Pakketdozen


Wil je iets versturen, dan gebruik je hiervoor in veel gevallen een pakketdoos (ook wel bekend als postdoos). Meestal kies je voor een pakketdoos als het product dat je wilt versturen niet door de brievenbus past of als je het product wilt beschermen met (extra) opvulmateriaal. Bij Bangma Verpakking bieden we je een groot assortiment standaard pakketdozen, kun je pakketdozen op maat laten maken én vind je alles om je pakketten te versturen, zoals vulmateriaal en tape.

Pakketdozen met bovenklep

Onze pakketdozen met bovenklep zijn, dankzij de klep, een sterke en veilige manier om je producten te vervoeren. Dit type doos leent zich uitstekend voor wat extra merkbeleving. Laat de binnenkant van deze pakketdoos bedrukken en geef je klanten een waar cadeautje. Bovendien zijn de zijwanden sterker en dat maakt dat de pakketdoos met bovenklep een betere bescherming biedt tegen druk van buitenaf.

 

Pakketdozen met sluitstrip

Voor pakketdozen met een sluitstrip heb je geen tape meer nodig om de boel aan elkaar te bevestigen. Je trekt simpelweg het beschermlaagje eraf en drukt de bovenkanten op elkaar. De vooraf aangebrachte lijmlaag houdt je doos goed bij elkaar. Standaard leveren we de pakketdoos met sluitstrip in wit of bruin, maar we kunnen je nieuwe doos ook voorzien van een leuke opdruk. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Pakketdozen met fixatie

Verstuur je kostbare of breekbare producten, dan is een pakketdoos met fixatie (inlay) wellicht een goede keuze. Het interieur zorgt ervoor dat je producten niet kunnen schuiven in de doos en zorgen daardoor voor een optimale bescherming.

Pakketdozen op maat laten maken?

De laatste jaren neemt de vraag naar pakketdozen op maat binnen het e-commerce segment sterk toe en dat verbaast ons niet. Steeds meer consumenten bestellen online en het belang van een goede verpakking neemt hierdoor toe. Bij Bangma Verpakking weten we alles over het bedrukken van verpakkingen en onze specialisten staan voor je klaar om pakketdozen te ontwikkelen die passen bij jouw product. Als je pakketdozen op maat laat maken bij Bangma Verpakking, zorgen we ervoor dat je producten optimaal beschermd zijn en je branding op de juiste manier overkomt.

Een pakketdoos die precies past

Een postdoos die perfect aansluit op jouw product zorgt ervoor dat je minder lucht vervoert. Minder lucht betekent meer dozen op een pallet en meer producten in de vrachtwagen. Op de lange termijn betekent dit natuurlijk minder ritten, waardoor je vervoerskosten lager uitvallen. Het belang van een pakketdoos die precies past is dus zeker iets om rekening mee te houden

Pakketdozen die bijdragen aan een optimalisering van jouw inpakproces

Als je handmatig inpakt, is de pakketdoos van grote invloed op de totale tijd die je kwijt bent aan het inpakken. Zo zet je een doos met autolockbodem bijna drie keer sneller in elkaar dan een gewone bodem. Ook kun je jouw inpakproces verder optimaliseren met inpaktafels en door vulmateriaal op ooghoogte te hangen.

De pakketdoos is makkelijk uit te pakken (en te retourneren)

De perfecte pakketdoos is eenvoudig in gebruik voor de leverancier en de eindgebruiker. Een pakketdoos met afscheurperforatie en retoursluiting is door de gebruiker eenvoudig te openen, maar kan ook heel simpel worden teruggestuurd als dat nodig is. Voor de ontvanger werkt dit type doos erg prettig, omdat er minder handelingen nodig zijn voor het retourneren van een bestelling.

Ook bedrukking aan de binnen- en buitenzijde mogelijk

Verkoop je exclusieve producten en vind je merkbeleving erg belangrijk? Dan kan het een mooie toevoeging zijn om je pakketdoos aan de binnen- of buitenkant te laten bedrukken. Hiermee vergroot je je branding en geef je je klanten als het ware een cadeautje om uit te pakken. Bangma Verpakking kan je ontwerp op je nieuwe product verpakking laten drukken.

Standaard pakketdozen en aanverwante materialen

In ons standaard assortiment vind je onder andere wijndozen, LP dozen en schoenendozen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor standaard verpakkingen als Amerikaanse vouwdozen, palletdozen of stevige verhuisdozen.
Ook vind je in ons standaard assortiment bescherm- en opvulmateriaal en heb je bij Bangma Verpakking de keuze uit verschillende soorten tape om je verpakking mee af te sluiten. Ook voor plastic zakken en rekfolie kun je bij Bangma Verpakking terecht. Hiermee bescherm je het product extra tegen vocht en stof.

Direct pakketdozen (op maat) bestellen?

Wil je standaard pakketdozen bestellen of wil je informatie opvragen over het laten maken van pakketdozen op maat? Neem contact op met onze specialisten! Je kunt bellen naar 0321 – 312562 of een e-mail sturen naar sales@bangma.nl.