Dozen bedrukken?

De specialisten van Bangma Verpakking voorzien van je van een bedrukte doos op maat.

Bangma Verpakking is gespecialiseerd in het bedrukken van dozen.

Een productverpakking met een opvallende kleur of een kartonnen doos volledig in huisstijl. De specialisten van Bangma Verpakking adviseren je graag over het bedrukken van dozen. Zo weten we alles over welke druktechniek het beste past bij jouw eisen en wensen, maar voorzien we je ook van advies over welke kleuren werken in het winkelschap.

Als je Bangma Verpakking inschakelt voor het bedrukken van dozen, bieden we je de volgende service:

  • Snel schakelen met betrokken specialisten
  • Deskundig advies over design, golfkartonsoorten en druktechnieken
  • Jarenlange ervaring met het bedrukken van kartonnen dozen

Kartonnen dozen bedrukken? Ontdek onze cases!

Bij Bangma Verpakking voorzien we al meer dan 45 jaar opdrachtgevers in uiteenlopende branches van prachtige bedrukte kartonnen dozen. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken, vind je meer informatie over verpakkingen die we al maakten.

Case Jopenbier

De Ultimate Advent Calendar voor Jopenbier

Lees meer

Case Brandt & Levie

Worstpost: brievenbusdoosjes voor worst

Lees meer

Case Kwakzalver Sports

Voor Kwakzalver Sports ontwikkelden we een hoogwaardige giftbox.

Lees meer

Case Looye Kwekers

Bangma Verpakking hielp Looye Kwekers met de verdere ontwikkeling van de tray voor de premiummerken.

Lees meer

Case Duvel Moortgat

Voor Duvel Moortgat produceerde Bangma Verpakking een klimaatneutrale bierverpakking van FSC-golfkarton.  

Lees meer

Case Quik’s Quality Potatoes

Voor Quik’s Quality Potatoes maakten we opzettrays die beschermen en opvallen.

Lees meer

Case Ducky Dons

Voor Ducky Dons is Bangma Verpakking totaalleverancier van verpakkingen.

Lees meer

Op zoek een betrouwbare partner voor het laten bedrukken van dozen?

Wil je meer weten over het laten bedrukken van dozen of heb je een vraag over het laten maken van een productverpakking door Bangma Verpakking? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Dit kan telefonisch via 0321 312 562 of door een bericht te sturen naar sales@bangma.nl. Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag!

We kunnen elke doos bedrukken

Van brievenbusdoos tot SRP-verpakking bij Bangma Verpakking kunnen we vrijwel elk type kartonnen doos voorzien van een bedrukking. Meer weten over hoe we dit doen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende segmenten waaraan we bedrukte dozen leveren. Door op onderstaande links te klikken, vind je meer informatie over hoe we productverpakkingen maken voor opdrachtgevers in de volgende branches:

Waarom dozen laten bedrukken

Door je doos een mooi design te geven, creëer je brand awareness. Dat is onder andere belangrijk bij webshops en in winkels. Is je verpakking bedrukt volgens jouw huisstijl, dan herkennen de consumenten en leveranciers meteen welke producten van jou zijn. Ook zorg je er met een mooie bedrukking voor dat het uitpakken van een pakket een beleving wordt.

Kartonnen dozen bedrukken? Dat doen we zo:

Jij bent op zoek naar een betrouwbare partner voor het bedrukken van kartonnen dozen? We vertellen je graag wat meer over onze werkwijze. Als je Bangma Verpakking inschakelt, gaan we als volgt te werk:

1

Contact opnemen

Jij neemt contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0321 312 562 of een bericht te sturen naar sales@bangma.nl.

2

Onderzoeken product

Wat wil je verpakken? Wil je een bedrukking? Waar moet de verpakking aan voldoen? We komen langs, stellen véél vragen en geven je direct advies.

3

Sample maken

Nu we weten waar de verpakking aan moet voldoen, gaan wij aan de slag met het maken van een sample. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het snel bij jullie terechtkomt.

4

Wij regelen alles

Van aanvraag tot tekening en van artwork tot eerste levering. Dit levert een aantal voorstellen op die we graag met je bespreken

5

Ontwerp naar fabrikant

Staat het ontwerp vast? Mooi! We weten welke fabrikant het best matcht met jouw product, zodat je altijd de beste oplossing krijgt. Ook kun je voor kleine series gebruikmaken van de eigen dozenproductielijn (sheetplant) van Bangma Verpakking.

6

Let's go!

De verpakkingen rollen uit de machine en zijn klaar voor gebruik. Vind je het fijn als wij voorraad voor jullie houden? Dan doen we dit graag, zodat jullie alle tijd hebt om je te focussen op waar jullie goed in zijn.