Vacature Productieleider


Wil jij bijdragen aan de groei van een groot nationaal bedrijf? Ben jij altijd op zoek naar perfectie en ben jij resultaatgericht? Lees dan snel verder, dit is de vacature die je zoekt! Bangma Verpakking is op zoek naar een:

Fulltime Productieleider

Functieprofiel

Met jouw vooruitziende blik maak je het toekomstplan van een sheetplant gericht op e-commerce. Je beschikt over een resultaatgerichte mindset en je hebt een continue drive naar perfectie. Je hebt lef en ziet mogelijkheden. Jouw team zal jou zien als een verbindende leidinggevende, die veel op de werkvloer aanwezig is.

Je taken en verantwoordelijkheden

De uitdagingen die op jou liggen te wachten hebben te maken met het verhogen van de output en het creëren van een stevige organisatiestructuur. Daarnaast staat het optimaliseren tussen de afdelingen Verpakking en Productie op jouw agenda. Ook zal er door jou een systeem worden uitgerold waardoor de planning inzichtelijk wordt voor verschillende afdelingen.

Je profiel

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een in een productie-omgeving
  • Een sterke persoonlijkheid
  • Eigenschappen als communicatief sterk, doortastend, gedreven

Wat wij jou bieden

  • Een passend salaris
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Gezellige, informele werksfeer
  • Marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden

Over Bangma Verpakking

Je komt te werken bij een groothandel in verpakkingsmaterialen in Dronten. Golfkartonnen verpakkingen zijn de specialiteit. Deze worden geleverd in alle mogelijke uitvoeringen en aantallen. Bangma Verpakking is een familiebedrijf waar samenwerking, maatwerk en ontwikkeling centraal staan. Het klantenbestand is divers en varieert van het midden- en kleinbedrijf tot grote nationale en internationale spelers. Bij Bangma Verpakking zijn de lijntjes kort en de medewerkers hebben plezier in wat ze doen.

Solliciteren?

Ben jij dé aangewezen persoon om Bangma Verpakking naar een nog hoger niveau te tillen? Wacht niet langer en stuur jouw cv en motivatie naar vacatures@bangma.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.