Bangma Verpakking

Palletdozen

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onze palletdozen zijn gemaakt van zeer sterk golfkarton en zijn gemaakt op basis van de afmetingen van EURO pallets en BLOK pallets. De afmeting van een EU pallet is 800 x 1200 mm en van een BLOK pallet is dit 1000 x 1200 mm.

Naast deze standaard afmetingen zijn er tevens modulaire verpakkingen beschikbaar. U kunt uw pallet optimaal benutten met verschillende afmetingen dozen die collo moduul gestapeld kunnen worden. Grote en kleine palletdozen kunnen wij ook voor u op maat maken. Dit is al mogelijk vanaf 250 stuks per formaat. Op basis van het door u te verpakken product en de manier van stapelen kunnen wij u adviseren over de juiste kwaliteit.

Bij het vervoeren van uw goederen op pallets wordt vaak gebruik gemaakt van verpakkingstape en rekfolie. Op deze manier kunnen uw goederen niet verschuiven en worden ze beschermt tegen vocht, vuil en stof.

Bent u geinteresseerd in op maat gemaakte palletdozen? Neem dan contact op met de sales afdeling op telefoonnummer 0321-312562 of stuur een e-mail naar sales@bangma.nl.