Omdoos


Als we meerdere kleine verpakkingen verpakken in een grotere doos, noemen we deze verpakking ook wel de omdoos. Als je op zoek bent naar hoogwaardige omdozen, ben je bij ons aan het juiste adres. We laten je graag kennismaken met omdozen en de voordelen die ze bieden voor jouw bedrijf.

Wat is een Omdoos?

Een omdoos, ook bekend als een kartonnen doos, is de grotere verpakking waarin meerdere kleinere verpakkingen worden ondergebracht. Deze omdozen zijn gemaakt van stevig karton en vervullen een cruciale rol in het veilig transporteren van producten. Ze bieden maximale bescherming en vereenvoudigen het opslag- en uitpakproces. Omdozen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en worden vaak uitgevoerd als Amerikaanse vouwdozen (FEFCO F0201).

De voordelen van omdozen

 1. Bescherming: omdozen van karton bieden uitstekende bescherming voor jouw producten tijdens transport. Ze zijn bestand tegen schokken en stoten.
 2. Eenvoudige Opslag: omdozen zijn gemakkelijk op te stapelen en nemen weinig ruimte in beslag in je magazijn. Dit zorgt voor efficiënte opslagmogelijkheden.
 3. Overzichtelijk uitpakken: bij aankomst op de bestemming zorgen omdozen voor een gestructureerde en georganiseerde manier van uitpakken. Dit bespaart tijd en minimaliseert verwarring.

Omdozen op maat

Bij Bangma Verpakking begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om verpakkingen. Daarom bieden we op maat gemaakte omdozen die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en eisen. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring en kunnen je adviseren over het meest geschikte type omdoos voor jouw branche en product. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten! Je kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken via 0321 – 312562 of een berichtje sturen via het contactformulier.

Bangma Verpakking is jouw betrouwbare partner voor omdozen van topkwaliteit. Ontdek de voordelen van onze verpakkingen en verbeter de efficiëntie van je logistieke processen.

Omdoos op maat laten maken bij Bangma Verpakking

We maken graag een perfect passende omdoos voor je product. Als je een omdoos op maat laat maken bij Bangma Verpakking, doorloop je hiervoor de volgende stappen:

 1. Je neemt contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0321 – 312562 of door ons een berichtje te sturen via het contactformulier.
 2. Een van onze specialisten verkent samen met jou je verpakkingswensen.
 3. We komen tot een conceptontwerp en je ontvangt een sample.
 4. Aan de hand van het sample finetunen we de verpakking.
 5. Ben je helemaal tevreden? Mooi! We sturen het ontwerp naar de fabriek of laten de dozen in onze eigen sheetplant maken.
 6. We leveren de dozen direct bij je voor de deur of slaan ze op in ons magazijn.

Op de pagina ‘Productverpakkingen laten maken’ vind je meer informatie over onze werkwijze voor dozen op maat.

Snel omdozen bestellen?

De specialisten van Bangma Verpakking staan voor je klaar en kunnen snel schakelen. Concreet betekent dit dat als we omdozen voor je op voorraad hebben, we ze dezelfde (of anders de volgende) dag bij je leveren.

Maak kennis met de service van Bangma Verpakking

Bij Bangma Verpakking maken we al meer dan 45 jaar retail- en foodverpakkingen, AGF-verpakkingen, industrieverpakkingen en E-commerce-verpakkingen. Door je omdozen te bestellen bij Bangma Verpakking, profiteer je altijd van de volgende voordelen:

 • Jarenlange ervaring met het maken van dozen op maat
 • Snel schakelen met een vaste contactpersoon
 • Totaalleverancier van verpakkingsmaterialen
 • Vrijblijvend advies over de beste verpakking voor je product

Voor elk product een kartonnen verpakking op maat!

De specialisten van Bangma Verpakking voorzien opdrachtgevers in uiteenlopende branches van standaard verpakkingen en dozen op maat. Zo weten we precies wat er nodig is om een verpakking te bedrukken, maar weten we ook alles van duurzaam verpakken. Weet jij wat je nodig hebt? We gaan graag voor je aan de slag!

Omdoos-Amerikaanse-vouwdoos