Vacature Accountmanager E-commerce


Haal je een kick uit het binnenhalen van klanten, laat jij je niet zomaar uit het veld slaan, ga jij door waar anderen stoppen en geniet je ervan om samen met klanten de beste verpakkingsoplossingen te vinden? Dan hebben wij een prachtige functie voor je in de aanbieding, want bij Bangma Verpakking zijn we op zoek naar een Accountmanager E-commerce.

Doordat we bij Bangma Verpakking altijd vooruit kijken, zijn we op zoek naar een salestijger die beschikt over een aantal jaar ervaring in de buitendienst en aan de slag wil in een bedrijf dat volop in beweging is én waar volop kansen liggen voor jou als medewerker!

Jouw verantwoordelijkheden; dit ga je doen

Als je aan de slag gaat als Accountmanager E-commerce bij Bangma Verpakking, weet je zeker dat elke dag er anders uitziet. In deze afwisselende functie ga je namelijk het volgende doen:

📦 Klanten adviseren

Verpakkingen die een verlengstuk zijn van het product, beschermen tijdens transport én prachtig zijn bedrukt? Je inventariseert de wensen van de klant en geeft advies, zodat de verpakking aan alle wensen voldoet.

📦 Binnenhalen nieuwe klanten

Naast het onderhouden van een bestaand pakket klanten, ga je je voornamelijk bezig houden met new business, wat zich grotendeels zal bevinden in de nog altijd groeiende e-commerce branche, en het uitbreiden van je netwerk. Je krijgt energie van de dynamische omgeving van het e-commerce segment, maar zal ook aansluiting vinden bij klanten in de andere segmenten waar Bangma Verpakking zich op richt.

📦 Intern processen afstemmen

Je bent 3 dagen per week in gesprek met potentiële klanten, 1 dag per week geef je aandacht aan bestaande klanten en 1 dag per week heb je de tijd om je administratieve taken te doen.

Als accountmanager zorg je ervoor dat de wensen van de klant zo goed mogelijk worden vertaald in de perfecte verpakking. Je schakelt hiervoor met je collega’s van de binnendienst en wanneer nodig direct met onze leveranciers. Ook stem je met regelmaat je werkzaamheden af met je manager en je team.

📦 Optellen en realiseren van een begroting

Je houdt van concrete doelen. Aan het begin van het jaar stel je een begroting en doelstellingen op die je maandelijks bespreekt met je leidinggevende. Zo houden jullie samen in de gaten of je op koerst ligt.

Wij bieden jou:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (o.a. een aantrekkelijke bonusregeling)
 • Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Een modern kantoor met fijne werkplekken
 • Een auto van de zaak, laptop en telefoon
 • Korte lijnen en veel ruimte voor eigen ontwikkeling
 • Veel vrijheid om je rol vorm te geven
 • Goede opleidingsmogelijkheden

Onze ideale kandidaat

 • Is een aanpakker en is commercieel gericht
 • Beschikt over hbo werk- en denkniveau
 • Heeft minimaal drie jaar ervaring in een buitendienst functie
 • Heeft ervaring in de verpakkingsbranche (dit is een pre)
 • Beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Heeft ervaring met werken in ERP-systemen
 • Is resultaat- en oplossingsgericht

Over Bangma Verpakking

Bangma Verpakking is een leverancier van (golf)kartonnen verpakkingsmaterialen, waar we werken met een groep professionals, die altijd op zoek gaan naar de beste oplossingen voor onze klanten. Tegelijkertijd weten we dat onze eigen mensen cruciaal zijn bij het behalen van onze doelstellingen. We willen niet alleen het beste voor onze klanten, maar ook voor het Bangma Verpakking team. Daarom willen we voor iedereen die bij ons werkt de omstandigheden zo ideaal mogelijk maken. En dit komt onze klanten ook weer ten goede.

Omdat we iets van je vragen, zetten we hier iets tegenover. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vinden we vanzelfsprekend en we bieden onze medewerkers veel vrijheid om hun rol vorm te geven. We vinden een goede werksfeer ontzettend belangrijk en organiseren regelmatig borrels, afdelingsuitjes en personeelsfeesten.   

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct op deze uitdagende baan door een inpakkende sollicitatiebrief met cv te mailen t.a.v. Marijke Bangma naar: vacatures@bangma.nl.

 

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Tags : , , ,

Accountmanager-E-commerce