AGF

AGF verpakkingen die verse producten zo lang mogelijk mooi houden tijdens transport en in het schap.

Jij hebt een product dat zo lang mogelijk vers moet blijven? Wij leveren je binnen no time trays en andere AGF-verpakkingen voor een scherpe prijs, maximaliseren je transportcapaciteit en denken mee over een optimaal verwerkingsproces.

Bij Bangma Verpakking profiteer je van een:

  • Scherpe prijs en snelle levering
  • Landelijk dekkend opzetnetwerk voor kartonnen trays
  • De mogelijkheid om maatwerk verpakkingen te leveren
Neem contact met ons op

De roots van Bangma Verpakking bevinden zich in Flevoland, dé akkerbouwprovincie van Europa. Het zal je dan ook niet verbazen dat we sinds onze oprichting in 1975 AGF verpakkingen leveren aan lokale telers en exporteurs. We weten als geen ander hoe je vollegrondsteelt en kasgroenten het best verpakt en leveren zowel standaard verpakkingen als maatwerkoplossingen. Jarenlange ervaring leerde ons dat tijd hierbij van wezenlijk belang is. Daarom maken we ook met onze bliksemsnelle levering het verschil.

Kennis van zaken en klantgericht. Welkom bij Bangma Verpakking.

Wie helpen jullie graag verder?

Maak kennis met het salesteam van Bangma Verpakking. Profiteer van onze jarenlange ervaring met het verpakken van aardappels, groenten en fruit.
Beau Holtkuile
Beau Holtkuile Sales Industrie & E-commerce
Edwin Nijboer
Edwin Nijboer Accountmanager Industrie
Franklin Bode
Franklin Bode Accountmanager Retail Food
Kelly Slagter
Kelly Slagter Sales Industrie & E-commerce
Marieke Zwama
Marieke Zwama Sales Retail Food
Mark van Rekum
Mark van Rekum Sales Manager Retail Food
Canvas vrouw
Dineke Klaren Sales Retail Food
Canvas man
Fred Leusink Sales AGF
Danny Duijnhouwer
Danny Duijnhouwer Accountmanager E-commerce
Pamela Zandbergen
Pamela Zandbergen Sales Industrie & E-commerce
Danny Boonstra
Danny Boonstra Teamleider Binnendienst
Liesbeth Broekhuizen
Liesbeth Projectleider Webshop en Marketing
Remco Brouwer
Remco Sales Manager Industrie / E-commerce
Vincent-van-Wijk
Vincent Sales
Nickey Sprenger
Nickey Accountmanager New Business
Marloes van den Dries
Marloes Commercieel medewerker binnendienst

Case Cameranu verzendverpakkingen

Het verhaal achter de rebranding van Cameranu

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen zijn, figuurlijk,  in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case Wasparfum

Wasparfum verzendverpakking

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe onze verzendoplossingen hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case Jopen tastekit bierverpakking

Unieke productverpakking voor Jopen Bier

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopen bier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden?    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case Johannes Fruitmand

Verpakking op maat voor de Johannes Fruitmand

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap.

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case Flame Away productverpakking

Verpakking op maat voor het Flame Away brandblusmiddel

Voor Flame Away realiseerde Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking die ervoor zorgt dat het kwetsbare product veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case Jopenbier

De Ultimate Advent Calendar voor Jopenbier

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case Brandt & Levie

Worstpost: brievenbusdoosjes voor worst

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case Kwakzalver Sports

Voor Kwakzalver Sports ontwikkelden we een hoogwaardige giftbox.

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case Looye Kwekers

Bangma Verpakking hielp Looye Kwekers met de verdere ontwikkeling van de tray voor de premiummerken.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays

Binnen het segment AGF komen meerdere overwegingen samen in de keuze voor de beste verpakking. Onder AGF-verpakking verstaan wij alle verpakkingen waarin aardappelen, groenten en fruit kunnen worden verpakt. Het kiezen van de juiste verpakking voor AGF-producten is cruciaal. De verpakking moet niet alleen zorgen voor een veilig transport en een snel verwerkingsproces, maar ook bijdragen aan een aantrekkelijke presentatie. Bij Bangma Verpakking bieden we diverse verpakkingsoplossingen voor de AGF-sector die aan deze eisen voldoen.

Soorten AGF-verpakkingen

Gestandaardiseerde trays, conische bakjes, strepmateriaal en hoeklatten, of paprikadeksels. We bieden diverse AGF-verpakkingen, afhankelijk van de wensen van de telers, kwekers, handelaren en verwerkers.

Kartonnen trays – onze kartonnen trays zijn geschikt voor het verpakken van veel soorten groente en fruit. We bieden gestandaardiseerde trays die afgestemd zijn op het te verpakken versproduct (zoals voor paprika’s, aubergines, appels, etc.) Daarnaast kunnen we trays op maat realiseren. Zowel de opzettrays als maatwerktrays voldoen aan de CFQ-norm.

Hoeklatten en strepmateriaal – trays worden op pallets opgeslagen en vervoerd. Om ervoor te zorgen dat de trays stevig op elkaar blijven staan (zonder het risico op schuiven), bieden we strepmateriaal en hoeklatten.

Paprikadeksels – de naam doet al vermoeden wat het is. Deze deksels zijn speciaal ontwikkeld voor het afdekken van trays gevuld met paprika’s. De deksels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (afgestemd op het product wat erin verpakt zit). Rood, geel en groen voor paprika’s en paars voor aubergines.

Conische bakjes – gemaakt van vouwkarton en geschikt voor het verpakken van kleinere hoeveelheden verse groente en fruit, en ook andere voedingsmiddelen. Ideaal om te laten bedrukken, waardoor ze direct in het het schap van de supermarkt gepresenteerd kunnen worden.

Fruitdozen – het verpakken van fruit vraagt om een verpakking die het product goed beschermd tijdens transport en opslag, en het product zo lang mogelijk mooi en vers houdt. Onze kartonnen fruitdozen zijn stevig, stapelbaar en kunnen worden voorzien van een bedrukking.

De voordelen van AGF-verpakkingen bij Bangma Verpakking

Maatwerk AGF-verpakkingen: bescherming en efficiëntie voorop

In de AGF-sector zijn verse en kwetsbare producten aan de orde van de dag. Deze producten moeten vaak gekoeld bewaard worden, en dat stelt hoge eisen aan de verpakking. Kartonnen verpakkingen bieden optimale bescherming voor deze kwetsbare producten. Bovendien zijn kartonnen verpakkingen gemakkelijk te stapelen, waardoor je efficiënt gebruik kunt maken van opslagruimte.

Snelle verwerking en levering voor verse producten

Bij Bangma Verpakking begrijpen we dat tijd van essentieel belang is in de AGF-sector. We beschikken over een landelijk dekkend opzetnetwerk. Alleen al op onze locatie in Dronten kunnen we grote hoeveelheden trays snel opzetten en uitleveren met behulp van onze eigen vrachtwagens. Je kunt rekenen op snelle en betrouwbare service, waarbij we persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan.

Mooie presentatie van verse producten

Een vers product verdient een mooie presentatie. Bij Bangma Verpakking begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we een breed scala aan druktechnieken waarmee jouw verpakking het best tot zijn recht komt. Of het nu gaat om kleurrijke afbeeldingen, logo’s of andere ontwerpelementen, wij kunnen de verpakkingen aanpassen aan jouw merk en de uitstraling die je wilt bereiken. Wil je inspiratie opdoen? Neem een kijkje in onze verpakkingsgalerij.

Samen je AGF verpakking maken doen we zo:

1

Contact opnemen

Jij neemt contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0321 312 562 of een bericht te sturen naar sales@bangma.nl.

2

Onderzoeken product

Wat wil je verpakken? Wil je een bedrukking? Waar moet de verpakking aan voldoen? We komen langs, stellen véél vragen en geven je direct advies.

3

Sample maken

Nu we weten waar de verpakking aan moet voldoen, gaan wij aan de slag met het maken van een sample. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het snel bij jullie terechtkomt.

4

Wij regelen alles!

Stuur ons je design toe en wij doen de rest. Dit levert een aantal voorstellen op die we graag met je bespreken.

5

Ontwerp naar fabrikant

Staat het ontwerp vast? Mooi! We weten welke fabrikant het best matcht met jouw product, zodat je altijd de beste oplossing krijgt. Ook kun je voor kleine series gebruikmaken van de eigen dozenproductielijn (sheetplant) van Bangma Verpakking.

6

Let's go!

De verpakkingen rollen uit de machine en zijn klaar voor gebruik. Vind je het fijn als wij voorraad voor jullie houden? Dan doen we dit graag, zodat jullie alle tijd hebt om je te focussen op waar jullie goed in zijn.

We willen onze aardappelen laten opvallen in het schap én beschermen.

Quik’s Quality Potatoes

Quik’s Quality Potatoes gebruikt voor de koelverse aardappelproducten en vers verpakte aardappelen opzettrays. De grote volumes zorgen voor hoge eisen aan de kwaliteit-prijsverhouding en een optimale leveringsbetrouwbaarheid. Bangma Verpakking bewijst al jaren dat zij heel goed in staat zijn om aan deze voorwaarden te voldoen.

Lees meer

Niet enkel wij, maar ook onze eindklanten zijn lovend over de nieuwe verpakking

Duvel

We zochten naar een duurzame, ecologische verpakking met focus op de bescherming van ons complexe, fragiele assortiment, zodat we niet enkel breuk, maar ook ons papierverbruik konden laten dalen.

Lees meer

Kies Bangma Verpakking voor jouw AGF-verpakkingen

Bij Bangma Verpakking begrijpen we dat de wereld van AGF-verpakkingen voortdurend verandert. Daarom blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends, zodat we jou altijd de meest innovatieve verpakkingsoplossingen kunnen bieden. Of je nu kiest voor gestandaardiseerde trays of op maat gemaakte verpakkingen, we streven ernaar om jouw verse producten zo lang mogelijk mooi te houden.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Bangma Verpakking jou kan helpen om te voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen en trends in de AGF-verpakkingsindustrie. Samen zorgen we ervoor dat jouw verse producten opvallen en langdurig vers blijven.

Op zoek naar andere verpakkingen?

Bekijk ons volledige assortiment in de webshop of lees meer over verpakkingen voor: