Omdoos


Als we meerdere kleine verpakkingen verpakken in een grotere doos, noemen we deze verpakking ook wel de omdoos. Een stevige omdoos van karton zorgt voor gemak tijdens transport en biedt je producten maximale bescherming. Daarnaast is een omdoos eenvoudig op te slaan en zorgt de verpakking voor overzicht bij het uitpakken.

Omdozen laten maken?

Bij Bangma Verpakking zijn we gespecialiseerd in het maken van omdozen op maat en weten we precies welk type omdoos gangbaar is voor jouw branche en product. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten! Je kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken via 0321 – 312562 of een berichtje sturen via het contactformulier. We gaan graag voor je aan de slag!

Omdoos op maat laten maken bij Bangma Verpakking

We maken graag een perfect passende omdoos voor je product. Als je een omdoos op maat laat maken bij Bangma Verpakking, doorloop je hiervoor de volgende stappen:

  1. Je neemt contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0321 – 312562 of door ons een berichtje te sturen via het contactformulier.
  2. Een van onze specialisten verkent samen met jou je verpakkingswensen.
  3. We komen tot een conceptontwerp en je ontvangt een sample.
  4. Aan de hand van het sample finetunen we de verpakking.
  5. Ben je helemaal tevreden? Mooi! We sturen het ontwerp naar de fabriek of laten de dozen in onze eigen sheetplant maken.
  6. We leveren de dozen direct bij je voor de deur of slaan ze op in ons magazijn.

Op de pagina ‘Productverpakkingen laten maken’ vind je meer informatie over onze werkwijze voor dozen op maat.

Snel omdozen bestellen?

De specialisten van Bangma Verpakking staan voor je klaar en kunnen snel schakelen. Concreet betekent dit dat als we omdozen voor je op voorraad hebben, we ze dezelfde (of anders de volgende) dag bij je leveren.

Maak kennis met de service van Bangma Verpakking

Bij Bangma Verpakking maken we al meer dan 45 jaar retail- en foodverpakkingen, AGF-verpakkingen, industrieverpakkingen en E-commerce-verpakkingen. Door je omdozen te bestellen bij Bangma Verpakking, profiteer je altijd van de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring met het maken van dozen op maat
  • Snel schakelen met een vaste contactpersoon
  • Totaalleverancier van verpakkingsmaterialen
  • Vrijblijvend advies over de beste verpakking voor je product

Contact opnemen met Bangma Verpakking

Wil je meer weten over het laten maken van omdozen op maat? Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van Bangma Verpakking. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0321 312 562 of een e-mail sturen naar sales@bangma.nl. Onze specialisten voorzien je graag van advies!

Voor elk product een kartonnen verpakking op maat!

De specialisten van Bangma Verpakking voorzien opdrachtgevers in uiteenlopende branches van standaard verpakkingen en dozen op maat. Zo weten we precies wat er nodig is om een verpakking te bedrukken, maar weten we ook alles van duurzaam verpakken. Weet jij wat je nodig hebt? We gaan graag voor je aan de slag!

Omdoos-Amerikaanse-vouwdoos