Vacature Accountmanager Retail Food


Je bezighouden met het verkopen van verpakkingsoplossingen gericht op de voedingsmiddelenindustrie, het binnenhalen van nieuwe klanten en samenwerken met te gekke collega’s. Dat is in een notendop waar het bij de accountmanager Retail Food om gaat. Nieuwsgierig geworden? Word Accountmanager Retail Food bij Bangma Verpakking en “get into our box”.

Herken jij jezelf in onderstaande punten?

 • Minimaal 5 jaar ervaring in de buitendienst;
 • Communiceren in het Nederlands, Engels en Duits gaat jou goed af;
  • Mis je er eentje? Dan krijg je een taalcursus van ons.
 • Reizen, nationaal en internationaal vind je prima;
 • Dynamisch ingesteld, dus snel kunnen schakelen en soms ook ad hoc;
 • Ervaring in de Retail of verpakkingen is geen must, wel mooi meegenomen.

Lees dan hier wat wij jou te bieden hebben 👇 👇 👇

Wat hebben wij te bieden vacatures

 

Wij zoeken iemand met:

Aantal jaren ervaring: een B2B-verkoper in hart en nieren die ervaring heeft in de verkoop buitendienst en toe is aan de 2e of 3e baan.

Gevoel voor mensen: Je bent gek op contact met mensen en gaat een eigen klantenportefeuille opbouwen en beheren. Dit betekent bedrijven benaderen en het voortouw nemen. 

Handelsmentaliteit: Als verkoper heb je dagelijks contact met klanten en leveranciers, onderhandel je over prijzen en houd je je bezig met het binnenhalen van nieuwe klanten, waarbij je offertes opvolgt en vragen beantwoordt. Je werkt nauw samen met de binnendienst om lopende orders te beheren en eventuele klachten en problemen op te lossen, waarbij je soms ad hoc moet reageren.

Adviserende rol: Je adviseert klanten over de efficiëntste verpakking voor hun producten, inclusief de juiste kwaliteit karton en de presentatie in het schap. Aangezien de markt in een transitie naar verduurzaming zit, wordt creatief meedenken op dit gebied gewaardeerd.

Hybride werken: Je kunt omgaan met vrijheid, want hybride werken is de standaard. Dit betekent een paar dagen reizen (nationaal en internationaal) en klanten/leveranciers bezoeken, afgewisseld met op kantoor werken en thuiswerken.

Heb je verstand van verpakkingen? Ja, mooi meegenomen. Nee? Geen probleem, wij nemen je aan de hand in de wereld van verpakkingen. Je gaat je bezighouden met maatwerkoplossingen voor klanten in het Retail Food segment. Dit zijn bedrijven die, voornamelijk, voedingsmiddelen aan de supermarkten leveren.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

De werkweek bestaat grotendeels uit telefonisch contact en bezoeken van klanten en leveranciers. Een internationaal bezoek aan een fabriek of beurs hoort er ook geregeld bij. Je wisselt het af met werkdagen voor het afhandelen van administratie. Denk hierbij aan status lopende orders, oplossen van klachten/problemen, beantwoorden van vragen, etc. Je komt circa 1 dag per week naar Dronten, zodat je lopende zaken kunt bespreken met collega’s en periodiek rapportages kunt doornemen met jouw leidinggevende.

En tenslotte, wie zijn wij?

Bij Bangma Verpakking houden wij ons iedere dag bezig met de inkoop en verkoop van verpakkingen en toebehoren gericht op de B2B segmenten AGF, Retail Food, E-commerce en Industrie. Als eindgebruiker zul je regelmatig een doos van Bangma Verpakking vast hebben of je komt onze verpakkingen tegen in de supermarkt. We zijn onderdeel van de internationale speler Stora Enso. Ons verkoopteam bestaat uit 18 enthousiaste medewerkers verdeeld over een binnen- en buitendienst. We willen het beste voor onze klanten en voor het team. Samen hard werken om doelen te behalen. Dat doen we met passie, een flinke doosis humor en geregeld een saucijzenbroodje en uitje met het team. 

Get into our 📦 box 📦

We kijken uit naar jouw bericht. Vul hieronder jouw gegevens in en stuur je cv mee in de bijlage.

  Voor vragen kun je contact opnemen met Marijke Bangma: vacatures@bangma.nl.

  Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier.

   

  Tags : , , ,

  vacature-accountmanager-retail-food