AGF

AGF verpakkingen die verse producten zo lang mogelijk mooi houden tijdens transport en in het schap.

Jij hebt een product dat zo lang mogelijk vers moet blijven? Wij leveren je binnen no time trays en andere AGF-verpakkingen voor een scherpe prijs, maximaliseren je transportcapaciteit en denken mee over een optimaal verwerkingsproces.

Bij Bangma Verpakking profiteer je van een:

  • Scherpe prijs en snelle levering
  • Landelijk dekkend opzetnetwerk voor kartonnen trays
  • De mogelijkheid om maatwerk verpakkingen te leveren
Neem contact met ons op

De roots van Bangma Verpakking bevinden zich in Flevoland, dé akkerbouwprovincie van Europa. Het zal je dan ook niet verbazen dat we sinds onze oprichting in 1975 AGF verpakkingen leveren aan lokale telers en exporteurs. We weten als geen ander hoe je vollegrondsteelt en kasgroenten het best verpakt en leveren zowel standaard verpakkingen als maatwerkoplossingen. Jarenlange ervaring leerde ons dat tijd hierbij van wezenlijk belang is. Daarom maken we ook met onze bliksemsnelle levering het verschil.

Kennis van zaken en klantgericht. Welkom bij Bangma Verpakking.

Wie helpen jullie graag verder?

Maak kennis met het salesteam van Bangma Verpakking. Profiteer van onze jarenlange ervaring met het verpakken van aardappels, groenten en fruit.
Beau Holtkuile
Beau Holtkuile Sales Industrie & E-commerce
Edwin Nijboer
Edwin Nijboer Accountmanager Industrie
Franklin Bode
Franklin Bode Accountmanager Retail Food
Marieke Zwama
Marieke Zwama Sales Retail Food
Canvas vrouw
Dineke Klaren Sales Retail Food
Canvas man
Fred Leusink Sales AGF
Pamela Zandbergen
Pamela Zandbergen Sales Industrie & E-commerce
Danny Boonstra
Danny Boonstra Teamleider Binnendienst
Liesbeth Broekhuizen
Liesbeth Broekhuizen Marketing en communicatie
Vincent van Wijk
Vincent van Wijk Sales industrie & e-commerce
Marloes van den Dries
Marloes Sales
Rene Winkler
René Winkler Sales retail food
Canvas man
Ralf van der Avoird Sales manager industrie & e-commerce
Sanne van der Have
Sanne van der Have Sales industrie & e-commerce
Daan Kuijpers
Daan Kuijpers Account manager industrie & e-commerce

Case: Looye To Go tomaten

Een smakelijke samenwerking ontluikt: Looye en Bangma Verpakking

Voor het nieuwe merk Looye To Go tomaten is Bangma Verpakking aan de slag gegaan met het realiseren van een chique en stevige kartonnen opzettray waar de tomaten in kleinere verpakkingen kunnen worden vervoerd. Lees meer over smakelijke samenwerking tussen Looye Kwekers en Bangma Verpakking.

Lees meer
Case Looye to go snacktomaten

Case: cadeauverpakking Bokker Bier

Het verhaal achter onze op maat gemaakte bierverpakking voor Bokker Bier

Bangma Verpakking creëert stevige, op maat gemaakte cadeauverpakkingen voor Bokker Bier, een uniek Urker gebrouwen bier met een eigen verhaal.

Lees meer

Case: Raijmakers Heetmakers

Retail food/E-commerce

Ontdek het verhaal achter het realiseren van de unieke cadeauverpakking op maat voor de 4 hete sauzen van het merk Raijmakers Heetmakers. Lees hoe we bij Bangma Verpakking  deze opdracht hebben aangepakt!

Lees meer

Case: Wildride Carrier

E-commerce

Ontdek de kracht van een samenwerking met Bangma Verpakking en welke rol onze mensen hebben gespeeld in de realisatie van een unieke product- én verzendverpakking voor Wildride Carrier.

