Bangma Verpakking

Brievenbusdozen

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De brievenbusdozen zijn de goedkoopste verzenddozen in zijn soort en zijn zeer geschikt voor het verzenden van kleine producten met een maximale hoogte van 27 mm. Brievenbusdozen zijn afgestemd op de maximale afmetingen voor het verzenden van producten via brievenbuspost.

Verzenden is mogelijk tot 2 kg. voor een vast tarief van € 3,95 per pakket. Naast het feit dat de porto kosten lager zijn dan een groot pakket is het voordeel van brievenbuspost dat deze altijd afgeleverd kan worden, ongeacht of de ontvanger wel of niet thuis is. Een pakket voor brievenbuspost mag niet groter zijn dan 380x265x32 mm. Meer informatie over het verzenden van brievenbuspakketten en tarieven kunt u vinden op de site van POST NL.

Bent u op zoek naar een brievenbusdoosje in een andere uitvoering, van een andere kwaliteit of misschien wel met een persoonlijke bedrukking? Neem dan contact op met onze afdeling sales op telefoonnummer 0321-312562 of stuur een mail naar sales@bangma.nl. Onze collega's kunnen u geheel vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.