Case Wasparfum

Een vleugje sensatie in een flacon en dat was dan ook het uitgangspunt voor de verzendverpakkingen.

Wasparfum kwam bij ons met de vraag verzendverpakkingen te ontwikkelen. Ze hadden een aantal duidelijke wensen voor de verpakkingen en er moest onderscheid gemaakt worden tussen de verzendverpakkingen voor de B2B en B2C klanten. Wasparfum is het bedrijf achter de populaire parfums voor de wasmachine. Inmiddels hebben ze een scala aan parfums voor gebruik in de wasmachine, vaatwasser, auto en meer. Met een B2B en B2C webshop richt Wasparfum zich op een dealernetwerk en de consument. Twee klantgroepen die vragen om een verschillende benadering en dus ook een andere verpakking. Een uitdaging waar we bij Bangma Verpakking wel wat mee konden.

 

Vanwege de verschillende klantgroepen hebben we ervoor gekozen om twee verschillende sets aan dozen samen te stellen aangepast op het distributiekanaal. Een Amerikaanse vouwdoos waarin de bestellingen voor de dealers (B2B klanten) worden verstuurd en een kleine selectie formaten verzenddozen voor de B2C bestellingen. Hierbij waren gemak (voor het openen) en de “unboxing experience” belangrijke elementen.

Amerikaanse vouwdozen als verzendverpakkingen voor de B2B klanten

Met bijna 800 dealers in Nederland heeft Wasparfum wekelijks flink wat bestellingen uit te leveren. Meer dan 90% van deze bestellingen worden online geplaatst in de B2B webshop van wasparfum.nl. Toen Wasparfum bij Bangma Verpakking kwam voor haar verpakkingen waren er een paar vereisten aan de dozen. De flacons van 100ml en 500 ml worden het meest verstuurd, dus de dozen moesten stevig zijn en de dozen goed stapelbaar i.v.m. transport naar de klanten. We zijn uitgekomen bij een Amerikaanse vouwdoos van dubbelgolf karton die aan beide eisen voldoet.

 Verzendverpakkingen voor de B2C webshop

Consumenten kunnen ook rechtstreeks bestellen in de B2C webshop van wasparfum.nl. Voor de verzending van de pakketten gebruikt Wasparfum 3 verschillende formaten verzenddozen. Een brievenbusdoos en twee e-commerce verzenddozen met handige plak- en tearstrips. Zodra de bestelling thuis wordt opengemaakt wil Wasparfum haar klanten direct meenemen in de heerlijke aroma’s die de producten bieden en dat stukje beleving wordt al direct kenbaar bij het openmaken van de doos. De knalroze offset bedrukking maakt dat je de wasparfum al ruikt voordat je de flacon hebt opengemaakt. Uniek is dat de bedrukking over de volledige binnenkant is doorgetrokken en daar overheen zijn een plak- en tearstrip gerealiseerd, zodat de doos gemakkelijk opent en sluit. “Unboxing experience to the max”.

Bekijk het volledige aanbod op de site van Wasparfum.

Het snelle schakelen met de vertegenwoordiger en het meedenken met de wensen is erg prettig. We zijn erg blij met de samenwerking met Bangma Verpakking.

Ben jij benieuwd naar wat voor e-commerce verzendverpakkingen we voor jouw producten kunnen bieden? Ieder vraagstuk is anders dus we ontwikkelen graag samen met jou een verpakkingsconcept wat helemaal aansluit op jouw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via sales@bangma.nl of 0321 – 31 25 62.

Case Cameranu verzendverpakkingen

Het verhaal achter de rebranding van Cameranu

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen zijn, figuurlijk,  in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case Wasparfum

Wasparfum verzendverpakking

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe onze verzendoplossingen hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case Jopen tastekit bierverpakking

Unieke productverpakking voor Jopen Bier

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopen bier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden?    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case Johannes Fruitmand

Verpakking op maat voor de Johannes Fruitmand

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap.

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case Flame Away productverpakking

Verpakking op maat voor het Flame Away brandblusmiddel

Voor Flame Away realiseerde Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking die ervoor zorgt dat het kwetsbare product veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case Jopenbier

De Ultimate Advent Calendar voor Jopenbier

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case Brandt & Levie

Worstpost: brievenbusdoosjes voor worst

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case Kwakzalver Sports

Voor Kwakzalver Sports ontwikkelden we een hoogwaardige giftbox.

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case Looye Kwekers

Bangma Verpakking hielp Looye Kwekers met de verdere ontwikkeling van de tray voor de premiummerken.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays