Over ons

Ontdek hoe Bangma Verpakking dé verpakkingspartner van Nederland is geworden & maak kennis met de mensen achter jouw verpakking.

Samen succes verpakken

Het ontwerpen, maken en leveren van maatwerk verpakkingen zit in ons DNA. Als bedrijf dat zoekt naar een verpakkingspartner, begrijp je ongetwijfeld hoe belangrijk op maat gemaakte verpakkingen zijn voor jouw merkidentiteit, een efficiënt productieproces en de continuïteit van je onderneming. Bangma Verpakking staat voor functionele, merkgerichte & effectieve verpakkingsoplossingen die niet alleen duurzaam zijn, maar bedrijven ook helpen om hun producten veilig, efficiënt en op een aantrekkelijke manier te presenteren. Verpak jij de toekomst met ons?

Neem telefonisch contact op

We zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur te bereiken via 0321 – 312562.

Stuur ons een e-mail

Mail ons via sales@bangma.nl. We reageren binnen 24-48 uur.

Wie zijn wij?

Bangma Verpakking is gevestigd in Dronten, Flevoland. We hebben ons gespecialiseerd in het creëren, produceren, leveren en opslaan van op maat gemaakte verpakkingsoplossingen van golfkarton. Sinds onze oprichting in 1975 zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor bedrijven in diverse sectoren, waaronder AGF, E-commerce, Industrie en Retail food. Met meer dan 45 jaar ervaring en uitgebreide inkoopmogelijkheden hebben we de capaciteit om een breed scala aan productverpakkingen te ontwerpen en te produceren, van kleine partijen tot grootschalige bestellingen.

Wij bieden inmiddels een totaalpakket aan verpakkingsoplossingen van golfkarton, vouwkarton en meer. Van product- en verzendverpakkingen tot beschermingsmateriaal en tape. We hebben een scherp oog voor kwaliteit, professionaliteit en consistentie, en bieden meer dan alleen verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Deze kernwaarden vormen de basis van waaruit we werken. Bij Bangma Verpakking investeren we in duurzame relaties, innovatie en voortdurende procesverbeteringen, met als doel de ultieme verpakkingspartner voor jouw bedrijf te zijn.

Onze historie

Onze expertises

Specialist in maatwerk

Van idee tot eindproduct, we brengen jouw verpakking op maat tot leven op een manier die naadloos aansluit bij de unieke identiteit van jouw bedrijf.

Meer dan 45 jaar ervaring

Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om diverse (kartonnen) verpakkingsoplossingen te creëren, waarbij we adviseren over verschillende druktechnieken, en branche specifieke oplossingen aandragen.

Totaaloplossingen

We bieden meer dan kartonnen verpakkingen. Ook opvul- en beschermingsmaterialen, en producten voor afsluiten (tape) en pelletiseren zitten in ons assortiment. Wij zijn jouw one-stop-shop voor verpakkingen.

Flexibele oplages

We spelen flexibel in op jouw leveringsbehoeften – of het nu gaat om een bescheiden oplage van 1.000 stuks of een productie van onbegrensde omvang.

Logistieke ondersteuning

We dragen zorg voor het opslag- en beheerproces van jouw verpakkingen en leveren ze op jouw verzoek. Zo bespaar je in opslag en voorraadbeheer.

Onze impact: een greep uit de klanten die wij hebben mogen ondersteunen

We zijn trots op onze samenwerkingen en zetten onze meest recente klanten dan ook graag in het zonnetje.

Wat ons drijft bij Bangma Verpakking

Onze focus ligt op het leveren van topkwaliteit, het handhaven van professionaliteit in elke interactie en het waarborgen van continuïteit voor onze klanten. Onze missie is simpel: voor ieder artikel een geschikte en doordachte verpakking realiseren. Wij geloven in excellentie en klantgerichtheid en willen een blijvende indruk achterlaten bij jouw klanten door verpakkingsoplossingen te bieden die beschermen, inspireren en de merkbeleving versterken.

