Industriële verpakkingen

Bangma Verpakking is jouw partner binnen de industriële sector als het aankomt op het leveren en ontwerpen van kartonnen product- en transportverpakkingen. Verpakkingen nodig? We bieden zowel standaardverpakkingen als op maat gemaakte oplossingen.

Dé verpakkingspartner van de industriële sector

Omdat we weten dat de diversiteit en complexiteit van de industrie vraagt om hoogwaardige, bedrijfsspecifieke verpakkingsoplossingen, sluiten onze diensten hier volledig op aan. Ben je bijvoorbeeld actief in de maakindustrie? Produceer je spare parts of halffabricaten? Of richt je al je focus op e-fulfilment? We bieden standaard- en maatwerkverpakkingen die jouw producten perfect verpakken en beschermen, en die voldoen aan al jouw eisen rondom transport en opslag.

We staan bekend om onze flexibiliteit en expertise in de omgang met specifieke verpakkingsvereisten en het adequaat oplossen van verpakkingsuitdagingen bij bedrijven in de industriële sector. Kortom, ons team zorgt ervoor dat jouw producten altijd optimaal verpakt en verzonden kunnen worden. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Onze certificeringen & kwaliteitsnormen

Bij Bangma Verpakking streven we naar kwaliteit op ieder vlak van onze producten en diensten. We zijn dé totaalleverancier van stevige product- en transportverpakkingen voor de industrie die vele voordelen met zich meebrengen:

 • Bedrukbaar met een haarscherp, eigen ontwerp
 • Geschikt voor lichte of zware producten
 • Geschikt voor producten met onhandzame formaten
 • Snel en makkelijk producten verpakken (met de hand of machinaal)
 • Schok- en stootbestendig
 • Vereenvoudiging van het opslag- en inpakproces

Naast deze voordelen verzekeren we je met onze BRC-licentie en FRC-certificering van de hoogste kwaliteit in al onze producten en services.

Meer over onze kwaliteitsnormen

Wie werken er bij Bangma Verpakking?

Hier zie je ons salesteam. Profiteer van ons grote leveranciersnetwerk en van onze ervaring met niet-standaard wensen.
Beau Holtkuile
Beau Holtkuile Sales Industrie & E-commerce
Edwin Nijboer
Edwin Nijboer Accountmanager Industrie
Franklin Bode
Franklin Bode Accountmanager Retail Food
Marieke Zwama
Marieke Zwama Sales Retail Food
Canvas vrouw
Dineke Klaren Sales Retail Food
Canvas man
Fred Leusink Sales AGF
Pamela Zandbergen
Pamela Zandbergen Sales Industrie & E-commerce
Danny Boonstra
Danny Boonstra Teamleider Binnendienst
Liesbeth Broekhuizen
Liesbeth Broekhuizen Marketing en communicatie
Vincent van Wijk
Vincent van Wijk Sales industrie & e-commerce
Marloes van den Dries
Marloes Sales
Rene Winkler
René Winkler Sales retail food
Canvas man
Ralf van der Avoird Sales manager industrie & e-commerce
Sanne van der Have
Sanne van der Have Sales industrie & e-commerce
Daan Kuijpers
Daan Kuijpers Account manager industrie & e-commerce

Case: Looye To Go tomaten

Een smakelijke samenwerking ontluikt: Looye en Bangma Verpakking

Voor het nieuwe merk Looye To Go tomaten is Bangma Verpakking aan de slag gegaan met het realiseren van een chique en stevige kartonnen opzettray waar de tomaten in kleinere verpakkingen kunnen worden vervoerd. Lees meer over smakelijke samenwerking tussen Looye Kwekers en Bangma Verpakking.

Lees meer
Case Looye to go snacktomaten

Case: cadeauverpakking Bokker Bier

Het verhaal achter onze op maat gemaakte bierverpakking voor Bokker Bier

Bangma Verpakking creëert stevige, op maat gemaakte cadeauverpakkingen voor Bokker Bier, een uniek Urker gebrouwen bier met een eigen verhaal.

Lees meer

Case: Raijmakers Heetmakers

Retail food/E-commerce

Ontdek het verhaal achter het realiseren van de unieke cadeauverpakking op maat voor de 4 hete sauzen van het merk Raijmakers Heetmakers. Lees hoe we bij Bangma Verpakking  deze opdracht hebben aangepakt!

Lees meer

Case: Wildride Carrier

E-commerce

Ontdek de kracht van een samenwerking met Bangma Verpakking en welke rol onze mensen hebben gespeeld in de realisatie van een unieke product- én verzendverpakking voor Wildride Carrier.

Lees meer
Klantcase Wildride Carrier-1920x1080px

Case: AHV International

Industrie/E-commerce

Ontdek hoe Bangma Verpakking AHV International heeft geholpen bij het transformeren van hun verpakkingsproces met een postdoos op maat. Van efficiëntieverbeteringen tot verbluffende branding, lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Postdoos op maat voor AHV International

Case: Cameranu

E-commerce

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen hebben we in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case: Wasparfum

E-commerce

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe de verzendverpakkingen, die Bangma Verpakking heeft ontworpen, hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case: Jopenbier

Retail food

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopenbier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden? Lees er alles over!    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case: Johannes

AGF/Retail food

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap. Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case: Flame Away

Industrie/E-commerce

Voor Flame Away heeft Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking gerealiseerd die ervoor zorgt dat het brandblusmiddel veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case: Jopenbier

Retail food

Voor Jopenbier heeft Bangma Verpakking de ‘Jopen Ultimate Advent Kalender’ gerealiseerd. Een op maat gemaakte verpakking die perfect aansluit bij de branding van dit merk en ontworpen is om de bieren tijdens transport veilig en onbeschadigd te houden. Lees de klantcase nu!

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case: Brandt & Levie

Retail food/E-commerce

Bangma Verpakking heeft voor Brandt & Levie bedrukte brievenbusdoosjes ontworpen, waarmee ze hun ambachtelijke worsten efficiënt en stijlvol door heel Nederland kunnen versturen. Deze op maat gemaakte verpakkingen zorgen voor een veilige levering en versterken tegelijkertijd de merkbeleving.

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case: JARR Kombucha

Retail food/E-commerce

Voor JARR Kombucha hebben we bij Bangma Verpakking een speciale kartonnen verzendverpakking ontwikkeld die zowel de kombucha beschermt als informatie over het product biedt. Nieuwsgierig geworden? Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
CAase-JARR-Kombucha-verpakkingen

Case: Kwakzalver Sports

E-commerce/Industrie

Voor Kwakzalver Sports hebben we bij Bangma Verpakking een op maat gemaakte giftbox voor hun sportcosmetica ontwikkeld, waarbij we de hoge verwachtingen van de klant hebben overtroffen en een strakke deadline hebben gehaald, net voor de feestdagen. De klant heeft de kwaliteit en het resultaat van de samenwerking geprezen. Lees er alles over!

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case: Looye Kwekers

AGF

Bangma Verpakking heeft Looye Kwekers geholpen met de ontwikkeling van een tray voor hun premiummerken Honingtomaten® en JOYN®, waarbij we nadruk hebben gelegd op leveringsbetrouwbaarheid, stevigheid en uitstraling. Onze samenwerking kenmerkt zich door efficiëntie, snelle communicatie en het snel realiseren van aanpassingen.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays

Case: Duvel Moortgat

Retail food

Voor Duvel Moortgat heeft Bangma Verpakking een duurzame en ecologische bierverpakking van FSC-golfkarton gecreëerd. Meer weten? Lees de volledige klantcase!  

Lees meer
Case-Duvel-Moortgat

Case: Quik’s Quality Potatoes

AGF/Retail & Food

Bangma Verpakking heeft voor Quik’s Quality Potatoes opzettrays ontworpen die niet alleen de aardappelen beschermen en laten opvallen in het winkelschap, maar ook voldoen aan hoge eisen qua kwaliteit-prijsverhouding en leveringsbetrouwbaarheid.

Lees meer
Aardappelveld landbouw

Case: Ducky Dons

Industrie

Bangma Verpakking fungeert als totaalleverancier voor Ducky Dons, waarbij we een breed scala aan verpakkingsoplossingen bieden die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Te weten komen wat we allemaal doen? Lees de klantcase!

Lees meer
Case-Ducky-Dons-slapen-2

Industriële standaard- en maatverpakkingen

Ons assortiment aan industriële verpakkingen omvat een breed scala aan producten die we kunnen leveren in enkelgolf, dubbelgolf tot massief golfkarton:

Onze standaard- en maatverpakkingen zijn niet alleen geschikt als productverpakking, maar kunnen ook gebruikt worden als transportverpakking. Daarnaast bieden we toebehoren, zoals beschermings- en opvulmateriaal, en diverse soorten tapes.

We realiseren producten die naadloos in het logistieke verwerkingsproces van kleine en grotere bedrijven passen, waardoor efficiëntie en veiligheid worden gegarandeerd. Welke producten je ook wilt verpakken als bedrijf in de industriële sector, ons team staat klaar om advies op maat te bieden.

Waarom kiezen voor Bangma Verpakking?

 • Meester in maatwerk: we begeleiden je naadloos vanaf het initiële ontwerp tot aan de voltooiing van je industriële verpakkingsoplossingen, die perfect zijn afgestemd op de bescherming van jouw product.
 • Deskundige verpakkingspartner sinds 1975: met ruim 45 jaar aan ervaring in integrale oplossingen, blinken we uit in het meedenken met slimme en efficiënte processen.
 • Innovatief en stevig: we zijn constant op zoek naar de laatste trends in de verpakkingsindustrie en streven naar continue innovatie om robuuste, hoogwaardige verpakkingen te blijven creëren en leveren.
 • Flexibele productieaantallen: of je nu een serie van 1.000 eenheden of een omvangrijkere partij nodig hebt, we zijn uitgerust om aan jouw productie- en leveringsbehoeften te voldoen.
 • Logistieke ondersteuning: we kunnen jouw industriële verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor je opslaan en bieden je de mogelijkheid om deze op aanvraag te distribueren.

Op zoek naar de perfecte industriële verpakking? Bangma Verpakking begeleidt je:

1

Telefonisch contact

Op zoek naar een verpakkingspartner die jou van begin tot eind helpt om aan de perfecte industriële verpakkingen te komen? Bel ons dan op 0321 312 562 of stuur een e-mail naar sales@bangma.nl.

2

Productanalyse op locatie

Vertel ons over je verpakkingsbehoeften. We maken een persoonlijke afspraak om bij je langs te komen, ons grondig in jouw unieke vereisten te verdiepen en je van advies te voorzien dat zowel direct als op maat is. Op deze manier garanderen we dat jouw industriële verpakking perfect voldoet aan je verwachtingen.

3

Ontwikkeling proefmodel

Met jouw unieke vereisten in gedachten, starten we met het creëren van een proefmodel voor de verpakking van jouw industriële producten. We leveren deze sample snel aan, zodat je binnen no time over een tastbaar voorbeeld beschikt van hoe de definitieve verpakking eruit zal kome te zien.

4

Van aanvraag tot levering

Onze experts staan je bij gedurende het complete proces. We tonen je ontwerpvoorstellen en offertes, waarna we in samenspraak beslissen welke verpakkingsoplossing optimaal past bij jou en je product(en). Behoefte aan een kleine oplage? Dankzij onze interne productiefaciliteiten garanderen we topkwaliteit en -service.

5

Realisatie en opslag

Zodra jouw industriële verpakkingen van de band rollen, zijn ze meteen te gebruiken. Interesse in een voorraadbeheerservice door ons? We nemen deze taak met plezier op ons, zodat jij je volledig kunt concentreren op je hoofdactiviteiten.

Het persoonlijke contact maakte het verschil. We zaten een aantal keer aan tafel, om samen tot een mooi eindresultaat te komen.

Raijmakers Heetmakers

Voor Raijmakers Heetmakers hebben we een unieke cadeauverpakking gecreëerd die het verhaal van de klant tot leven brengt. Deze samenwerking, gekenmerkt door persoonlijk contact en creatieve input van beide partijen, resulteerde in een verpakking die meer is dan alleen een doos: het is een verhaal dat tot leven komt bij het openen.

Lees meer

Het snelle schakelen met Bangma Verpakking en het meedenken met de wensen is erg prettig. We zijn erg blij met de samenwerking.

Wasparfum

De verzendverpakkingen voor Wasparfum hebben we afgestemd op zowel B2B als B2C klanten. Voor de B2B markt creëerden we stevige Amerikaanse vouwdozen, ideaal voor het stapelbaar en veilig verzenden van Wasparfum-producten naar dealers. Voor de B2C markt ontwierpen we verzenddozen in drie formaten, inclusief brievenbusdozen.

Lees meer

Het persoonlijke contact was prettig en door middel van samples en uittesten kwamen we gezamenlijk tot een perfecte verpakkingsoplossing.

