Cosmetica verpakking karton


Cosmetica verpakking karton

Misschien denk je bij het verpakken van cosmetica niet direct aan karton, maar ook binnen de cosmeticabranche neemt de vraag naar kartonnen doosjes toe. Hoe dat kan? Dat vertellen we je natuurlijk graag in dit blog!

1. Meer verzendverpakkingen door toename e-commerce bestellingen

Terwijl de consument producten als shampoo, gel en tandpasta traditioneel vooral in de supermarkt of bij de drogist om de hoek kocht, hebben steeds meer consumenten de online drogist ontdekt. De bestellingen worden voor een groot deel verpakt in verzendverpakkingen van karton, waardoor de vraag in de branche toeneemt. Bijkomend voordeel: de kartonnen verzendverpakkingen zijn perfect in te zetten als marketingtool!

2. Opvallen in het schap met een verpakking met een duurzame uitstraling

Een trend waar we echt niet meer omheen kunnen, is de toenemende vraag van de consument naar verpakkingen van milieubewuste materialen als graskarton. In het cosmeticasegment wordt traditioneel veel verpakt in plastic. Een cosmeticaverpakking van karton biedt de aanbieder daarom de mogelijkheid om positief op te vallen in het schap.

3. Kartonnen verpakkingen op maat

Een kartonnen verzendverpakking of productverpakking kun je volledig op maat laten maken. Met een verpakking die precies aansluit op je product, kun je enorme besparingen realiseren. Je verstuurt immers minder lucht. Bij grote hoeveelheden levert dit al snel veel voordeel op. Ga maar na: een kleinere verpakking betekent minder ruimte op de pallet, meer dozen in de vrachtwagen en uiteindelijk minder ritten.

Cosmetica verpakking bedrukken

Bij Bangma Verpakking weten we alles over het bedrukken van verpakkingen en denken we graag mee aan een oplossing die niet alleen het mooiste eindresultaat heeft, maar ook de kosten beheersbaar houdt. Zo ontwikkelden we voor onze klant Kwakzalver een sleeve verpakking. De sleeve maakt de verschillende productlijnen voor een lage prijs herkenbaar. Meer lezen over deze case? Bekijk de ‘Verpakking op maat maken voor Kwakzalver’.

Luxe cosmetica verpakking op maat laten maken?

Heb jij een product waarvoor je een productverpakking of verzendverpakking op maat wil laten maken? De specialisten van Bangma Verpakking ontdekken graag wat ze voor je kunnen betekenen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0321 – 312562, maar een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Dit kan via sales@bangma.nl. We proberen altijd om binnen twee werkdagen op je bericht te reageren.

De service van Bangma Verpakking

Als je Bangma Verpakking inschakelt, profiteer je van meer dan 40 jaar ervaring met het maken van verpakkingen op maat. Je kunt bij ons terecht voor Retail Food, E-commerce, Industrie en AGF-verpakkingen en door ons in te schakelen, geniet je de volgende voordelen:

  • Altijd schakelen met een vast contactpersoon
  • Totaalleverancier van verpakkingen en verpakkingsmaterialen
  • Verpakkingen van hoge kwaliteit

Contact opnemen met Bangma Verpakking

Heb je een vraag over het laten maken van een cosmetica verpakking of wil je meer weten over onze standaard verpakkingen? Neem voor deze en al je andere vragen vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch via 0321 – 312562, of door een bericht te sturen naar sales@bangma.nl. Je ontvangt altijd binnen twee werkdagen een antwoord op je bericht.