Lees meer
Klantcase Wildride Carrier-1920x1080px

Case: AHV International

Industrie/E-commerce

Ontdek hoe Bangma Verpakking AHV International heeft geholpen bij het transformeren van hun verpakkingsproces met een postdoos op maat. Van efficiëntieverbeteringen tot verbluffende branding, lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Postdoos op maat voor AHV International

Case: Cameranu

E-commerce

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen hebben we in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case: Wasparfum

E-commerce

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe de verzendverpakkingen, die Bangma Verpakking heeft ontworpen, hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case: Jopenbier

Retail food

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopenbier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden? Lees er alles over!    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case: Johannes

AGF/Retail food

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap. Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case: Flame Away

Industrie/E-commerce

Voor Flame Away heeft Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking gerealiseerd die ervoor zorgt dat het brandblusmiddel veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case: Jopenbier

Retail food

Voor Jopenbier heeft Bangma Verpakking de ‘Jopen Ultimate Advent Kalender’ gerealiseerd. Een op maat gemaakte verpakking die perfect aansluit bij de branding van dit merk en ontworpen is om de bieren tijdens transport veilig en onbeschadigd te houden. Lees de klantcase nu!

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case: Brandt & Levie

Retail food/E-commerce

Bangma Verpakking heeft voor Brandt & Levie bedrukte brievenbusdoosjes ontworpen, waarmee ze hun ambachtelijke worsten efficiënt en stijlvol door heel Nederland kunnen versturen. Deze op maat gemaakte verpakkingen zorgen voor een veilige levering en versterken tegelijkertijd de merkbeleving.

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case: JARR Kombucha

Retail food/E-commerce

Voor JARR Kombucha hebben we bij Bangma Verpakking een speciale kartonnen verzendverpakking ontwikkeld die zowel de kombucha beschermt als informatie over het product biedt. Nieuwsgierig geworden? Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
CAase-JARR-Kombucha-verpakkingen

Case: Kwakzalver Sports

E-commerce/Industrie

Voor Kwakzalver Sports hebben we bij Bangma Verpakking een op maat gemaakte giftbox voor hun sportcosmetica ontwikkeld, waarbij we de hoge verwachtingen van de klant hebben overtroffen en een strakke deadline hebben gehaald, net voor de feestdagen. De klant heeft de kwaliteit en het resultaat van de samenwerking geprezen. Lees er alles over!

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case: Looye Kwekers

AGF

Bangma Verpakking heeft Looye Kwekers geholpen met de ontwikkeling van een tray voor hun premiummerken Honingtomaten® en JOYN®, waarbij we nadruk hebben gelegd op leveringsbetrouwbaarheid, stevigheid en uitstraling. Onze samenwerking kenmerkt zich door efficiëntie, snelle communicatie en het snel realiseren van aanpassingen.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays

Case: Duvel Moortgat

Retail food

Voor Duvel Moortgat heeft Bangma Verpakking een duurzame en ecologische bierverpakking van FSC-golfkarton gecreëerd. Meer weten? Lees de volledige klantcase!  

Lees meer
Case-Duvel-Moortgat

Case: Quik’s Quality Potatoes

AGF/Retail & Food

Bangma Verpakking heeft voor Quik’s Quality Potatoes opzettrays ontworpen die niet alleen de aardappelen beschermen en laten opvallen in het winkelschap, maar ook voldoen aan hoge eisen qua kwaliteit-prijsverhouding en leveringsbetrouwbaarheid.

Lees meer
Aardappelveld landbouw

Case: Ducky Dons

Industrie

Bangma Verpakking fungeert als totaalleverancier voor Ducky Dons, waarbij we een breed scala aan verpakkingsoplossingen bieden die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Te weten komen wat we allemaal doen? Lees de klantcase!

Lees meer
Case-Ducky-Dons-slapen-2

Binnen het segment AGF komen meerdere overwegingen samen in de keuze voor de beste verpakking. Onder AGF-verpakking verstaan wij alle verpakkingen waarin aardappelen, groenten en fruit kunnen worden verpakt. Het kiezen van de juiste verpakking voor AGF-producten is cruciaal. De verpakking moet niet alleen zorgen voor een veilig transport en een snel verwerkingsproces, maar ook bijdragen aan een aantrekkelijke presentatie. Bij Bangma Verpakking bieden we diverse verpakkingsoplossingen voor de AGF-sector die aan deze eisen voldoen.

Soorten AGF-verpakkingen

Gestandaardiseerde golfkartonnen trays, conische bakjes, omsnoeringsmaterialen en hoeklatten, of paprikadeksels. We bieden diverse AGF-verpakkingen, afhankelijk van de wensen van de telers, kwekers, handelaren en verwerkers.

Kartonnen trays – onze golfkartonnen trays zijn geschikt voor het verpakken van veel soorten groente en fruit. We bieden gestandaardiseerde trays die afgestemd zijn op het te verpakken versproduct (zoals voor paprika’s, aubergines, appels, etc.) Daarnaast kunnen we trays op maat realiseren. Zowel de opzettrays als maatwerktrays voldoen aan de CFQ-norm.

Hoeklatten en omsnoeringsmaterialen– golfkartonnen trays worden op pallets opgeslagen en vervoerd. Om ervoor te zorgen dat de trays stevig op elkaar blijven staan (zonder het risico op schuiven), bieden we omsnoeringsband en hoeklatten.

Paprikadeksels – de naam doet al vermoeden wat het is. Deze deksels zijn speciaal ontwikkeld voor het afdekken van trays gevuld met paprika’s. De deksels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (afgestemd op het product wat erin verpakt zit). Rood, geel en groen voor paprika’s en paars voor aubergines.

Conische bakjes – gemaakt van vouwkarton en geschikt voor het verpakken van kleinere hoeveelheden verse groente en fruit, en ook andere voedingsmiddelen. Ideaal om te laten bedrukken, waardoor ze direct in het het schap van de supermarkt gepresenteerd kunnen worden.

Fruitdozen – het verpakken van fruit vraagt om een verpakking die het product goed beschermd tijdens transport en opslag, en het product zo lang mogelijk mooi en vers houdt. Onze kartonnen fruitdozen zijn stevig, stapelbaar en kunnen worden voorzien van een bedrukking.

De voordelen van AGF-verpakkingen bij Bangma Verpakking

Maatwerk AGF-verpakkingen: bescherming en efficiëntie voorop

In de AGF-sector zijn verse en kwetsbare producten aan de orde van de dag. Deze producten moeten vaak gekoeld bewaard worden, en dat stelt hoge eisen aan de verpakking. Kartonnen verpakkingen bieden optimale bescherming voor deze kwetsbare producten. Bovendien zijn kartonnen verpakkingen gemakkelijk te stapelen, waardoor je efficiënt gebruik kunt maken van opslagruimte.

Snelle verwerking en levering voor verse producten

Bij Bangma Verpakking begrijpen we dat tijd van essentieel belang is in de AGF-sector. We beschikken over een landelijk dekkend opzetnetwerk. Alleen al op onze locatie in Dronten kunnen we grote hoeveelheden trays snel opzetten en uitleveren met behulp van onze eigen vrachtwagens. Je kunt rekenen op snelle en betrouwbare service, waarbij we persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan.

Mooie presentatie van verse producten

Een vers product verdient een mooie presentatie. Bij Bangma Verpakking begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we een breed scala aan druktechnieken waarmee jouw verpakking het best tot zijn recht komt. Of het nu gaat om kleurrijke afbeeldingen, logo’s of andere ontwerpelementen, wij kunnen de verpakkingen aanpassen aan jouw merk en de uitstraling die je wilt bereiken. Wil je inspiratie opdoen? Neem een kijkje in onze verpakkingsgalerij.

Samen je AGF verpakking maken doen we zo:

1

Contact opnemen

Jij neemt contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0321 312 562 of een bericht te sturen naar sales@bangma.nl.

2

Onderzoeken product

Wat wil je verpakken? Wil je een bedrukking? Waar moet de verpakking aan voldoen? We komen langs, stellen véél vragen en geven je direct advies.

3

Sample maken

Nu we weten waar de verpakking aan moet voldoen, gaan wij aan de slag met het maken van een sample. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het snel bij jullie terechtkomt.

4

Wij regelen alles!

Stuur ons je design toe en wij doen de rest. Dit levert een aantal voorstellen op die we graag met je bespreken.

5

Ontwerp naar fabrikant

Staat het ontwerp vast? Mooi! We weten welke fabrikant het best matcht met jouw product, zodat je altijd de beste oplossing krijgt. Ook kun je voor kleine series gebruikmaken van de eigen dozenproductielijn (sheetplant) van Bangma Verpakking.

6

Let's go!

De verpakkingen rollen uit de machine en zijn klaar voor gebruik. Vind je het fijn als wij voorraad voor jullie houden? Dan doen we dit graag, zodat jullie alle tijd hebt om je te focussen op waar jullie goed in zijn.

Het persoonlijke contact maakte het verschil. We zaten een aantal keer aan tafel, om samen tot een mooi eindresultaat te komen.

Raijmakers Heetmakers

Voor Raijmakers Heetmakers hebben we een unieke cadeauverpakking gecreëerd die het verhaal van de klant tot leven brengt. Deze samenwerking, gekenmerkt door persoonlijk contact en creatieve input van beide partijen, resulteerde in een verpakking die meer is dan alleen een doos: het is een verhaal dat tot leven komt bij het openen.

