: totaalleverancier van webshopverpakkingen

Van verzendzakken voor kleding tot stevige dozen voor elektronica: bij Bangma Verpakking voorzien we vele webshops van standaard en op maat gemaakte e-commerce verpakkingen waarmee je je producten veilig en snel kunt versturen. Onze verpakkingsspecialisten komen graag langs om je te voorzien van advies over het verpakkingsproces.

Ik wil me laten adviseren

We beschikken over meer dan 45 jaar ervaring, waardoor we je maximaal kunnen ontzorgen. Niet alleen als het gaat om dozen of aanverwante verpakkingsmaterialen, maar ook over het efficiënter indelen van het inpakproces. We denken graag mee over de integratie van dozen, verzendzakken, opvul- en beschermingsmaterialen in het logistieke proces. Zo werken we samen toe naar een verpakkingsproces waarin jullie inzet maximaal wordt benut.

Ik wil graag kennismaken