Wat is een verhuisdoos?


Welkom bij Bangma Verpakking, jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige verhuisdozen, speciaal ontworpen voor B2B bedrijven zoals retailers en verhuisbedrijven die verhuisdozen in grootschalige hoeveelheden nodig hebben. Verhuisdozen lijken misschien een alledaags product, maar ze spelen een cruciale rol in het veilig en efficiënt verplaatsen van waardevolle goederen. Bij Bangma Verpakking begrijpen we dit als geen ander en bieden we producten van topkwaliteit die aan al je behoeften voldoen. 

Waarom kiezen voor onze verhuisdozen 

Bij de aanschaf van verhuisdozen zijn er enkele belangrijke factoren om in gedachten te houden. Onze verhuisdozen bieden tal van voordelen die jouw bedrijf zeker zullen aanspreken: 

  1. Draagvermogen tot 25 kg: onze verhuisdozen zijn sterk genoeg om tot wel 25 kg aan inhoud te dragen, wat essentieel is voor het veilig verpakken van diverse producten. 
  1. Verstevigde hoeken: de verstevigde hoeken van onze verhuisdozen maken stapelen mogelijk, waardoor je kostbare opslagruimte kunt maximaliseren. 
  1. Dubbele bodem: de dubbele bodem van onze verhuisdozen verhoogt de stevigheid en duurzaamheid, zodat je goederen goed beschermd zijn tijdens transport. 
  1. Handgrepen: handgrepen maken het tillen en verplaatsen van de dozen eenvoudig, zelfs tijdens drukke verhuizingen. 
  1. Maatwerk: we bieden de mogelijkheid om verhuisdozen te bedrukken met jouw eigen huisstijl, waardoor je altijd herkenbaar bent bij je klanten. 

Geen verpakkingstape nodig 

Onze verhuisdozen zijn ontworpen met handige kleppen die gemakkelijk in elkaar te vouwen zijn, waardoor het gebruik van verpakkingstape overbodig wordt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat jouw verhuisproces soepel verloopt. 

Bescherm je Goederen 

Naast onze hoogwaardige verhuisdozen bieden we een scala aan opvul- en beschermingsmaterialen, zoals luchtkussenfolie, vloeipapier, opvulmateriaal en pakpapier. Hiermee zorg je ervoor dat al je waardevolle eigendommen tijdens de verhuizing maximaal beschermd zijn. 

Extra sterke verhuisdozen 

Onze extra sterke verhuisdozen zijn gemaakt van dubbelgolf karton en hebben een indrukwekkend draagvermogen van circa 25 kg. De stevige bodem voorkomt doorzakken, en de handgrepen maken het tillen en verplaatsen moeiteloos. Met afmetingen van 480 x 320 x 360 mm (L x B x H) en een inhoud van 55 liter, bieden deze dozen ultieme bescherming voor waardevolle goederen. 

Op maat gemaakte verhuisdozen 

Heb je behoefte aan nog sterkere verhuisdozen of heb je specifieke afmetingen nodig? Bij Bangma Verpakking bieden we ook op maat gemaakte verhuisdozen om aan al jouw eisen te voldoen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 0321 312 562 of stuur een e-mail naar sales@bangma.nl. 

Tags : , , , , , , , ,