Visdozen


De visdozen: superstevige dozen die tegen een stootje (en vocht) moeten kunnen. Niet ieder karton is hier geschikt voor en dat weet Bangma Verpakking als de beste! We zijn volledig op de hoogte van de richtlijnen waar een visdoos aan moet voldoen en kunnen deze nogal standaard doos prachtig bedrukken.

Visdozen op maat gemaakt

Op het eerste oog is een visdoos misschien wel een beetje saai. Maar wist je dat je met een eigen ontwerp een hele leuke doos kunt maken? We kunnen de 5 en 10 kg visdozen volledig vormgeven naar hoe jij wilt. Alle kleurcodes, logo’s en eigen ontwerpen zijn mogelijk. Lever simpelweg je ontwerpen bij ons aan en wij zorgen voor mooie visdozen op maat.

De juiste presentatie

Wil je jouw vis op een bepaalde manier presenteren? Dan is een eigen visdoos de ideale manier om dit te doen, en om herkenning te creëren bij je afnemers. Of je nu puur voor herkenning gaat of je vis in een high class visdoos wilt presenteren, wij zijn jouw verpakkingspartner.

Zo maken we jouw visdoos op maat

Laat je jouw nieuwe visdozen maken door Bangma Verpakking, dan gaan we doorgaans op de volgende manier te werk:

  1. Doe je aanvraag online via sales@bangma.nl of bel naar 0321 – 312562. We zijn op werkdagen te bereiken tussen 08:30 en 17:00 uur.
  2. Een van onze specialisten neemt contact met je op over je aanvraag. We bekijken welke soort visdoos interessant is voor jouw product(en). Tijdens deze stap inventariseren we jouw wensen en eisen.
  3. We zorgen ervoor dat je snel een sample ontvangt.
  4. Samen bekijken we of het sample aan jouw wensen voldoet. Zo ja, dan gaat het ontwerp naar de fabriek of zetten we onze eigen mensen in de sheetplant aan het werk.
  5. Onze eigen chauffeurs komen je dozen bezorgen. En als je wilt, houden we een continue voorraad in ons eigen magazijn in Dronten.

Doorlopende voorraad

Wil je nooit zonder voorraad visdozen zitten? In ons magazijn in Dronten is voldoende plek om ook jouw visdozen op voorraad te houden. En heb je nieuwe dozen nodig, dan komen onze chauffeurs een nieuwe lading brengen. Op die manier kom je zelf nooit zonder voorraad te zitten.

Wat als je al een visdoos hebt?

Heb je al visdozen en ben je benieuwd of onze expertise in de markt voor mooie toevoegingen kan zorgen? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. En weet je bijvoorbeeld niet precies wat het grammage is, dan nemen we graag een van je dozen mee naar ons kantoor om dit zelf te checken. Zo weten we zeker dat je op kwaliteit niet inlevert!

Neem contact op met Bangma Verpakking

Of je nu een hele nieuwe visdoos wilt of op zoek bent naar een nieuwe leverancier voor je bestaande doos: Bangma Verpakking is jouw partner voor alle soorten dozen op maat. We kijken graag samen naar een verpakkingsoplossing die volledig aansluit op jouw product. Neem contact met ons op via 0321 – 312562 of stuur je mail naar sales@bangma.nl. We komen dan snel bij je terug met een aanbod!

Visdozen-5kg