Bij Bangma Verpakking streven we naar een wereld waarin verpakkingsmaterialen een naadloze en zorgeloze schakel vormen tussen product en klant. Onze passie voor verpakkingsmaterialen drijft ons om te excelleren in het leveren van hoogwaardige verpakkingsoplossingen aan diverse sectoren, waaronder webshops, Industrie, E-commerce, AGF en Retail food.

Een verpakking op maat binnen 3 stappen:

1

Hoge kwaliteit

Bangma Verpakking heeft zich sinds 1975 gespecialiseerd en ontwikkeld tot specialist in verpakkingen op maat. Hierdoor vind je bij ons een productenpakket van hoge kwaliteit.

2

Een totaaloplossing

Jij vraagt om een verpakking voor je product? Wij nemen uitgebreid de tijd om te onderzoeken wat je nodig hebt, zodat je een verpakking krijgt die precies bij je past.

3

Persoonlijk contact

Je krijgt een vaste contactpersoon en je werkt altijd met hetzelfde team. Dit betekent dat je direct de juiste persoon te pakken krijgt als je een vraag hebt.

Maak kennis met de mensen achter jouw verpakking

Bij Bangma Verpakking geloven we dat onze mensen het hart van ons bedrijf vormen. We kunnen niet zonder hen. Onze gedreven teams, vol passie en deskundigheid, werken elke dag hard om jou de beste verpakkingsoplossingen en persoonlijke service te bieden.

Neem contact op met onze salesmedewerker binnen jouw sector en verpak je toekomst met Bangma Verpakking als jouw verpakkingspartner. Wil je werken bij het leukste verpakkingsbedrijf van Nederland? Bekijk de vacatures en wie weet mag jij je binnenkort onze collega noemen.

Beau Holtkuile
Beau Holtkuile Sales Industrie & E-commerce
Edwin Nijboer
Edwin Nijboer Accountmanager Industrie
Franklin Bode
Franklin Bode Accountmanager Retail Food
Marieke Zwama
Marieke Zwama Sales Retail Food
Mark van Rekum
Mark van Rekum Sales Manager Retail Food
Canvas vrouw
Dineke Klaren Sales Retail Food
Canvas man
Fred Leusink Sales AGF
Pamela Zandbergen
Pamela Zandbergen Sales Industrie & E-commerce
Danny Boonstra
Danny Boonstra Teamleider Binnendienst
Liesbeth Broekhuizen
Liesbeth Broekhuizen Marketing en communicatie
Vincent-van-Wijk
Vincent van Wijk Sales industrie & e-commerce
Nickey Sprenger
Nickey Accountmanager New Business
Marloes van den Dries
Marloes Sales
Canvas man
Gido Sonneveld Accountmanager Retail Food
Canvas man
René Winkler Sales retail food
Canvas man
Ralf van der Avoird Sales manager industrie & e-commerce
Sanne van der Have
Sanne van der Have Sales industrie & e-commerce
Daan Kuijpers
Daan Kuijpers Account manager industrie & e-commerce

Onboarding stories van onze collega's

Benieuwd hoe een werkdag eruitziet bij Bangma Verpakking? Lees dan één van onderstaande verhalen van onze collega’s en kom alles te weten over hun werkzaamheden, en hoe het reilt en zeilt bij Bangma Verpakking.

Ontmoet Sanne van de verkoop

Sanne werkt sinds 2023 bij Bangma Verpakking op de afdeling verkoop. Als commercieel medewerker binnendienst weet zij alles over bestellingen, regelt ze complete verpakkingstrajecten van begin tot eind en ze is fanatiek als het gaat om een potje tafelvoetbal.

Lees meer over Sanne

De werkdag van Miranda bij de productie

Met meer dan 15 jaar ervaring is Miranda onderdeel van de ‘vaste garde’ van Bangma Verpakking. Ze plant, coördineert en draait haar hand niet om voor een rondje op de heftruck en meehelpen met het opzetten van kartonnen trays.

Lees meer over Miranda

Maak kennis met onze chauffeur Hendri

Sinds begin dit jaar werkt Hendri bij ons als vrachtwagenchauffeur. Deze enthousiaste collega toert het hele land door en levert dagelijks pallets vol kartonnen dozen af bij de klanten.

Lees meer over Hendri