Bangma Verpakking
Specialist in industrie en AGF verpakkingen

Doos op maat

Doos op maat

Bent u op zoek naar onbedrukte dozen op maat?
Vul onderstaand aanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte. Invoervelden met * zijn verplicht.

Afmeting bepalen
Wij berekenen uw verpakking op basis van de opgegeven maten in mm en gaan altijd uit van binnen afmetingen. De lengte x de breedte vormen de grondoppervlakte van de verpakking. De lengte is altijd de langste zijde van het grondvlak.

Uitvoering bepalen
Er zijn veel verschillende uitvoeringen beschikbaar. De Fefco 0201 is de meest voorkomende verpakking en kan ingezet worden voor zowel postverzending als voor het stapelen op een pallet. Als u niet weet welke uitvoering u nodig heeft, kunt u hier onze PDF downloaden met uitleg en mogelijkheden.

Levertijd & verzendkosten
De levertijd bedraagt circa 10 werkdagen. De verzendkosten bedragen € 14,- onder een Franco orderbedrag van € 350,-. Op al onze producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Gepersonaliseerde en bedrukte dozen op maat
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van dozen op maat met een bedrukking. De afname voor een bedrukte verpakking in meerdere kleuren is mogelijk vanaf 500 stuks. Neem contact op met onze sales afdeling voor meer informatie en advies via telefoonnummer 0321-312562 of stuur een mail naar sales@bangma.nl.

Doos op maat offerte aanvraagformulier

Uw aanvraag


Min. afname 250 stuks.

Optioneel


Uw gegevens