Verpakkingen bedrukken

Wij hebben jarenlange ervaring met verpakkingen bedrukken.

Een mooi product in het schap vraagt om een verpakking met een ontwerp, kleur en uitstraling die opvalt.

Maar ook van het uitpakken van een paar schoenen maken we graag een feestje, met een prachtige verpakking in de huisstijl van je webshop. Wil je weten wat we voor jullie kunnen doen?  We pakken je vraag graag op en creëren een product verpakking met het visuele effect dat je voor ogen hebt. Wat mag je van ons verwachten?

  • Persoonlijk contact
  • Deskundig advies over ontwerp, materialen en druktechnieken
  • Een (bedrukt) sample dat we met je komen bespreken

Verpakkingen bedrukken? Dat doen we al jaren

We hebben al vele tevreden opdrachtgevers voorzien van een prachtig bedrukte verpakking. Bekijk hier onze pagina met voorbeelden.

Case Cameranu verzendverpakkingen

Het verhaal achter de rebranding van Cameranu

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen zijn, figuurlijk,  in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case Wasparfum

Wasparfum verzendverpakking

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe onze verzendoplossingen hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case Jopen tastekit bierverpakking

Unieke productverpakking voor Jopen Bier

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopen bier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden?    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case Johannes Fruitmand

Verpakking op maat voor de Johannes Fruitmand

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap.

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case Flame Away productverpakking

Verpakking op maat voor het Flame Away brandblusmiddel

Voor Flame Away realiseerde Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking die ervoor zorgt dat het kwetsbare product veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case Jopenbier

De Ultimate Advent Calendar voor Jopenbier

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case Brandt & Levie

Worstpost: brievenbusdoosjes voor worst

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case Kwakzalver Sports

Voor Kwakzalver Sports ontwikkelden we een hoogwaardige giftbox.

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case Looye Kwekers

Bangma Verpakking hielp Looye Kwekers met de verdere ontwikkeling van de tray voor de premiummerken.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays

Direct verpakkingen laten bedrukken?

Neem contact op met onze verpakkingsdeskundigen voor vrijblijvend advies over het bedrukken van verpakkingen. Dit kan via 0321 312 652 of door e-mail te sturen naar sales@bangma.nl.

Voedselverpakking bedrukken of een verzendverpakking bedrukken?

Of je nu op zoek bent naar een verpakking die jouw tomaten mooi tentoonstelt in het schap of een verpakking voor je webshop: Bangma Verpakking kan het. Door op onderstaande links te klikken, vind je direct meer informatie over de verschillende segmenten waarvoor we dagelijks verpakkingen maken:

Hoe gaan we bij Bangma Verpakking te werk?

Het drukken van een verpakking is slechts een van de dingen die we voor je doen. Het maken van een verpakking, dat doen we bij Bangma Verpakking namelijk zo:

1

Contact opnemen

Jij neemt contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0321 312 562 of een bericht te sturen naar sales@bangma.nl.

2

Onderzoeken product

Wat wil je verpakken? Wil je een bedrukking? Waar moet de verpakking aan voldoen? We komen langs, stellen véél vragen en geven je direct advies.

3

Sample maken

Nu we weten waar de verpakking aan moet voldoen, gaan wij aan de slag met het maken van een sample. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het snel bij jullie terechtkomt.

4

Wij regelen alles

Van aanvraag tot tekening en van artwork tot eerste levering. Dit levert een aantal voorstellen op die we graag met je bespreken

5

Ontwerp naar fabrikant

Staat het ontwerp vast? Mooi! We weten welke fabrikant het best matcht met jouw product, zodat je altijd de beste oplossing krijgt. Ook kun je voor kleine series gebruikmaken van de eigen dozenproductielijn (sheetplant) van Bangma Verpakking.

6

Let's go!

De verpakkingen rollen uit de machine en zijn klaar voor gebruik. Vind je het fijn als wij voorraad voor jullie houden? Dan doen we dit graag, zodat jullie alle tijd hebt om je te focussen op waar jullie goed in zijn.