Pizzadozen bedrukken


Pizzadozen van Bangma Verpakking: de perfecte bescherming van jouw pizza’s

Bij Bangma Verpakking begrijpen we dat jouw pizza warm, knapperig en vers moet blijven, zelfs tijdens het transport naar de klant. Onze stevige pizzadozen, gemaakt van duurzaam golfkarton, bieden de ideale oplossing. Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen en isoleren jouw pizza, zodat deze heerlijk smakelijk aankomt. Wat de wensen voor je pizzaverpakking ook zijn: bij Bangma Verpakking profiteer je van onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van retail- en foodverpakkingen. We gaan graag voor je aan de slag om de perfecte pizzadoos te realiseren. Eet smakelijk!

Eigenschappen en voordelen van kartonnen pizzadozen

Pizzadoos-onbedruktOnze pizzadozen onderscheiden zich door:

  • Hoge isolatie: dankzij het isolerende golfkarton blijven pizza’s lang warm en behouden ze hun smaak en textuur.
  • Eenvoudig vouwbaar: onze dozen zijn eenvoudig en snel met de hand te vouwen, waardoor jouw personeel efficiënt kan werken.
  • Extra stevigheid: de deksel sluit aan de binnenkant van de doos en biedt extra stabiliteit, waardoor jouw pizza perfect beschermd is tijdens transport.

Personalisatie van jouw pizzaverpakking

Pizzadoos-bedrukt-en-op-maatEigen bedrukking

Of je nu een dampende pizza wilt bezorgen of jouw verse pizza in de spotlights wilt zetten in het winkelschap, bij Bangma Verpakking delen we graag onze expertise. Maak jouw presentatie onderscheidend door het bedrukken van onze witte of bruine (kraft) pizzadozen met jouw eigen logo, tekst of afbeelding. Kies uit diverse formaten voor pizza’s van verschillende groottes.

Het proces van pizzadozen bedrukken

Ons proces is efficiënt en gericht op jouw wensen. We begeleiden je bij elke stap, van ontwerp tot levering, om ervoor te zorgen dat jouw pizzadozen perfect passen bij jouw merk en behoeften.

Voordelen van Bangma Verpakking

  • Kennis van druktechnieken: onze kennis van diverse druktechnieken helpt jou bij het kiezen van de juiste bedrukking voor jouw pizzadozen.
  • Voorraadhoudend: met een magazijn van 20.000 m2 zijn we in staat voorraad voor je vast te houden en deze op jouw verzoek tijdig te leveren. Zo heb je altijd voldoende pizzadozen op voorraad.

Meer over ons

Pizzadozen kopen bij Bangma Verpakking

Wil je de beste bescherming voor jouw pizza’s en een onderscheidende presentatie? Neem contact op met Bangma Verpakking voor advies op maat of vraag direct een offerte aan. Dit kan telefonisch via 0321 312 562 of door een bericht te sturen naar sales@bangma.nl. Ook kun je gebruikmaken van het contactformulier.

 Jouw perfecte pizzaverpakking wacht op jou.

 

Tags : , , ,