Verpakkingen bedrukken

Wij hebben jarenlange ervaring met verpakkingen bedrukken.

Een mooi product in het schap vraagt om een verpakking met een ontwerp, kleur en uitstraling die opvalt.

Maar ook van het uitpakken van een paar schoenen maken we graag een feestje, met een prachtige verpakking in de huisstijl van je webshop. Wil je weten wat we voor jullie kunnen doen?  We pakken je vraag graag op en creëren een product verpakking met het visuele effect dat je voor ogen hebt. Wat mag je van ons verwachten?

  • Persoonlijk contact
  • Deskundig advies over ontwerp, materialen en druktechnieken
  • Een (bedrukt) sample dat we met je komen bespreken

Verpakkingen bedrukken? Dat doen we al jaren

We hebben al vele tevreden opdrachtgevers voorzien van een prachtig bedrukte verpakking. Bekijk hier onze pagina met voorbeelden.

Case: Looye To Go tomaten

Een smakelijke samenwerking ontluikt: Looye en Bangma Verpakking

Voor het nieuwe merk Looye To Go tomaten is Bangma Verpakking aan de slag gegaan met het realiseren van een chique en stevige kartonnen opzettray waar de tomaten in kleinere verpakkingen kunnen worden vervoerd. Lees meer over smakelijke samenwerking tussen Looye Kwekers en Bangma Verpakking.

Lees meer
Case Looye to go snacktomaten

Case: cadeauverpakking Bokker Bier

Het verhaal achter onze op maat gemaakte bierverpakking voor Bokker Bier

Bangma Verpakking creëert stevige, op maat gemaakte cadeauverpakkingen voor Bokker Bier, een uniek Urker gebrouwen bier met een eigen verhaal.

Lees meer

Case: Raijmakers Heetmakers

Retail food/E-commerce

Ontdek het verhaal achter het realiseren van de unieke cadeauverpakking op maat voor de 4 hete sauzen van het merk Raijmakers Heetmakers. Lees hoe we bij Bangma Verpakking  deze opdracht hebben aangepakt!

Lees meer

Case: Wildride Carrier

E-commerce

Ontdek de kracht van een samenwerking met Bangma Verpakking en welke rol onze mensen hebben gespeeld in de realisatie van een unieke product- én verzendverpakking voor Wildride Carrier.

Lees meer
Klantcase Wildride Carrier-1920x1080px

Case: AHV International

Industrie/E-commerce

Ontdek hoe Bangma Verpakking AHV International heeft geholpen bij het transformeren van hun verpakkingsproces met een postdoos op maat. Van efficiëntieverbeteringen tot verbluffende branding, lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Postdoos op maat voor AHV International

Case: Cameranu

E-commerce

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen hebben we in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case: Wasparfum

E-commerce

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe de verzendverpakkingen, die Bangma Verpakking heeft ontworpen, hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case: Jopenbier

Retail food

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopenbier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden? Lees er alles over!    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case: Johannes

AGF/Retail food

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap. Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case: Flame Away

Industrie/E-commerce

Voor Flame Away heeft Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking gerealiseerd die ervoor zorgt dat het brandblusmiddel veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case: Jopenbier

Retail food

Voor Jopenbier heeft Bangma Verpakking de ‘Jopen Ultimate Advent Kalender’ gerealiseerd. Een op maat gemaakte verpakking die perfect aansluit bij de branding van dit merk en ontworpen is om de bieren tijdens transport veilig en onbeschadigd te houden. Lees de klantcase nu!

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case: Brandt & Levie

Retail food/E-commerce

Bangma Verpakking heeft voor Brandt & Levie bedrukte brievenbusdoosjes ontworpen, waarmee ze hun ambachtelijke worsten efficiënt en stijlvol door heel Nederland kunnen versturen. Deze op maat gemaakte verpakkingen zorgen voor een veilige levering en versterken tegelijkertijd de merkbeleving.

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case: JARR Kombucha

Retail food/E-commerce

Voor JARR Kombucha hebben we bij Bangma Verpakking een speciale kartonnen verzendverpakking ontwikkeld die zowel de kombucha beschermt als informatie over het product biedt. Nieuwsgierig geworden? Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
CAase-JARR-Kombucha-verpakkingen

Case: Kwakzalver Sports

E-commerce/Industrie

Voor Kwakzalver Sports hebben we bij Bangma Verpakking een op maat gemaakte giftbox voor hun sportcosmetica ontwikkeld, waarbij we de hoge verwachtingen van de klant hebben overtroffen en een strakke deadline hebben gehaald, net voor de feestdagen. De klant heeft de kwaliteit en het resultaat van de samenwerking geprezen. Lees er alles over!

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case: Looye Kwekers

AGF

Bangma Verpakking heeft Looye Kwekers geholpen met de ontwikkeling van een tray voor hun premiummerken Honingtomaten® en JOYN®, waarbij we nadruk hebben gelegd op leveringsbetrouwbaarheid, stevigheid en uitstraling. Onze samenwerking kenmerkt zich door efficiëntie, snelle communicatie en het snel realiseren van aanpassingen.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays

Case: Duvel Moortgat

Retail food

Voor Duvel Moortgat heeft Bangma Verpakking een duurzame en ecologische bierverpakking van FSC-golfkarton gecreëerd. Meer weten? Lees de volledige klantcase!  

