Case: Jopenbier

Unieke productverpakking voor Jopen Bier

Voor Jopen Bier hebben we een unieke tastekit mogen realiseren. Het resultaat is een werkelijk knallende verpakking die niets aan de verbeelding overlaat. Het biedt plaats voor 10 verschilende Jopen biertjes en 2 bokalen en laat de consument kennismaken met de diversiteit aan smaken die Jopen Bier te bieden heeft. Daarnaast herbergt de bierverpakking een dubbele functie, want als de biertjes eenmaal zijn uitgepakt is de verpakking inzetbaar als Cornhole Game.

Met de feestdagen op komst is de tastekit een mooi cadeau om te geven en te krijgen. En met zo’n kleurrijke verpakking heb je geen pakpapier meer nodig.

Wensen voor deze verpakking op maat

Ook dit keer kreeg Bangma Verpakking het vertrouwen van Jopen Bier voor het ontwikkelen van een bierverpakking op maat.

De wensen voor de productverpakking waren als volgt:

Bescherming en stevigheid – Het belangrijkste is dat verpakking de inhoud beschermt en in dit geval gaat het om 10 verschillende biertjes en 2 bokalen. Naast de stevigheid van het karton is een naadloze aansluiting op de producten die erin zitten cruciaal, zodat de producten stevig blijven zitten.

Offset bedrukking aan binnenzijde en buitenzijde van de doos – Er is gekozen voor een offset bedrukking aan de binnenkant en buitenkant van de doos, zodat de gedetailleerde print en de hoeveelheid kleuren goed tot hun recht komen.

“Unboxing experience” – de beleving van het proeven van verschillende biertjes moest worden meegenomen in het ontwerp van de verpakking.  Met het verpletterend kleurrijke design is het gelukt om de klant een bijzondere uitpakervaring te bieden (de vormgeving is verzorgd in samenwerking met CAHE Verpakking Nederland).

Handig in gebruik – door de uitgestanste handvatten is de doos draagbaar en daarmee handig in gebruik.

Doos met dubbele functie – Jopen Bier wilde ook een extra dimensie toevoegen aan deze verpakking door hergebruik mogelijk te maken. De verpakking is zo gemaakt dat het na uitpakken in een handomdraai om te bouwen is tot een game. Iets wat tijdens de feestdagen goed van pas komt.

 

Het idee achter deze tastekit is om de ideale bierproeverij te creëren bij de mensen thuis. De beleving ervan moest worden meegenomen in het ontwerp voor de verpakking! Dat maak het perfect voor de feestdagen.

 

Jopen Bier wil voor iedereen een geschikt biertje bieden en zorgt er met deze tastekit voor dat iedereen de verschillende smaken biertjes kan ontdekken.

Wil je meer weten over de uitpakbeleving van de tastekit en de game? Bekijk de video van de Jopen bier en ontdek de tastekit:

Case: Looye To Go tomaten

Een smakelijke samenwerking ontluikt: Looye en Bangma Verpakking

Voor het nieuwe merk Looye To Go tomaten is Bangma Verpakking aan de slag gegaan met het realiseren van een chique en stevige kartonnen opzettray waar de tomaten in kleinere verpakkingen kunnen worden vervoerd. Lees meer over smakelijke samenwerking tussen Looye Kwekers en Bangma Verpakking.

Lees meer
Case Looye to go snacktomaten

Case: cadeauverpakking Bokker Bier

Het verhaal achter onze op maat gemaakte bierverpakking voor Bokker Bier

Bangma Verpakking creëert stevige, op maat gemaakte cadeauverpakkingen voor Bokker Bier, een uniek Urker gebrouwen bier met een eigen verhaal.

Lees meer

Case: Raijmakers Heetmakers

Retail food/E-commerce

Ontdek het verhaal achter het realiseren van de unieke cadeauverpakking op maat voor de 4 hete sauzen van het merk Raijmakers Heetmakers. Lees hoe we bij Bangma Verpakking  deze opdracht hebben aangepakt!

Lees meer

Case: Wildride Carrier

E-commerce

Ontdek de kracht van een samenwerking met Bangma Verpakking en welke rol onze mensen hebben gespeeld in de realisatie van een unieke product- én verzendverpakking voor Wildride Carrier.

