Pizzadozen bedrukken


Pizzadozen bedrukken

Een dampende pizza zo krokant mogelijk afleveren bij de klant of je verse ovenpizza op z’n mooist tonen in het winkelschap? Wat de wensen voor je pizzaverpakking ook zijn: bij Bangma Verpakking profiteer je van onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van retail- en foodverpakkingen. We gaan graag voor je aan de slag en delen onze kennis met je. Zo weten we precies aan welke eisen een pizzadoos moet voldoen, zodat deze optimale bescherming biedt tijden het transport. Wil je een pizzadoos laten maken? In dit blog vertellen we je hier meer over. Eet smakelijk!

1.     Contact opnemen

Als je wil informeren naar de mogelijkheden voor het laten maken van pizzadozen door Bangma Verpakking, is de eerste stap contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 0321 312 562 of door een bericht te sturen naar sales@bangma.nl. Ook kun je gebruikmaken van het contactformulier.

2.     Productwensen bespreken

Als je contact met ons hebt opgenomen, word je gekoppeld aan een van de specialisten van het segment retail- en foodverpakkingen. Waarvoor wil je de verpakking gebruiken? Wil je de verpakking bedrukken? Tijdens een kennismakingsgesprek nemen jullie de verpakkingswensen door.

3.     Vaststellen ontwerp en sample maken

Na het bespreken van de productwensen, verwerken we ze in een ontwerp en laten we een aantal samples voor je maken. Die sturen we naar je toe, zodat je precies weet hoe de pizzadoos eruit komt te zien! Uiteraard komen we deze ontwerpen graag met je bespreken!

4.     Finetunen van het ontwerp

Wat vind je van de bedrukking, glans van het papier en type golfkarton? Onze specialisten nemen de samples met je door en houden hierbij rekening met jouw logistieke processen. Als je de pizzadoos laat bedrukken, krijg je van ons het ontwerp altijd digitaal toegestuurd. Ook een voorbeeld van hoe het eruit komt te zien, behoort tot de mogelijkheden.

5.     Ontwerp naar fabrikant sturen

Als je helemaal tevreden bent met het ontwerp, is het eindelijk tijd om de pizzadoos te laten maken.

6.     Productie pizzadozen

De pizzadozen worden geproduceerd en door onze vrachtwagens bezorgd waar jij dat wilt. Vind je het fijn als wij voorraad voor je houden? Geen enkel probleem, dat kan in ons magazijn in Dronten!

Pizzadozen bedrukken met logo

Een pizzadoos is natuurlijk een subtiele vorm van marketing. Bij Bangma Verpakking beschikken we over vele jaren ervaring met het bedrukken van verpakkingen en kunnen we je pizzadozen zo bedrukken dat die van jou het meeste opvalt.

Duurzame pizzadoos laten maken?

De verpakking is een van de vele manieren waarop je met je bedrijf duurzamer kunt zijn. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over duurzaam verpakken. We beschikken over een flinke portie ervaring met duurzame verpakkingen. Zo maakten we onlangs deze klimaatneutrale bierverpakking van FSC-golfkarton.

Pizzadoos kopen bij Bangma Verpakking?

Heb je een vraag over het laten maken van pizzadozen bij Bangma Verpakking of wil je een offerte opvragen voor het bestellen van een pizzadoos op maat? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen met de specialisten van Bangma Verpakking. Dit kan telefonisch via 0321 312 562 of door ons een bericht te sturen via het contactformulier. We gaan graag voor je aan de slag!

Veelgestelde vragen over pizzadozen


Ik heb al een pizzadoos, kan ik dan ook bij jullie terecht?

Absoluut! We zijn er voor iedereen die een nieuwe pizzadoos wil laten maken of de mogelijkheden wil inventariseren voor bestaande pizzadozen. Als je al een pizzadoos hebt, dan nemen we graag een exemplaar over om hem te analyseren. We bekijken dan onder andere de grammage en doen je een voorstel voor een nieuwe pizzadoos.

Kunnen jullie mijn pizzadozen op voorraad houden?

Als totaalleverancier van alle soorten verpakkingen (op maat) kunnen we zeker voorraad voor je vasthouden in ons magazijn in Dronten. Vanuit dit centrale punt transporteren we meerdere keren per dag dozen naar onze klanten. Dus je hoeft maar een seintje te geven wanneer je een nieuwe lading nodig hebt. Je voorraad bij ons vullen we dan netjes aan, zodat je altijd voldoende pizzadozen hebt.

Lever ik zelf een bedrukking aan voor de pizzadoos?

Voor een bedrukte pizzadoos hebben we een design nodig waar jij mee verder wilt. Wanneer we je wensen inventariseren, bekijken we gelijk of je een bedrukking wilt en, indien gewenst, adviseren we je graag. We zetten de opdracht, inclusief het design, uit bij een van onze leveranciers en zorgen voor een mooi eindproduct.

Pizzadozen-bedrukken