Luxe dozen

Bij Bangma Verpakking profiteer je van decennialange ervaring met verpakkingen maken, bedrukken en luxe dozen op maat.

En aangezien Kerst dichter bij komt, is dit een uitgelezen kans om je producten in een luxe verpakking te versturen. Lees meer over onze luxe kerstdozen (op maat).

Een product dat klasse uitstraalt, verdient een verpakking die het stijlvol beschermt en het prachtig tentoonstelt. Door luxe dozen te laten maken bij Bangma Verpakking profiteer je van onze jarenlange ervaring met het creëren van dozen die naadloos aansluiten bij jouw missie en visie. Zo maakten we al luxe doosjes voor de lekkerste tomaatjes van Nederland en hebben we menig webshop voorzien van een luxe verzendverpakking in de huisstijl van de klant. Neem vrijblijvend contact met ons op en:

  • Profiteer van onze jarenlange ervaring met het maken van luxe dozen
  • Ontvang vrijblijvend advies over ontwerp, materialen en druktechnieken
  • Maak kennis met de snelle en persoonlijke service van Bangma Verpakking

Vele jaren ervaring met luxe dozen

Bangma Verpakking is al tientallen jaren actief in verpakkingsland. Benieuwd naar wat we zoal doen?

Case Cameranu verzendverpakkingen

Het verhaal achter de rebranding van Cameranu

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen zijn, figuurlijk,  in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case Wasparfum

Wasparfum verzendverpakking

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe onze verzendoplossingen hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case Jopen tastekit bierverpakking

Unieke productverpakking voor Jopen Bier

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopen bier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden?    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case Johannes Fruitmand

Verpakking op maat voor de Johannes Fruitmand

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap.

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case Flame Away productverpakking

Verpakking op maat voor het Flame Away brandblusmiddel

Voor Flame Away realiseerde Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking die ervoor zorgt dat het kwetsbare product veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case Jopenbier

De Ultimate Advent Calendar voor Jopenbier

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case Brandt & Levie

Worstpost: brievenbusdoosjes voor worst

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case Kwakzalver Sports

Voor Kwakzalver Sports ontwikkelden we een hoogwaardige giftbox.

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case Looye Kwekers

Bangma Verpakking hielp Looye Kwekers met de verdere ontwikkeling van de tray voor de premiummerken.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays

Luxe dozen laten maken

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het maken van luxe dozen. Dit kan telefonisch via 0321 312 652 of door een bericht te sturen naar sales@bangma.nl.

Luxe dozen in verschillende formaten

Van een klein luxe doosje voor sieraden tot een stijlvolle verpakking voor een bierglas: Bangma Verpakking maakt ‘t. Jij hoeft ons slechts te laten weten wat je wilt verpakken. We presenteren je graag de mogelijkheden die verpakkingen bieden. Meer informatie over onze werkwijze en ervaringen met verpakkingen? Lees door op onderstaande links te klikken meer over onze ervaring met het verpakken van producten voor de volgende branches:
• Retail Food
• AGF
• Industrie
• E-commerce

Luxe dozen bedrukken? Zo doen we dat

Een stijlvolle verpakking is slechts het eindproduct dat je krijgt. Samen een luxe verpakking maken, dat doen we namelijk als volgt:

1

Contact opnemen

Jij neemt contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0321 312 562 of een bericht te sturen naar sales@bangma.nl.

2

Onderzoeken product

Wat wil je verpakken? Wil je een bedrukking? Waar moet de verpakking aan voldoen? We komen langs, stellen véél vragen en geven je direct advies.

3

Sample maken

Nu we weten waar de verpakking aan moet voldoen, gaan wij aan de slag met het maken van een sample. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het snel bij jullie terechtkomt.

4

Wij regelen alles!

Van aanvraag tot tekening en van artwork tot eerste levering. Dit levert een aantal voorstellen op die we graag met je bespreken

5

Ontwerp naar fabrikant

Staat het ontwerp vast? Mooi! We weten welke fabrikant het best matcht met jouw product, zodat je altijd de beste oplossing krijgt. Ook kun je voor kleine series gebruikmaken van de eigen dozenproductielijn (sheetplant) van Bangma Verpakking.

6

Let's go!

De verpakkingen rollen uit de machine en zijn klaar voor gebruik. Vind je het fijn als wij voorraad voor jullie houden? Dan doen we dit graag, zodat jullie alle tijd hebt om je te focussen op waar jullie goed in zijn.

In welke maten zijn de luxe dozen verkrijgbaar?

In alle maten. We maken de luxe dozen namelijk helemaal voor jou op maat. Geef je wensen aan ons door en kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Bieden jullie ook standaardmaten luxe doosjes aan?

Momenteel bieden we alleen luxe dozen op maat aan, maar in de toekomst staan de standaard luxe dozen ook op onze webshop. Hou onze social kanalen in de gaten voor meer informatie.

Wat maakt luxe dozen beter dan standaard verpakkingen?

Een luxe doos is niet per definitie beter dan standaard verpakkingen, maar ze hebben wel net dat beetje extra. Hierbij kun je denken aan een bedrukking aan de binnen- en buitenkant, speciale inlay voor breekbare producten, een luxe afwerking.

Wat kosten luxe dozen?

Dat kunnen we zo niet zeggen, omdat het samenhangt met een variëteit aan factoren, waaronder de afmetingen, een eventuele bedrukking, het soort karton en of je gebruik wilt maken van een inlay.

Wat moet ik doen als ik geïnteresseerd ben in luxe dozen?

Dan kun je contact met ons opnemen via sales@bangma.nl. We helpen je via die weg graag verder!