Lees meer
Klantcase Wildride Carrier-1920x1080px

Case: AHV International

Industrie/E-commerce

Ontdek hoe Bangma Verpakking AHV International heeft geholpen bij het transformeren van hun verpakkingsproces met een postdoos op maat. Van efficiëntieverbeteringen tot verbluffende branding, lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Postdoos op maat voor AHV International

Case: Cameranu

E-commerce

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen hebben we in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case: Wasparfum

E-commerce

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe de verzendverpakkingen, die Bangma Verpakking heeft ontworpen, hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case: Jopenbier

Retail food

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopenbier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden? Lees er alles over!    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case: Johannes

AGF/Retail food

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap. Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case: Flame Away

Industrie/E-commerce

Voor Flame Away heeft Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking gerealiseerd die ervoor zorgt dat het brandblusmiddel veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case: Jopenbier

Retail food

Voor Jopenbier heeft Bangma Verpakking de ‘Jopen Ultimate Advent Kalender’ gerealiseerd. Een op maat gemaakte verpakking die perfect aansluit bij de branding van dit merk en ontworpen is om de bieren tijdens transport veilig en onbeschadigd te houden. Lees de klantcase nu!

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case: Brandt & Levie

Retail food/E-commerce

Bangma Verpakking heeft voor Brandt & Levie bedrukte brievenbusdoosjes ontworpen, waarmee ze hun ambachtelijke worsten efficiënt en stijlvol door heel Nederland kunnen versturen. Deze op maat gemaakte verpakkingen zorgen voor een veilige levering en versterken tegelijkertijd de merkbeleving.

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case: JARR Kombucha

Retail food/E-commerce

Voor JARR Kombucha hebben we bij Bangma Verpakking een speciale kartonnen verzendverpakking ontwikkeld die zowel de kombucha beschermt als informatie over het product biedt. Nieuwsgierig geworden? Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
CAase-JARR-Kombucha-verpakkingen

Case: Kwakzalver Sports

E-commerce/Industrie

Voor Kwakzalver Sports hebben we bij Bangma Verpakking een op maat gemaakte giftbox voor hun sportcosmetica ontwikkeld, waarbij we de hoge verwachtingen van de klant hebben overtroffen en een strakke deadline hebben gehaald, net voor de feestdagen. De klant heeft de kwaliteit en het resultaat van de samenwerking geprezen. Lees er alles over!

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case: Looye Kwekers

AGF

Bangma Verpakking heeft Looye Kwekers geholpen met de ontwikkeling van een tray voor hun premiummerken Honingtomaten® en JOYN®, waarbij we nadruk hebben gelegd op leveringsbetrouwbaarheid, stevigheid en uitstraling. Onze samenwerking kenmerkt zich door efficiëntie, snelle communicatie en het snel realiseren van aanpassingen.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays

Case: Duvel Moortgat

Retail food

Voor Duvel Moortgat heeft Bangma Verpakking een duurzame en ecologische bierverpakking van FSC-golfkarton gecreëerd. Meer weten? Lees de volledige klantcase!  

Lees meer
Case-Duvel-Moortgat

Case: Quik’s Quality Potatoes

AGF/Retail & Food

Bangma Verpakking heeft voor Quik’s Quality Potatoes opzettrays ontworpen die niet alleen de aardappelen beschermen en laten opvallen in het winkelschap, maar ook voldoen aan hoge eisen qua kwaliteit-prijsverhouding en leveringsbetrouwbaarheid.

Lees meer
Aardappelveld landbouw

Case: Ducky Dons

Industrie

Bangma Verpakking fungeert als totaalleverancier voor Ducky Dons, waarbij we een breed scala aan verpakkingsoplossingen bieden die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Te weten komen wat we allemaal doen? Lees de klantcase!

Lees meer
Case-Ducky-Dons-slapen-2

Exposure in vakblad Verpakkingsmanagement

In vakblad Verpakkingsmanagement is al aandacht besteed aan deze unieke verpakking.

Benieuwd naar het complete artikel?

Jopen bier tastekit omdoos

Lees er hier meer over.