AHV International

Voor AHV International hebben we een postdoos met een efficiënt formaat ontwikkeld die hun branding op een heldere manier uitdraagt. Onze nauwe samenwerking en het gezamenlijk testen van samples resulteerde in een verpakking die bijdraagt aan het optimaal leveren van hun diergezondheidsproducten.

Lees meer

Het idee achter deze tastekit is om de ideale bierproeverij te creëren bij de mensen thuis. Dat maakt het perfect voor de feestdagen.

Jopenbier

Voor Jopenbier heeft Bangma Verpakking een unieke tastekit gerealiseerd, resulterend in een opvallende verpakking die ruimte biedt aan 10 verschillende Jopen biertjes en 2 bokalen. Deze verpakking, die niet alleen de biertjes veilig houdt, maar ook een dubbele functie heeft als Cornhole Game, biedt een bijzondere uitpakervaring.

Lees meer

Met uitvoerig onderzoek en testen kwamen we tot deze ‘shiny’ tray die ervoor zorgt dat de fruitmand eruit ziet als een cadeautje.

Johannes

Voor de fruitmand van Johannes hebben we een unieke en opvallende AGF verpakking gecreëerd. Deze ‘shiny’ tray maakt van de fruitmand een echt cadeau, perfect voor een ziekenbezoek of als stijlvolle toevoeging op de eettafel. Beschikbaar in drie verschillende kleuren, is de Johannes Fruitmand niet alleen een praktische, maar ook een esthetisch aantrekkelijke keuze voor zorginstellingen, ziekenhuizen en winkels.

Lees meer

Het fijnste van de samenwerking was het meedenken met het ontwerp.

Flame away

Voor het innovatieve brandblusmiddel Flame Away hebben we bij Bangma Verpakking een unieke verpakking ontworpen die niet alleen optimale stevigheid en bescherming biedt, maar ook een elegante uitstraling heeft. Deze verpakking, speciaal ontworpen voor het glazen product, draagt bij aan een unieke uitpakervaring en presenteert het product op een aantrekkelijke manier zodra de doos wordt geopend.

Lees meer

We willen onze aardappelen laten opvallen in het schap én beschermen.

Quik’s Quality Potatoes

Quik’s Quality Potatoes gebruikt voor de koelverse aardappelproducten en vers verpakte aardappelen opzettrays. De grote volumes zorgen voor hoge eisen aan de kwaliteit-prijsverhouding en een optimale leveringsbetrouwbaarheid. Bangma Verpakking bewijst al jaren dat zij heel goed in staat zijn om aan deze voorwaarden te voldoen.

Lees meer

Niet enkel wij, maar ook onze eindklanten zijn lovend over de nieuwe verpakking

Duvel

We zochten naar een duurzame, ecologische verpakking met focus op de bescherming van ons complexe, fragiele assortiment, zodat we niet enkel breuk, maar ook ons papierverbruik konden laten dalen.

Lees meer

Bangma Verpakking: totaalleverancier van verpakkingen voor de industrie

Het belang van betrouwbare, efficiënte en – indien nodig – op maat gemaakte verpakkingsoplossingen voor industriële toepassingen is essentieel. Als jouw totaalleverancier streven we er bij Bangma Verpakking naar om niet alleen te voldoen aan je specifieke behoeften, maar ook om de verwachtingen te overtreffen met onze expertise, innovatieve benadering en flexibele productiecapaciteiten.

Ons team is er om je te ondersteunen bij elke stap. Laat Bangma Verpakking de zorg voor je industriële verpakkingen uit handen nemen. Onze verpakkingsspecialisten komen graag langs om je te voorzien van advies over het verpakkingsproces.

Ik wil graag kennismaken

Van industriële verpakkingen voor grote en zware producten tot extra stevige dozen voor breekbare items: Bangma Verpakking creëert maximaal gemak door te denken in oplossingen. We lopen graag hard voor onze klanten en werken samen met een breed netwerk van leveranciers.

We beschikken over een eigen sheetplant, waardoor je geniet van optimale snelheid en flexibiliteit. Daarnaast zoeken we altijd naar mogelijkheden om de kosten zo laag mogelijk te houden. Ten slotte houden we het proces graag eenvoudig. Zo kunnen we de voorraad voor je beheren en ontvang je altijd één heldere factuur.

Ik wil me laten adviseren