Dozen bedrukken?

De specialisten van Bangma Verpakking voorzien van je van een bedrukte doos op maat.

Bangma Verpakking is gespecialiseerd in het bedrukken van dozen.

Een productverpakking met een opvallende kleur of een kartonnen doos volledig in huisstijl. De specialisten van Bangma Verpakking adviseren je graag over het bedrukken van dozen. Zo weten we alles over welke druktechniek het beste past bij jouw eisen en wensen, maar voorzien we je ook van advies over welke kleuren werken in het winkelschap.

Als je Bangma Verpakking inschakelt voor het bedrukken van dozen, bieden we je de volgende service:

  • Snel schakelen met betrokken specialisten
  • Deskundig advies over design, golfkartonsoorten en druktechnieken
  • Jarenlange ervaring met het bedrukken van kartonnen dozen

Kartonnen dozen bedrukken? Ontdek onze cases!

Bij Bangma Verpakking voorzien we al bijna 50 jaar opdrachtgevers in uiteenlopende branches van prachtige bedrukte kartonnen dozen. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken, vind je meer informatie over verpakkingen die we al hebben gemaakt.

Cadeauverpakking Raijmakers Heetmakers

Het verhaal van de Raijmakers Heetmakers cadeauverpakking voor 4 hot sauces

Dompel jezelf onder in het verhaal van Raijmakers Heetmakers’ unieke cadeauverpakking, waar passie en vakmanschap samenkomen in een. Lees alles over de verpakking op maat voor 4 hot sacues van het merk Raijmakers Heetmakers.

Lees meer

Productverpakking op maat voor Wildride Carrier

Hoe Wildride Carrier de perfecte verpakkingsoplossing vond bij Bangma Verpakking

Lees meer
Klantcase Wildride Carrier-1920x1080px

Postdoos op maat voor AHV International

Duurzaamheid en efficiëntie in één verpakking voor AHV

Ontdek hoe Bangma Verpakking AHV International heeft geholpen bij het transformeren van hun verpakkingsproces. Van efficiëntieverbeteringen tot verbluffende branding – lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Postdoos op maat voor AHV International

Case Cameranu verzendverpakkingen

Het verhaal achter de rebranding van Cameranu

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen zijn, figuurlijk,  in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case Wasparfum

Wasparfum verzendverpakking

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe onze verzendoplossingen hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case Jopen tastekit bierverpakking

Unieke productverpakking voor Jopen Bier

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopen bier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden?    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case Johannes Fruitmand

Verpakking op maat voor de Johannes Fruitmand

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap.

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case Flame Away productverpakking

Verpakking op maat voor het Flame Away brandblusmiddel

Voor Flame Away realiseerde Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking die ervoor zorgt dat het kwetsbare product veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case Jopenbier

De Ultimate Advent Calendar voor Jopenbier

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case Brandt & Levie

Worstpost: brievenbusdoosjes voor worst

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Op zoek een betrouwbare partner voor het laten bedrukken van dozen?

Wil je meer weten over het laten bedrukken van dozen of heb je een vraag over het laten maken van een productverpakking door Bangma Verpakking? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Dit kan telefonisch via 0321 312 562 of door een bericht te sturen naar sales@bangma.nl. Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag!

We kunnen elke doos bedrukken

Van brievenbusdoos tot SRP-verpakking bij Bangma Verpakking kunnen we vrijwel elk type kartonnen doos voorzien van een bedrukking. Meer weten over hoe we dit doen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende segmenten waaraan we bedrukte dozen leveren. Door op onderstaande links te klikken, vind je meer informatie over hoe we productverpakkingen maken voor opdrachtgevers in de volgende branches:

Waarom dozen laten bedrukken

Door je doos een mooi design te geven, creëer je brand awareness. Dat is onder andere belangrijk bij webshops en in winkels. Is je verpakking bedrukt volgens jouw huisstijl, dan herkennen de consumenten en leveranciers meteen welke producten van jou zijn. Ook zorg je er met een mooie bedrukking voor dat het uitpakken van een pakket een beleving wordt.

Kartonnen dozen bedrukken? Dat doen we zo:

Jij bent op zoek naar een betrouwbare partner voor het bedrukken van kartonnen dozen? We vertellen je graag wat meer over onze werkwijze. Als je Bangma Verpakking inschakelt, gaan we als volgt te werk:

1

Contact opnemen

Jij neemt contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0321 312 562 of een bericht te sturen naar sales@bangma.nl.

2

Onderzoeken product

Wat wil je verpakken? Wil je een bedrukking? Waar moet de verpakking aan voldoen? We komen langs, stellen véél vragen en geven je direct advies.

3

Sample maken

Nu we weten waar de verpakking aan moet voldoen, gaan wij aan de slag met het maken van een sample. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het snel bij jullie terechtkomt.

4

Wij regelen alles

Van aanvraag tot tekening en van artwork tot eerste levering. Dit levert een aantal voorstellen op die we graag met je bespreken

5

Ontwerp naar fabrikant

Staat het ontwerp vast? Mooi! We weten welke fabrikant het best matcht met jouw product, zodat je altijd de beste oplossing krijgt. Ook kun je voor kleine series gebruikmaken van de eigen dozenproductielijn (sheetplant) van Bangma Verpakking.

6

Let's go!

De verpakkingen rollen uit de machine en zijn klaar voor gebruik. Vind je het fijn als wij voorraad voor jullie houden? Dan doen we dit graag, zodat jullie alle tijd hebt om je te focussen op waar jullie goed in zijn.