Sleeve verpakking


Sleeve verpakking

Letterlijk vertaald betekent het Engelse woord sleeve mouw. Een sleeve verpakking bestaat dan ook uit een verpakking met hieromheen een ‘mouw’ die je om een verpakking schuift. Bij Bangma Verpakking ontwikkelen we regelmatig productverpakkingen met sleeves en graag vertellen we je meer over deze verpakkingsoplossing.

Ik wil een sleeve verpakking

Snel en voordelig een bedrukte verpakking

Heb je snel een bedrukte verpakking nodig? Door te kiezen voor een standaard verpakking met gepersonaliseerde, bedrukte sleeve, versnel je het ontwikkelproces. De gehele verpakking bedrukken is daarnaast niet nodig. Het bedrukken van enkel de sleeve is een voordelig alternatief.

Eenvoudig je verpakking veranderen

Iedereen die al eens een productverpakking heeft laten maken weet: het ontwikkelen van dozen op maat neemt tijd in beslag. Het grote voordeel van een sleeve verpakking is dat je de complete uitstraling van je verpakking vrij eenvoudig kunt aanpassen. Door alleen de sleeve te veranderen, blijven de afmetingen van je doos precies gelijk. Je hoeft hierdoor voor de rest niks wijzigen aan je logistieke proces.

Een verpakking met luxe uitstraling creëren tegen minimale kosten

Lanceer je een nieuw hoogwaardig product of wil je jouw plastic foodverpakking laten opvallen in de supermarkt? Door te kiezen voor een (bedrukte) sleeve van hoogwaardig materiaal, krijgt de verpakking al snel een luxueuze uitstraling. Door de aandacht te vestigen op de sleeve, kun je voor de rest van de verpakking kiezen voor (onbedrukt) karton van een lagere kwaliteit, terwijl de verpakking z’n chique uitstraling behoudt.

Service Bangma Verpakking

Als je ons inschakelt voor het laten maken van een productverpakking, profiteer je hierbij altijd van de volgende voordelen:

  • Schakelen met een vast contactpersoon
  • Totaalleverancier van verpakkingen
  • Jarenlange ervaring met standaardverpakking en verpakkingen op maat
  • Advies van ervaren verpakkingsdeskundigen
  • Verpakkingen die naadloos aansluiten op jouw wensen

Waarvoor is een sleeve geschikt?

Bij Bangma Verpakking hebben we veel ervaring met het ontwikkelen van productverpakkingen en leveren we regelmatig sleeve verpakkingen aan onze klanten in de segmenten E-commerce, AGF, Industrie en Retail Food. Zo ontwikkelden we al luxe webshopverpakkingen met sleeve en voorzagen we al veel plastic foodverpakkingen van een kartonnen sleeve.

Sleeve verpakking voor eten

Producten als opwarmmaaltijden en maaltijdsalades zitten vaak in een plastic bak met seal. Logisch natuurlijk, want deze combinatie zorgt voor optimaal behoud van het eten. Maar echt aantrekkelijk ziet de verpakking er vaak niet uit. Dit kun je oplossen door de plastic verpakking te omwikkelen met een sleeve. Deze eenvoudige en goedkope oplossing is uitermate geschikt om je producten aan te prijzen en herkenning bij de consument te creëren.

Sleeve verpakking voor chocoladeletters

Ook chocoladeletters zitten vaak in een speciale verpakking. Deze luxe doosjes kun je extra flair geven door er een sleeve omheen te wikkelen. Wil je een mooie sleeve verpakking met je eigen design? Ook dat kunnen we voor je realiseren!

Sleeve verpakking voor pakketdozen

Wil je een leuke verpakking, maar tegelijkertijd ook denken aan de kosten? Door onbedrukte pakketdozen af te nemen en deze te omwikkelen met een mooie, stevige sleeve, geef je toch dat beetje van je bedrijf mee met iedere bestelling. En je kunt mooi inhaken op momenten als Valentijnsdag, Pasen en Kerstmis met een sleeve in stijl.

Verschil sleeve en wikkel

Het grootste verschil tussen een sleeve verpakking en een wikkel is het materiaal. Een sleeve wordt namelijk gemaakt van karton en is daarmee steviger dan een wikkel die wordt gemaakt van papier.

Sleeve verpakking kopen?

Heb je een vraag over de sleeve verpakking of wil je graag een sleeve verpakking op maat laten maken? De specialisten van Bangma Verpakking geven je vrijblijvend advies en gaan graag voor je aan de slag! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0321 – 312562 of door ons een bericht te sturen via het contactformulier. We ontdekken graag wat we voor je kunnen betekenen!

Ik wil een sleeve verpakking