Luxe verpakking laten maken

Bij Bangma Verpakking profiteer je van decennialange ervaring met verpakkingen maken, bedrukken en luxe verpakkingen op maat.

En aangezien Kerst dichter bij komt, is dit een uitgelezen kans om je producten in een luxe verpakking te versturen. Lees meer over onze luxe kerstdozen (op maat).

Een product dat klasse uitstraalt, verdient een verpakking die het stijlvol beschermt en het prachtig tentoonstelt. Door luxe dozen te laten maken bij Bangma Verpakking profiteer je van onze jarenlange ervaring met het creëren van dozen die naadloos aansluiten bij jouw missie en visie. Zo maakten we al luxe doosjes voor de lekkerste tomaatjes van Nederland en hebben we menig webshop voorzien van een luxe verzendverpakking in de huisstijl van de klant. Neem vrijblijvend contact met ons op en:

  • Profiteer van onze jarenlange ervaring met het maken van luxe dozen
  • Ontvang vrijblijvend advies over ontwerp, materialen en druktechnieken
  • Maak kennis met de snelle en persoonlijke service van Bangma Verpakking

Vele jaren ervaring met luxe dozen

Bangma Verpakking is al tientallen jaren actief in verpakkingsland. Benieuwd naar wat we zoal doen?

Case Kwakzalver Sports

Voor Kwakzalver Sports ontwikkelden we een hoogwaardige giftbox.

Lees meer

Case Looye Kwekers

Bangma Verpakking hielp Looye Kwekers met de verdere ontwikkeling van de tray voor de premiummerken.

Lees meer

Case Duvel Moortgat

Voor Duvel Moortgat produceerde Bangma Verpakking een klimaatneutrale bierverpakking van FSC-golfkarton.  

Lees meer

Case Quik’s Quality Potatoes

Voor Quik’s Quality Potatoes maakten we opzettrays die beschermen en opvallen.

Lees meer

Case Ducky Dons

Voor Ducky Dons is Bangma Verpakking totaalleverancier van verpakkingen.

Lees meer

Samen luxe dozen maken?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het maken van luxe dozen. Dit kan telefonisch via 0321 312 652 of door een bericht te sturen naar sales@bangma.nl.

Luxe dozen in verschillende formaten

Van een klein luxe doosje voor sieraden tot een stijlvolle verpakking voor een bierglas: Bangma Verpakking maakt ‘t. Jij hoeft ons slechts te laten weten wat je wilt verpakken. We presenteren je graag de mogelijkheden die verpakkingen bieden. Meer informatie over onze werkwijze en ervaringen met verpakkingen? Lees door op onderstaande links te klikken meer over onze ervaring met het verpakken van producten voor de volgende branches:
• Retail Food
• AGF
• Industrie
• E-commerce

Luxe dozen bedrukken? Zo doen we dat

Een stijlvolle verpakking is slechts het eindproduct dat je krijgt. Samen een luxe verpakking maken, dat doen we namelijk als volgt:

1

Contact opnemen

Jij neemt contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0321 312 562 of een bericht te sturen naar sales@bangma.nl.

2

Onderzoeken product

Wat wil je verpakken? Wil je een bedrukking? Waar moet de verpakking aan voldoen? We komen langs, stellen véél vragen en geven je direct advies.

3

Sample maken

Nu we weten waar de verpakking aan moet voldoen, gaan wij aan de slag met het maken van een sample. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het snel bij jullie terechtkomt.

4

Wij regelen alles!

Van aanvraag tot tekening en van artwork tot eerste levering. Dit levert een aantal voorstellen op die we graag met je bespreken

5

Ontwerp naar fabrikant

Staat het ontwerp vast? Mooi! We weten welke fabrikant het best matcht met jouw product, zodat je altijd de beste oplossing krijgt. Ook kun je voor kleine series gebruikmaken van de eigen dozenproductielijn (sheetplant) van Bangma Verpakking.

6

Let's go!

De verpakkingen rollen uit de machine en zijn klaar voor gebruik. Vind je het fijn als wij voorraad voor jullie houden? Dan doen we dit graag, zodat jullie alle tijd hebt om je te focussen op waar jullie goed in zijn.