Veelgestelde vragen

Bij Bangma Verpakking houden we van duidelijkheid. Hieronder vind je een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen over ons bedrijf


Hoe vaak kan karton worden gerecycled?

In tegenstelling tot glas en blik, welke oneindig gerecycled kunnen worden, komt karton een keer of 7 door het recycleproces heen. Dit heeft te maken met de vezelstructuur die iedere cyclus verkort. De vezels van oudere verpakkingen worden in de centrales gecombineerd met nieuwere vezels om een optimale kwaliteit karton te garanderen.

Waar staat een FSC®-certificaat voor?

Met een FSC®-certificering kan een bedrijf laten zien dat het zich bezighoudt met duurzame productie en duurzaam ondernemen. De FSC® (Forest Stewardship Council) voorziet bedrijven van een FSC-certificaat wanneer zij aantoonbaar duurzaam beheerde bossen gebruiken voor de productie van hun goederen. Voor Bangma Verpakking is duurzaam verpakken erg belangrijk. We zijn er dan ook trots op een FSC-certificaat te hebben gekregen. Onze FSC®-code is: CU-COC-858425. Lees meer over onze certificering.

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Als je voor 10:00 uur bestelt, kunnen we de verpakkingen de volgende dag bij je bezorgen, mits we de materialen op voorraad hebben.

Hoe is jullie vervoer geregeld?

We beschikken over zes eigen vrachtauto’s waarmee we onze klanten dagelijks door heel Nederland bevoorraden.

Leveren jullie ook verpakkingsmachines?

Jazeker, naast verpakkingsmaterialen leveren we je ook alles wat je nodig hebt voor een optimaal verpakkingsproces. Je kunt hierbij denken aan paktafels, opzetmachines of opvulmachines.

Leveren jullie ook aanverwante artikelen?

Ja. Bangma Verpakking is een totaalleverancier van verpakkingsmaterialen. Hierdoor kun je ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld opvulmateriaal, bedrukt of onbedrukt tape en omsnoeringsband. In onze webshop vind je ons complete assortiment.

Hanteert Bangma Verpakking minimale bestelaantallen?

Voor ons standaard assortiment, dat je kunt bestellen via onze webshop, hanteren we een minimale ordergrootte van € 350,-.

Kan de binnenkant van een doos worden bedrukt?

Jazeker! Er is veel mogelijk, het bedrukken hangt af van je wensen en afmetingen.

Kunnen jullie dozen bedrukken?

Ja. Bij Bangma Verpakking bieden we je de keuze uit verschillende druktechnieken. Zo horen offset-, flexo- en digitaaldruk tot de mogelijkheden.

Houden jullie voorraad voor klanten?

Ja. We beschikken over een magazijn van 20.000 vierkante meter.