Webshop verpakkingen


Jij hebt een webshop en zoekt de perfecte verpakking voor je producten? Bij Bangma Verpakking kun je een webshopverpakking op maat laten maken, maar vind je ook een groot assortiment standaard opties als Amerikaanse vouwdozen, autolockdozen en brievenbusdozen.

Verzendverpakkingen voor je webshop

Op zoek naar een verpakking die door de brievenbus past of een doos die het inpakken van producten net iets makkelijker maakt? Bij Bangma Verpakking voorzien we je van advies over welke webshop verpakking het beste aansluit bij jouw inpak- en transportproces. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0321 – 312562 of door een bericht te sturen naar sales@bangma.nl. Onze specialisten ontdekken graag wat ze voor je kunnen doen.

Jarenlange ervaring met het maken van verpakkingen

Snel schakelen, een verpakking geheel in huisstijl of een doos die bestand is tegen diefstal? De specialisten van Bangma Verpakking vertalen jouw unieke wensen in de perfecte webshopverpakking. We maken al meer dan 45 jaar verpakkingen voor opdrachtgevers in uiteenlopende bedrijfstakken. Op de casepagina vind je meer informatie over verpakkingen die we onlangs maakten!

Op zoek naar een webshop verpakking op maat?

Wil je een productverpakking laten maken die volledig aansluit op jouw wensen? Geen probleem! Bij Bangma Verpakking kun je luxe dozen laten maken voor je webshop, maar weten we ook alles over bijvoorbeeld duurzaam verpakken. Het laten maken van een webshop verpakking op maat bij Bangma Verpakking verloopt doorgaans als volgt:

  1. Je neemt contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0321 – 312562 of door ons een berichtje te sturen via het contactformulier.
  2. Een van onze specialisten onderzoekt samen met jou je verpakkingswensen.
  3. We komen tot een conceptontwerp en je ontvangt een sample.
  4. Aan de hand van het sample finetunen we de verpakking.
  5. Ben je helemaal tevreden? Mooi! We sturen het ontwerp naar de fabrikant of laten de dozen in onze eigen sheetplant maken.

Snel webshop verpakkingen nodig?

Neem vandaag nog contact op met de specialisten van Bangma Verpakking. Door ons uitgebreide netwerk met leveranciers kunnen we zeer snel schakelen en je snel voorzien van een webshop verpakking die aansluit bij je wensen. Als je met spoed een webshop verpakking nodig hebt, raden we je aan telefonisch contact met ons op te nemen via 0321 – 312562. Uiteraard kun je gebruikmaken van het contactformulier.

Meer informatie over webshop verpakkingen laten maken

Lees meer over: