Standaard verpakkingen

Op zoek naar een standaard verpakking?

Bij Bangma Verpakking vind je een groot aanbod verpakkingen die je eenvoudig kunt bestellen via de mail en telefoon. Het assortiment standaard verpakkingen bevat een uitgebreide reeks aan vaste formaten in de vorm van verschillende soorten dozen. Van palletdozen tot autolockdozen en van schoenendozen tot wijndozen. Heb je vragen over het plaatsen over een bestelling of wil je meer weten over onze voorwaarden en service? Neem voor deze en al je andere vragen gerust contact met ons op!

0321 312 562sales@bangma.nl

Onze standaard verpakkingen

 

 

Alle standaard verpakkingen onder één dak

Bij Bangma Verpakking vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van standaard verpakkingen. Of je nu op zoek bent naar kartonnen vouwdozen, verzendverpakkingen of handige verpakkingsaccessoires, we bieden een uitgebreid assortiment dat perfect aansluit bij jouw specifieke wensen.

Kartonnen vouwdozen

Onze kartonnen vouwdozen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan formaten en kwaliteiten. Kies bijvoorbeeld voor enkelgolf karton voor lichtere items of ga voor een stevige dubbelgolf kartonnen doos als je behoefte hebt aan extra bescherming. De Amerikaanse vouwdoos is onze klassieker, perfect voor veelzijdig gebruik. Autolockdozen besparen je tijd met hun snelle opzet, terwijl onze schoenendozen ideaal zijn voor detailhandelaren in de mode-industrie. Elk type doos is ontworpen om jouw producten veilig en stijlvol te verpakken.

Palletdozen

Voor grotere en zwaardere items bieden onze palletdozen de ideale oplossing. Deze dozen zijn speciaal ontworpen om grote ladingen efficiënt te vervoeren en te beschermen tijdens het transport. Ze zijn robuust, stapelbaar en ontworpen om maximale bescherming te bieden, zodat je zeker weet dat je producten in perfecte staat aankomen.

Verzendverpakkingen

Onze verzendverpakkingen zijn specifiek ontworpen om je producten veilig en onbeschadigd op hun bestemming te laten aankomen. Voor kleinere items kies je voor brievenbusdozen die precies door de brievenbus passen, waarmee je ruimte én verzendkosten bespaart. Onze papieren verzendzakken zijn ideaal voor kleding en andere niet-breekbare goederen. Elk type verzendverpakking is gemaakt om zowel praktisch als kostenefficiënt te zijn, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor e-commerce en detailhandel.

Verpakkingsaccessoires

Naast onze ruime keuze aan dozen en verzendverpakkingen, vind je bij Bangma alles wat je nodig hebt om jouw zendingen compleet te maken. Van opvulmateriaal en beschermingsmateriaal tot tape en rekfolie: wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat je producten veilig en zeker op hun bestemming aankomen.

Maatwerk en personalisatie

Bij Bangma Verpakking begrijpen we dat een verpakking meer is dan alleen een beschermende omslag; het is een kans om je merk te versterken. Daarom bieden we uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerde maatwerk verpakkingen. Of je nu actief bent in retail food, e-commerce, industrie of AGF, we creëren verpakkingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook jouw merkidentiteit in de spotlight zetten.

Bekijk onze maatwerk verpakkingen

Waarom kiezen voor Bangma Verpakking?

Kiezen voor Bangma betekent kiezen voor een partner met meer dan 45 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie. We zijn trots op onze familiegeschiedenis en onze diepgewortelde toewijding aan kwaliteit, professionaliteit en consistentie. Of het nu gaat om het ontwerpen van een unieke verpakkingsoplossing of het bieden van advies over de beste materialen en technieken, wij staan klaar om je te ondersteunen met innovatieve en kosteneffectieve opties.

Lees meer over Bangma en ontdek hoe we door de jaren heen zijn uitgegroeid tot dé verpakkingspartner van Nederland.

Standaard verpakkingen kopen?

Standaard verpakkingen bestel je eenvoudig via sales@bangma.nl. Wil je jouw verpakkingen naar een nog hoger niveau tillen? Voor maatwerk oplossingen raden we je aan contact op te nemen met een van onze accountmanagers via 0321 312 652. Of je nu behoefte hebt aan een standaardoplossing of een op maat gemaakte verpakking, bij Bangma Verpakking helpen we je graag verder.