Maak kennis met Beau Holtkuile!


Hoe gaat het met onze E-commerce klanten?

“Consumenten bestellen veel online en de feestdagen komen eraan, waardoor het lekker druk is! Zo zijn we met ons team al een paar maanden bezig met de voorbereidingen voor Black Friday, Sinterklaas en Kerst. Dat hoort bij het segement: geen dag is hetzelfde en er is altijd veel te doen. Zo check je de ene dag of een inpakmachine goed loopt, terwijl je de volgende dag een klant adviseert over een productverpakking voor een nieuw product.”

Op welke manier help je klanten door deze drukke tijd heen?

“We beschikken hier in Dronten over een magazijn van 20.000 vierkante meter waar we voorraad kunnen houden. Dit is voor webshops, waar de bestellingen op dit moment wel met een factor 20 tot 100 zijn toegenomen sinds maart natuurlijk fijn, maar tegelijkertijd voor ons uitdagend.”

Vertel!

“We zijn er enorm scherp op dat we snel leveren en houden de voorraad goed in de gaten. Zo houden we voor sommige klanten een complete forecast bij. Hierbij kan corona in combinatie met de feestdagen onvoorspelbaar zijn. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met het scenario dat de winkels weer dichtgaan. Eigenlijk moet je overal op ingespeeld zijn, maar dat maakt het juist zo leuk!”