Bangma Verpakking

Enveloppen

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Enveloppen

Bent u op zoek naar luchtkussenenveloppen of documentenveloppen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten hebben een selectie gemaakt van de meest gangbare maten enveloppen welke u vandaag kunt u bestellen en overmorgen uiterlijk in huis heeft. 

De luchtkussenenvelop is een zeer populair artikel. Door de bubbeltjesfolie aan de binnenzijde van de envelop wordt uw product goed beschermd. De enveloppen zijn onscheurbaar en erg stevig. De meeste formaten zijn geschikt voor de brievenbus wat u een voordeel oplevert ten aanzien van de verzendkosten. 

Naast de luchtkussenenveloppen, zijn de document- of paklijstenveloppen ook erg populair. Uw pakbon, vrachtbrief of andere formulieren kunt u in deze doorzichtige hoesjes plaatsen en vervolgens op de verpakking plakken. Het voordeel is dat de formulieren droog overkomen en dat het adres van de ontvanger altijd goed zichtbaar is voor de transporteur. De documenthoesjes zijn te verkrijgen in de maten A6, A5, A4 en Lang Din. 

Zoekt u een artikel wat u niet kunt vinden op onze website? Neem dan contact op met onze afdeling Sales support op telefoonnummer 0321-312562 of stuur een mail met uw vraag naar sales@bangma.nl