Lees meer
Case-Duvel-Moortgat

Case: Quik’s Quality Potatoes

AGF/Retail & Food

Bangma Verpakking heeft voor Quik’s Quality Potatoes opzettrays ontworpen die niet alleen de aardappelen beschermen en laten opvallen in het winkelschap, maar ook voldoen aan hoge eisen qua kwaliteit-prijsverhouding en leveringsbetrouwbaarheid.

Lees meer
Aardappelveld landbouw

Case: Ducky Dons

Industrie

Bangma Verpakking fungeert als totaalleverancier voor Ducky Dons, waarbij we een breed scala aan verpakkingsoplossingen bieden die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Te weten komen wat we allemaal doen? Lees de klantcase!

Lees meer
Case-Ducky-Dons-slapen-2

Direct verpakkingen laten bedrukken?

Neem contact op met onze verpakkingsdeskundigen voor vrijblijvend advies over het bedrukken van verpakkingen. Dit kan via 0321 312 652 of door e-mail te sturen naar sales@bangma.nl.

Voedselverpakking bedrukken of een verzendverpakking bedrukken?

Of je nu op zoek bent naar een verpakking die jouw tomaten mooi tentoonstelt in het schap of een verpakking voor je webshop: Bangma Verpakking kan het. Door op onderstaande links te klikken, vind je direct meer informatie over de verschillende segmenten waarvoor we dagelijks verpakkingen maken:

Hoe gaan we bij Bangma Verpakking te werk?

Het drukken van een verpakking is slechts een van de dingen die we voor je doen. Het maken van een verpakking, dat doen we bij Bangma Verpakking namelijk zo:

1

Contact opnemen

Jij neemt contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0321 312 562 of een bericht te sturen naar sales@bangma.nl.

2

Onderzoeken product

Wat wil je verpakken? Wil je een bedrukking? Waar moet de verpakking aan voldoen? We komen langs, stellen véél vragen en geven je direct advies.

3

Sample maken

Nu we weten waar de verpakking aan moet voldoen, gaan wij aan de slag met het maken van een sample. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het snel bij jullie terechtkomt.

4

Wij regelen alles

Van aanvraag tot tekening en van artwork tot eerste levering. Dit levert een aantal voorstellen op die we graag met je bespreken

5

Ontwerp naar fabrikant

Staat het ontwerp vast? Mooi! We weten welke fabrikant het best matcht met jouw product, zodat je altijd de beste oplossing krijgt. Ook kun je voor kleine series gebruikmaken van de eigen dozenproductielijn (sheetplant) van Bangma Verpakking.

6

Let's go!

De verpakkingen rollen uit de machine en zijn klaar voor gebruik. Vind je het fijn als wij voorraad voor jullie houden? Dan doen we dit graag, zodat jullie alle tijd hebt om je te focussen op waar jullie goed in zijn.

Veelgestelde vragen over verpakkingen bedrukken

Vragen over verpakkingen bedrukken? Check de veelgestelde vragen hieronder, misschien vind je hier je antwoord. Staat je vraag er niet tussen? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Welke bedrukkingsmogelijkheden biedt Bangma Verpakking?

Bangma Verpakking biedt diverse bedrukkingsmogelijkheden om je verpakkingen te personaliseren. Of je nu kiest voor eenvoudige logoprints, volledige grafische ontwerpen of bijzondere inktsoorten, wij hebben de technologie en expertise om precies aan je wensen te voldoen. Je verpakkingen laten bedrukken is een geweldige manier om je merkbekendheid te verhogen en je producten er echt uit te laten springen.

Hoe kan ik mijn ontwerp indienen voor bedrukking?

Je kunt je ontwerp voor bedrukking rechtstreeks indienen via sales@bangma.nl of bespreken met een van onze verpakkingsspecialisten. We accepteren diverse bestandsformaten en ons team kan je ook helpen bij het optimaliseren van je ontwerp voor de beste drukresultaten.

Wat is de levertijd voor bedrukte verpakkingen?

De levertijd voor bedrukte verpakkingen varieert afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de oplage. We communiceren altijd duidelijk wat de levertijd is nadat de offerte en tekening akkoord zijn.

Is er een minimale bestelhoeveelheid voor bedrukte verpakkingen?

Ja, er geldt een minimale bestelhoeveelheid voor bedrukte verpakkingen, die afhankelijk is van het specifieke type verpakking en de benodigde druktechniek. Neem gerust contact met ons op voor meer specifieke details, zodat we een offerte op maat kunnen samenstellen.

Kan ik een sample krijgen van mijn bedrukte verpakking voordat ik een grote bestelling plaats?

Absoluut, we kunnen eerst een sample voor de maatvoering maken voordat de volledige bestelling in productie gaat. Dit stelt je in staat om de maat en uitvoering te beoordelen en zo nodig aanpassingen door te geven. Zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat helemaal aan je verwachtingen zal voldoen.