Verpakking ontwerpen


Wil je de verpakking kunnen stapelen? Draagt het ontwerp bij aan een optimalisering van je inpakproces? Is het belangrijk om de verpakking minder opvallend te maken, zodat de kans op diefstal afneemt? In een verpakking komen geregeld de wensen van de klant, vervoerder en consument samen.

Bij Bangma Verpakking beschikken we over jarenlange ervaring met het ontwerpen van verpakkingen en kunnen we je precies vertellen welk type golfkarton en welke druktechniek past bij wat jij voor ogen hebt. Graag vertellen we je meer over onze werkwijze.

Verpakking ontwerpen? Dat doen we als volgt:

1.    Het eerste contact

We horen graag wat je wensen zijn! Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar via 0321 312 562, maar je kunt ook een e-mail sturen naar sales@bangma.nl. We proberen altijd binnen een werkdag op je bericht te reageren.

2.    Wat heb je precies nodig?

Welk product ga je verpakken? Wil je de verpakking bedrukken, ben je geïnteresseerd in duurzaam te verpakken en heb je omdozen nodig? We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk (telefonisch) je wensen kunt bespreken met een van onze verpakkingsdeskundigen. Onze specialisten geven je uiteraard ook direct advies, zodat jij de allerbeste keuzes maakt.

3.    Verpakking ontwerpen en opleveren eerste sample

Aan de hand van jouw wensen gaan we aan de slag met het ontwerpen van het (eerste) sample. We sturen je dit natuurlijk zo snel mogelijk toe of komen persoonlijk bij je langs om het samen door te nemen. Hoe vind je de bedrukking eruitzien? Ben je tevreden over hoe de doos in elkaar vouwt? Indien nodig passen we het ontwerp verder aan.

4.    We sturen het verpakkingsontwerp naar de fabrikant

Zodra je tevreden ben over het sample, sturen we hem voor je naar de fabrikant of gaan onze collega’s in onze eigen sheetplant aan de slag. Ook tijdens deze fase van het ontwerpen van de verpakking staan we voor je klaar om onze kennis met je te delen. Zo kunnen onze specialisten je precies vertellen welke fabrikant het beste aansluit bij het ontwerp en type karton dat je hebt gekozen.

Verpakking bedrukken

Een belangrijke stap bij het ontwerpen van een verpakking, is het kiezen van de perfecte bedrukking. De specialisten van Bangma Verpakking adviseren je graag over het bedrukken van je verpakking en informeren je over de verschillende druktechnieken. Ook kunnen we je precies vertellen welke bedrukking ervoor zorgt dat je verpakking positief opvalt in het winkelschap.

Wil je dat we voorraad voor je houden?

We beschikken in Dronten over een magazijn van 20.000 vierkante meter waar we, als je dat wil, voorraad voor je kunnen houden.

Totaalleverancier van verpakkingen en verpakkingsmaterialen

Bij Bangma Verpakking leveren we uiteenlopende opdrachtgevers standaard verpakkingen en dozen op maat. Ook kun je bij ons terecht voor aanverwante verpakkingsmaterialen als:

Verpakking ontwerpen? Dat doen we al jaren

Of je nu een sleeve verpakking wilt ontwerpen of op zoek bent naar een leverancier voor je bierverpakking: bij Bangma Verpakking weten we precies hoe we jouw ontwerp moeten vertalen in een verpakking die perfect aansluit op jouw wensen. Sinds onze oprichting in 1975 leveren we aan opdrachtgevers in onder andere de volgende segmenten:

Contact opnemen met Bangma Verpakking

Heb je een vraag over het op maat laten maken van een verpakking of wil je weten welke druktechniek het beste bij jouw verpakkingswensen past? Neem voor deze en al je andere vragen contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0321 – 312562. Ook kun je een bericht sturen naar sales@bangma.nl. Onze specialisten voorzien je graag van advies!