Kartonnen display op maat


Kartonnen display op maat

Wil je een nieuw product lanceren en laten opvallen op een beurs of wil je bij de retailer je product extra onder de aandacht brengen? Bij Bangma Verpakking beschikken we over jarenlange ervaring met het ontwikkelen van displays en we vertellen je graag over een aantal populaire kartonnen displays. Show them what you got!

1.      Toonbankdisplay: producten aanprijzen bij het afrekenen

Een kartonnen toonbankdisplay staat, zoals de naam al doet vermoeden, op de toonbank. De plek waar klanten vaak nog even staan te wachten, voordat ze afrekenen. Oftewel: de perfecte plek om je product te laten zien. De winkeldisplay is dan ook niet voor niets al jarenlang populair als Point Of Sale-materiaal, ook wel POS-materiaal genoemd.

2.      Vloerdisplay: producten aanprijzen buiten het schap om

Doordat een kartonnen vloerdisplay op de vloer staat, kun je hem eigenlijk op elke gewenste plek neerzetten. Zolang de ondergrond maar vlak is. Ideaal dus als je wilt onderzoeken welke plek in de winkel voor de meeste extra verkopen zorgt.

3.      Actiedisplays: kartonnen display voor een tijdelijke actie

Verkoop je producten waar extra vraag naar is tijdens bepaalde feestdagen of wil je een artikel tijdelijk extra onder de aandacht brengen door korting te geven? Een kartonnen actiedisplay maakt het voor jouw klanten wel erg moeilijk om jouw product te laten liggen!

Kartonnen display laten maken?

Bij Bangma Verpakking zijn we gespecialiseerd in het maken van productverpakkingen en onze specialisten kunnen je alles vertellen over het bedrukken van verpakkingen en de verschillende soorten golfkarton. Direct een winkeldisplay van karton laten maken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0321 – 312562 of door een e-mail te sturen naar sales@bangma.nl

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Naast de bekende toonbankdisplay, vloerdisplay en actiedisplay zijn er nog veel meer mogelijkheden en opties voor kartonnen winkeldisplays. Zo kunnen we je ook adviseren over het laten maken van stortbakdisplays, standee-displays en lifesize-displays. Oftewel: laat ons weten wat je nodig hebt. We geven je graag vrijblijvend advies.

Duurzame kartonnen displays

Op zoek naar manieren om met je bedrijf je impact op het milieu te verkleinen? De specialisten van Bangma vertellen je graag over onze mogelijkheden voor duurzaam verpakken, zodat jij de impact op het milieu zo klein mogelijk houdt.

Contact opnemen met Bangma Verpakking

Heb je een vraag over het laten maken van een productverpakking bij Bangma Verpakking of wil je direct een offerte opvragen voor het laten maken van een winkel display van karton? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via 0321 – 312562 of door een e-mail sturen naar sales@bangma.nl. Onze specialisten van het segment Retail Food ontdekken graag wat ze voor je kunnen betekenen!

Kartonnen display op maat