Case Jopen tastekit bierverpakking

Unieke productverpakking voor Jopen Bier

Voor Jopen Bier hebben we een unieke tastekit mogen realiseren. Het resultaat is een werkelijk knallende verpakking die niets aan de verbeelding overlaat. Het biedt plaats voor 10 verschilende Jopen biertjes en 2 bokalen en laat de consument kennismaken met de diversiteit aan smaken die Jopen Bier te bieden heeft. Daarnaast herbergt de bierverpakking een dubbele functie, want als de biertjes eenmaal zijn uitgepakt is de verpakking inzetbaar als Cornhole Game.

Met de feestdagen op komst is de tastekit een mooi cadeau om te geven en te krijgen. En met zo’n kleurrijke verpakking heb je geen pakpapier meer nodig.

Wensen voor deze verpakking op maat

Ook dit keer kreeg Bangma Verpakking het vertrouwen van Jopen Bier voor het ontwikkelen van een bierverpakking op maat.

De wensen voor de productverpakking waren als volgt:

Bescherming en stevigheid – Het belangrijkste is dat verpakking de inhoud beschermt en in dit geval gaat het om 10 verschillende biertjes en 2 bokalen. Naast de stevigheid van het karton is een naadloze aansluiting op de producten die erin zitten cruciaal, zodat de producten stevig blijven zitten.

Offset bedrukking aan binnenzijde en buitenzijde van de doos – Er is gekozen voor een offset bedrukking aan de binnenkant en buitenkant van de doos, zodat de gedetailleerde print en de hoeveelheid kleuren goed tot hun recht komen.

“Unboxing experience” – de beleving van het proeven van verschillende biertjes moest worden meegenomen in het ontwerp van de verpakking.  Met het verpletterend kleurrijke design is het gelukt om de klant een bijzondere uitpakervaring te bieden (de vormgeving is verzorgd in samenwerking met CAHE Verpakking Nederland).

Handig in gebruik – door de uitgestanste handvatten is de doos draagbaar en daarmee handig in gebruik.

Doos met dubbele functie – Jopen Bier wilde ook een extra dimensie toevoegen aan deze verpakking door hergebruik mogelijk te maken. De verpakking is zo gemaakt dat het na uitpakken in een handomdraai om te bouwen is tot een game. Iets wat tijdens de feestdagen goed van pas komt.

 

Het idee achter deze tastekit is om de ideale bierproeverij te creëren bij de mensen thuis. De beleving ervan moest worden meegenomen in het ontwerp voor de verpakking! Dat maak het perfect voor de feestdagen.

 

Jopen Bier wil voor iedereen een geschikt biertje bieden en zorgt er met deze tastekit voor dat iedereen de verschillende smaken biertjes kan ontdekken.

Wil je meer weten over de uitpakbeleving van de tastekit en de game? Bekijk de video van de Jopen bier en ontdek de tastekit:

Case Wasparfum

Wasparfum verzendverpakking

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe onze verzendoplossingen hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer

Case Jopen tastekit bierverpakking

Unieke productverpakking voor Jopen Bier

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopen bier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden?    

Lees meer

Case Johannes Fruitmand

Verpakking op maat voor de Johannes Fruitmand

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap.

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case Flame Away productverpakking

Verpakking op maat voor het Flame Away brandblusmiddel

Voor Flame Away realiseerde Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking die ervoor zorgt dat het kwetsbare product veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case Jopenbier

De Ultimate Advent Calendar voor Jopenbier

Lees meer

Case Brandt & Levie

Worstpost: brievenbusdoosjes voor worst

Lees meer

Case Kwakzalver Sports

Voor Kwakzalver Sports ontwikkelden we een hoogwaardige giftbox.

Lees meer

Case Looye Kwekers

Bangma Verpakking hielp Looye Kwekers met de verdere ontwikkeling van de tray voor de premiummerken.

Lees meer

Case Duvel Moortgat

Voor Duvel Moortgat produceerde Bangma Verpakking een klimaatneutrale bierverpakking van FSC-golfkarton.  

Lees meer

Exposure in vakblad Verpakkingsmanagement

In vakblad Verpakkingsmanagement is al aandacht besteed aan deze unieke verpakking.

Benieuwd naar het complete artikel?

Jopen bier tastekit omdoos

Lees er hier meer over.