Certificeringen

Ontdek hoe onze certificeringen garant staan voor duurzame en hoogwaardige verpakkingsmaterialen in lijn met onze bedrijfswaarden.

Onze toewijding aan kwaliteit

Bij Bangma Verpakking streven we naar de hoogste kwaliteitsnormen in de verpakkingsindustrie en zijn we trots op onze onafhankelijke certificeringen die onze toewijding aan zowel klanten als het milieu benadrukken. Onze BRC- en FSC-certificeringen bevestigen de toewijding aan voedselveiligheid en verantwoord bosbeheer. Lees verder om meer te ontdekken over deze accreditaties.

BRC Certificaat

De afkorting BRC staat voor British Retail Consortium. Het is een standaard die in de jaren ’90 werd opgericht door supermarktketens om de kwaliteit van producten te waarborgen. Het omvat strikte hygiëne- en voedselveiligheidseisen die direct van toepassing zijn op voedselverwerkende bedrijven die leveren aan de retailsector, inclusief verpakkingsleveranciers zoals wij. Het certificaat zorgt voor:

  • Aantoonbare borging van voedselveiligheid: ons BRC-certificaat is een duidelijk bewijs van ons streven naar voedselveiligheid (en het verminderen van risico’s op voedsel gerelateerde incidenten), wat essentieel is in de voedselverpakkingsindustrie.
  • Optimalisatie van bedrijfsresultaat: het naleven van BRC-normen draagt bij aan een efficiëntere en effectievere bedrijfsvoering, wat leidt tot verbeterde prestaties en resultaten.
BRC certificaat

FSC® C115913 Certificaat

Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale en onafhankelijke organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Bij Bangma Verpakking hebben we sinds 2013 het FSC-certificaat, waarmee we op verantwoorde wijze geproduceerd papier en karton leveren. In het kort komt het neer op:

  • Verantwoord bosbeheer: FSC-certificering verzekert dat onze papier- en kartonproducten afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen, waarbij rekening wordt gehouden met ecologische, sociale en economische aspecten.
  • Internationale erkenning: het FSC-keurmerk geniet wereldwijde erkenning als symbool van duurzaamheid, waardoor onze klanten verzekerd zijn van verantwoord geproduceerde materialen.
FSC certificaat

Wat ons drijft bij Bangma Verpakking

Onze focus ligt op het leveren van topkwaliteit, het handhaven van professionaliteit in elke interactie en het waarborgen van continuïteit voor onze klanten.

Onze missie | Voor ieder artikel een geschikte en doordachte verpakking realiseren. Wij geloven in excellentie en klantgerichtheid en willen een blijvende indruk achter te laten bij klanten door verpakkingsoplossingen te bieden die beschermen, inspireren en de merkbeleving versterken.

Onze visie | Bij Bangma Verpakking streven we naar een wereld waarin verpakkingsmaterialen een naadloze en zorgeloze schakel vormen tussen product en klant. Onze passie voor verpakkingsmaterialen drijft ons om te excelleren in het leveren van hoogwaardige verpakkingsoplossingen aan diverse sectoren, waaronder webshops, industrie, e-commerce, AGF en Retail Food sector.

Meer over ons

Onze expertises

Specialist in maatwerk

Van idee tot eindproduct, we brengen jouw verpakking op maat tot leven op een manier die naadloos aansluit bij de unieke identiteit van jouw bedrijf.

Meer dan 45 jaar ervaring

Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om diverse (kartonnen) verpakkingsoplossingen te creëren, waarbij we adviseren over verschillende druktechnieken, en branche specifieke oplossingen aandragen.

Totaaloplossingen

We bieden meer dan kartonnen verpakkingen. Ook opvul- en beschermingsmaterialen, en producten voor afsluiten (tape) en pelletiseren zitten in ons assortiment. Wij zijn jouw one-stop-shop voor verpakkingen.

Flexibele oplages

We spelen flexibel in op jouw leveringsbehoeften – of het nu gaat om een bescheiden oplage van 1.000 stuks of een productie van onbegrensde omvang.

Logistieke ondersteuning

We dragen zorg voor het opslag- en beheerproces van jouw verpakkingen en leveren ze op jouw verzoek. Zo bespaar je in opslag en voorraadbeheer.

Onze impact: een greep uit de klanten die wij hebben mogen ondersteunen.

We zijn trots op onze samenwerkingen en zetten onze meest recente klanten dan ook graag in het zonnetje.