Certificering

Bangma Verpakking heeft een hazard and risk management system dat gebaseerd is op de nieuwste kwaliteitsnormen. Bangma Verpakking voldoet daarmee aan de snel groeiende vraag naar aantoonbare kwaliteitszorg op het gebied van voedselveiligheid en bedrijfsvoering. In vele opzichten draagt kwaliteitszorg bij tot een voortdurende verbetering van de bedrijfsprestatie.

BRC Packaging certificaat

Een BRC certificaat geeft zekerheid over de beheersing van de hygiëne en voedselveiligheidseisen in het productieproces van verpakkingsmaterialen voor voedingsmiddelen. Met een BRC certificaat wordt voldaan aan wet- en regelgeving en wordt productveiligheid en productaansprakelijkheid verzekerd. Een BRC certificering levert een kostenbesparing op door preventie en recall acties worden tot minimum beperkt. Voor meer informatie over onze verpakkingsmaterialen in de AGF industrie kunt u hier klikken.

FSC® certificaat

Bangma Verpakking heeft sinds 2013 een FSC certificaat, en is daarmee in staat om op verantwoorde wijze geproduceerd papier en karton te leveren. Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn. Alle belangrijke milieu- en ontwikkelingsorganisaties bevelen FSC aan. Dit maakt FSC uniek.

 

Downloads: