Webshop verpakkingen


Jij hebt een webshop en zoekt de perfecte verpakking voor je producten? Wil jij als webshop eigenaar de kosten van verzending verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit van je verzendingen verhogen? Dan zijn brievenbusdoosjes, vouwdozen, papieren verzendzakken en luchtkussen enveloppen de verpakkingen waar je naar op zoek bent. Hier bespreken we de voordelen van deze verschillende soorten verzendverpakkingen en waarom ze ideaal zijn voor het verzenden van jouw producten. Lees snel verder om te ontdekken hoe deze verpakkingen jouw verzendproces kunnen verbeteren!

Maak van jouw webshopverzending een succes met deze 5 verpakkingen

We zetten de handigste verzendverpakkingen voor je webshop op een rij, inclusief de voordelen:

 1. brievenbusdozen: Deze compacte verpakkingen zijn ideaal voor het verzenden van kleine artikelen die door de brievenbus passen. Ze zijn stevig en voorkomen beschadiging van het product tijdens het transport. Bovendien bespaar je op verzendkosten omdat het als brievenbuspost verstuurd kan worden.
 2. Vouwdozen: Dit zijn de meest voorkomende verpakkingen voor het verzenden van orders. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en zijn zeer stevig. Vouwdozen zijn geschikt voor het verzenden van verschillende soorten producten en bieden bescherming tijdens het transport. Verkrijgbaar in de uitvoering van een Amerikaanse vouwdoos of bijvoorbeeld autolockdoos.
  • Een Amerikaanse vouwdoos is een vouwbare doos van golfkarton die aan de onder- en bovenkant dichtgevouwen kan worden. De golf zorgt ervoor dat het karton steeds maar op één manier kan plooien, waardoor de vouwdoos z’n vorm goed behoudt. Eenvoudig, maar erg efficiënt.
  • Een autolockdoos wordt ook wel een speedbox genoemd. Als je de doos uitvouwt, sluit de bodem aan de onderzijde automatisch. Hierdoor is deze verpakking ongeveer drie keer sneller op te zetten dan een standaard vouwdoos. Doordat de verpakking aan de onderzijde automatisch gesloten wordt, hoef je alleen de bovenzijde te sluiten met tape of plakband. Een autolockdoos kan ook worden geleverd met een plakstrip en/of teerstrip
 3. Papieren verzendzakken: Verzendzakken zijn licht van gewicht en geschikt voor het verzenden van kleding, boeken, en andere zachte producten. Ze zijn flexibel en passen zich aan de grootte van het product aan. Papieren verzendzakken zijn ook waterbestendig en scheurbestendig.
 4. Luchtkussen enveloppen: Deze verpakkingen zijn ideaal voor het verzenden van kleine, platte items zoals sieraden, kaarten, of cd’s. De luchtkussens zorgen voor extra bescherming en voorkomen dat het product beschadigd raakt tijdens het transport.

Jarenlange ervaring met het maken van verpakkingen

Snel schakelen, een verpakking geheel in huisstijl of een doos die bestand is tegen diefstal? De specialisten van Bangma Verpakking vertalen jouw unieke wensen in de perfecte webshopverpakking. We maken al meer dan 45 jaar verpakkingen voor opdrachtgevers in uiteenlopende bedrijfstakken. Op de casepagina vind je meer informatie over verpakkingen die we onlangs maakten!

Op zoek naar een webshop verpakking op maat?

Bij Bangma Verpakking kun je ook een webshopverpakking op maat laten maken. Neem één van bovenstaande producten als uitgangspunt en wij kunnen je helpen met het ontwikkelen van een gepersonaliseerde bedrukking en het juiste formaat. Bij Bangma Verpakking voorzien we je van advies over welke webshop verpakking het beste aansluit bij jouw inpak- en transportproces. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?webshop-verpakking-op-maat

Het laten maken van een webshop verpakking op maat bij Bangma Verpakking verloopt doorgaans als volgt:

 1. Je neemt contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0321 – 312562 of door ons een berichtje te sturen via het contactformulier.
 2. Een van onze specialisten onderzoekt samen met jou je verpakkingswensen.
 3. We komen tot een conceptontwerp en je ontvangt een sample.
 4. Aan de hand van het sample finetunen we de verpakking.
 5. Ben je helemaal tevreden? Mooi! We sturen het ontwerp naar de fabrikant of laten de dozen in onze eigen sheetplant maken.

Snel webshop verpakkingen nodig?

Neem vandaag nog contact op met de specialisten van Bangma Verpakking. Door ons uitgebreide netwerk met leveranciers kunnen we zeer snel schakelen en je snel voorzien van een webshop verpakking die aansluit bij je wensen. Als je met spoed een webshop verpakking nodig hebt, raden we je aan telefonisch contact met ons op te nemen via 0321 – 312562. Uiteraard kun je gebruikmaken van het contactformulier.

Meer informatie over webshop verpakkingen laten maken

Lees meer over:

 

 

Afbeelding-webshop-verpakkingen