Lees meer

Het snelle schakelen met Bangma Verpakking en het meedenken met de wensen is erg prettig. We zijn erg blij met de samenwerking.

Wasparfum

De verzendverpakkingen voor Wasparfum hebben we afgestemd op zowel B2B als B2C klanten. Voor de B2B markt creëerden we stevige Amerikaanse vouwdozen, ideaal voor het stapelbaar en veilig verzenden van Wasparfum-producten naar dealers. Voor de B2C markt ontwierpen we verzenddozen in drie formaten, inclusief brievenbusdozen.

Lees meer

Het persoonlijke contact was prettig en door middel van samples en uittesten kwamen we gezamenlijk tot een perfecte verpakkingsoplossing.

AHV International

Voor AHV International hebben we een postdoos met een efficiënt formaat ontwikkeld die hun branding op een heldere manier uitdraagt. Onze nauwe samenwerking en het gezamenlijk testen van samples resulteerde in een verpakking die bijdraagt aan het optimaal leveren van hun diergezondheidsproducten.

Lees meer

Het idee achter deze tastekit is om de ideale bierproeverij te creëren bij de mensen thuis. Dat maakt het perfect voor de feestdagen.

Jopenbier

Voor Jopenbier heeft Bangma Verpakking een unieke tastekit gerealiseerd, resulterend in een opvallende verpakking die ruimte biedt aan 10 verschillende Jopen biertjes en 2 bokalen. Deze verpakking, die niet alleen de biertjes veilig houdt, maar ook een dubbele functie heeft als Cornhole Game, biedt een bijzondere uitpakervaring.

Lees meer

Met uitvoerig onderzoek en testen kwamen we tot deze ‘shiny’ tray die ervoor zorgt dat de fruitmand eruit ziet als een cadeautje.

Johannes

Voor de fruitmand van Johannes hebben we een unieke en opvallende AGF verpakking gecreëerd. Deze ‘shiny’ tray maakt van de fruitmand een echt cadeau, perfect voor een ziekenbezoek of als stijlvolle toevoeging op de eettafel. Beschikbaar in drie verschillende kleuren, is de Johannes Fruitmand niet alleen een praktische, maar ook een esthetisch aantrekkelijke keuze voor zorginstellingen, ziekenhuizen en winkels.

Lees meer

Het fijnste van de samenwerking was het meedenken met het ontwerp.

Flame away

Voor het innovatieve brandblusmiddel Flame Away hebben we bij Bangma Verpakking een unieke verpakking ontworpen die niet alleen optimale stevigheid en bescherming biedt, maar ook een elegante uitstraling heeft. Deze verpakking, speciaal ontworpen voor het glazen product, draagt bij aan een unieke uitpakervaring en presenteert het product op een aantrekkelijke manier zodra de doos wordt geopend.

Lees meer

We willen onze aardappelen laten opvallen in het schap én beschermen.

Quik’s Quality Potatoes

Quik’s Quality Potatoes gebruikt voor de koelverse aardappelproducten en vers verpakte aardappelen opzettrays. De grote volumes zorgen voor hoge eisen aan de kwaliteit-prijsverhouding en een optimale leveringsbetrouwbaarheid. Bangma Verpakking bewijst al jaren dat zij heel goed in staat zijn om aan deze voorwaarden te voldoen.

Lees meer

Niet enkel wij, maar ook onze eindklanten zijn lovend over de nieuwe verpakking

Duvel

We zochten naar een duurzame, ecologische verpakking met focus op de bescherming van ons complexe, fragiele assortiment, zodat we niet enkel breuk, maar ook ons papierverbruik konden laten dalen.

Lees meer

Kies Bangma Verpakking voor jouw AGF-verpakkingen

Bij Bangma Verpakking begrijpen we dat de wereld van AGF-verpakkingen voortdurend verandert. Daarom blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends, zodat we jou altijd de meest innovatieve verpakkingsoplossingen kunnen bieden. Of je nu kiest voor gestandaardiseerde trays of op maat gemaakte verpakkingen, we streven ernaar om jouw verse producten zo lang mogelijk mooi te houden.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Bangma Verpakking jou kan helpen om te voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen en trends in de AGF-verpakkingsindustrie. Samen zorgen we ervoor dat jouw verse producten opvallen en langdurig vers blijven.

Op zoek naar andere verpakkingen?

Bekijk ons volledige assortiment in de webshop of lees meer over verpakkingen voor: