Pakketdozen


Als je met de post of een pakketdienst iets wil versturen, gebruik je hiervoor in veel gevallen een pakketdoos. Meestal kies je voor een pakketdoos als het product dat je wil versturen niet door de brievenbus past of als je het product wil beschermen met (extra) opvulmateriaal. Bij Bangma Verpakking bieden we je een groot assortiment standaard pakketdozen, maar kun je ook pakketdozen op maat laten maken.

Standaard pakketdozen en aanverwante materialen

In ons standaard assortiment vind je onder andere wijndozen, LP dozen en schoenendozen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor standaard verpakkingen als Amerikaanse vouwdozen, palletdozen of stevige verhuisdozen.

Ook vind je in ons standaard assortiment bescherm- en opvulmateriaal en heb je bij Bangma Verpakking de keuze uit verschillende soorten tape om je verpakking mee af te sluiten. Ook voor plastic zakken en rekfolie kun je bij Bangma Verpakking terecht. Hiermee bescherm je het product extra tegen vocht en stof.

Pakketdozen op maat laten maken?

Dat de laatste jaren de vraag naar pakketdozen op maat binnen het e-commerce segment sterk toeneemt, verbaast ons niet. Steeds meer consumenten bestellen online en het belang van een goede verpakking neemt hierdoor toe. Bij Bangma Verpakking weten we alles over het bedrukken van verpakkingen en onze specialisten staan voor je klaar om pakketdozen te ontwikkelen die passen bij jouw product. Als je pakketdozen op maat laat maken bij Bangma Verpakking, zorgen we ervoor dat:

De pakketdoos precies past

Een pakketdoos die perfect aansluit op jouw product, zorgt ervoor dat je minder lucht vervoert. Minder lucht betekent meer dozen op het pallet en meer producten in de vrachtwagen. Op de lange termijn betekent dit natuurlijk minder ritten, waardoor je vervoerskosten lager uitvallen.

De pakketdozen bijdragen aan een optimalisering van jouw inpakproces

Als je handmatig inpakt, is de pakketdoos van grote invloed op de totale tijd die je kwijt bent aan het inpakken. Zo zet je een doos met autolockbodem bijna drie keer sneller in elkaar dan een gewone bodem. Ook kun je jouw inpakproces verder optimaliseren met inpaktafels en door vulmateriaal op ooghoogte te hangen.

De pakketdoos makkelijk is uit te pakken (en te retourneren)

De perfecte pakketdoos is eenvoudig in gebruik voor de leverancier en de eindgebruiker. Een pakketdoos meet afscheurperforatie en retoursluiting is door de gebruiker eenvoudig te openen, maar kan ook eenvoudig worden teruggestuurd als dat nodig is.

De kans op diefstal zo klein mogelijk is

Aangezien consumenten voor steeds hogere bedragen bestellingen plaatsen, gebeurt het helaas steeds vaker dat een pakketje zonder inhoud aankomt bij de klant. Je kunt de kans op diefstal verkleinen door te kiezen voor een bedrukking aan de binnenkant van de doos.

Direct pakketdozen (op maat) bestellen?

Wil je standaard pakketdozen bestellen of wil je informatie opvragen over het laten maken van pakketdozen op maat? Neem contact op met onze specialisten! Je kunt bellen naar 0321 – 312562 of een e-mail sturen naar sales@bangma.nl.