Kartonnen dozen

Bangma Verpakking is totaalleverancier van verpakkingsmaterialen en voorziet je graag van een bedrukte kartonnen doos die je product beschermt of de aandacht trekt in het schap.

Wil je kartonnen dozen laten bedrukken of heb je een kartonnen doos in een afwijkende afmeting nodig? Laat ons weten wat je zoekt en neem contact op met onze verpakkingsdeskundigen. We ontdekken graag wat we voor je kunnen betekenen!

In ons online assortiment vind je verschillende standaard verpakkingsdozen:

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

0321 – 312562 Mail

Eerdere projecten van Bangma Verpakking

Bangma Verpakking is gespecialiseerd in kartonnen dozen op maat. Vrijblijvend een voorstel ontvangen? Laat ons weten waar je naar op zoek bent. Dit kan eenvoudig via onderstaande button.


Case Cameranu verzendverpakkingen

Het verhaal achter de rebranding van Cameranu

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen zijn, figuurlijk,  in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case Wasparfum

Wasparfum verzendverpakking

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe onze verzendoplossingen hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case Jopen tastekit bierverpakking

Unieke productverpakking voor Jopen Bier

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopen bier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden?    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case Johannes Fruitmand

Verpakking op maat voor de Johannes Fruitmand

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap.

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case Flame Away productverpakking

Verpakking op maat voor het Flame Away brandblusmiddel

Voor Flame Away realiseerde Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking die ervoor zorgt dat het kwetsbare product veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case Jopenbier

De Ultimate Advent Calendar voor Jopenbier

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case Brandt & Levie

Worstpost: brievenbusdoosjes voor worst

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case Kwakzalver Sports

Voor Kwakzalver Sports ontwikkelden we een hoogwaardige giftbox.

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case Looye Kwekers

Bangma Verpakking hielp Looye Kwekers met de verdere ontwikkeling van de tray voor de premiummerken.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays

Groot assortiment standaard kartonnen dozen

Bekijk online ons assortiment standaard kartonnen dozen. Heb je een vraag over onze kartonnen dozen of wil je een prijsvoorstel ontvangen? Neem dan contact vrijblijvend contact met ons op! Op de contactpagina vind je onze contactgegevens.

De service van Bangma Verpakking

Door standaard kartonnen dozen of kartonnen dozen op maat te kopen bij Bangma Verpakking profiteer je van de volgende voordelen:

  • Korte lijntjes en persoonlijk contact
  • Groot assortiment aanverwante verpakkingsmaterialen als tape en opvulmateriaal
  • Jarenlange ervaring met kartonnen dozen op maat

Op zoek naar kartonnen dozen op maat?

Bangma Verpakking is gespecialiseerd in kartonnen dozen op maat en het ontwikkelen van een productverpakking gaat bij ons als volgt:

1

Contact opnemen

Jij neemt contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0321 312 562 of een bericht te sturen naar sales@bangma.nl.

2

Onderzoeken product

Wat wil je verpakken? Wil je een bedrukking? Waar moet de verpakking aan voldoen? We komen langs, stellen véél vragen en geven je direct advies.

3

Sample maken

Nu we weten waar de verpakking aan moet voldoen, gaan wij aan de slag met het maken van een sample. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het snel bij jullie terechtkomt.

4

Wij regelen alles

Van aanvraag tot tekening en van artwork tot eerste levering. Dit levert een aantal voorstellen op die we graag met je bespreken.

5

Ontwerp naar fabrikant

Staat het ontwerp vast? Mooi! We weten welke fabrikant het best matcht met jouw product, zodat je altijd de beste oplossing krijgt. Ook kun je voor kleine series gebruikmaken van de eigen dozenproductielijn (sheetplant) van Bangma Verpakking.

6

Let's go!

De verpakkingen rollen uit de machine en zijn klaar voor gebruik. Vind je het fijn als wij voorraad voor jullie houden? Dan doen we dit graag, zodat jullie alle tijd hebt om je te focussen op waar jullie goed in zijn.