Onboarding stories bij Bangma Verpakking – maak kennis met Sanne


In de afgelopen drie maanden mochten we een aantal nieuwe collega’s verwelkomen. Iedere nieuwe medewerker heeft een uniek onboardingsverhaal. In een reeks blogs zullen we wekelijks een kijkje achter de schermen geven, zodat je onze collega’s beter leert kennen. We delen het onboardingsproces bij Bangma Verpakking en hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet. In deze tweede blog is de eer aan onze collega Sanne, onze enthousiaste commercieel medewerker binnendienst. Ontdek hoe zij haar weg vindt in de wereld van kartonnen verpakkingen.

De eerste maanden bij Bangma Verpakking

Sanne begon drie maanden geleden op de afdeling verkoop. Als commercieel medewerker binnendienst schakelt zij dagelijks tussen klanten en leveranciers. Zij houdt zich bezig met een breed palet aan klanten, waarvoor zij de afhandeling van orders verzorgt en productinformatie verschaft. Daarnaast neemt ze het beheer van de voorraad en prijzen van het standaard assortiment voor haar rekening. De eerste maand bracht niet alleen een basiscursus karton met zich mee, maar ook een inspirerend bezoek aan de fabriek van moederbedrijf De Jong Verpakkingen. Sanne werd overweldigd door informatie, maar met de hulp van collega’s heeft ze binnen 3 maanden tijd een hoop geleerd en integreerde ze snel in haar rol. En dat er zoveel schuilt achter een kartonnen doos, dat had ze vooraf niet gedacht.

Onboarding-stories-maak-kennis-met-Sanne

De werkdag als commercieel medewerker binnendienst

Elke ochtend start Sanne steevast met een heerlijk bakje koffie (“want de koffies is echt goed bij Bangma Verpakking” aldus Sanne), gevolgd door het bekijken van haar mailbox vol aanvragen. Van het opstellen van offertes tot het inkopen van karton, Sanne’s dag is divers en vol afwisseling. Samen met collega Pamela beheert ze een groot aantal klanten in de segmenten industrie en e-commerce. De afwisseling in taken en het intensieve contact met leveranciers en klanten maken dat iedere dag anders is en dat maakt het werken op de binnendienst zo leuk.

Het inwerktraject bij Bangma Verpakking

De eerste weken schoof Sanne dagelijks aan bij andere collega’s om mee te kijken.

Ik vond het heel prettig dat diverse collega’s alle tijd namen om mij uit te leggen hoe het inkoop- en verkoopsysteem werkt. Ieder dag leer ik meer over karton en de verschillende soorten dozen.

Ze mocht al snel zelf aan de slag en wanneer nodig komt er vanuit verschillende hoeken hulp. Inmiddels kent ze al aardig wat klanten en kan zij ze adviseren over de producten. Naast haar werkzaamheden waardeert Sanne de goede sfeer bij Bangma Verpakking. Het diverse team, bestaande uit mensen van verschillende leeftijden, creëert een gezellige werkomgeving. Tijd voor een grapje, een potje tafelvoetbal en een mix van ervaringen zorgen voor een plezierige werkomgeving.

Werken bij Bangma Verpakking?

In de afgelopen drie maanden heeft Sanne niet alleen veel geleerd over karton en dozen, maar ook over de waarde van een hecht team. Wil jij ook deel uitmaken van ons team bij Bangma Verpakking? Ontdek onze openstaande vacatures. Neem de volgende stap in je carrière en ontdek de wereld van verpakkingen bij Bangma Verpakking!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen op het gebied van een verpakking op maat of wil je inspiratie opdoen voor mooie verpakkingen? Neem dan eens een kijkje bij één van onze klantcases.

Tags : , , , ,

Onboarding-stories-maak-kennis-met-Sanne