Case: Wasparfum

Een vleugje sensatie in een flacon en dat was dan ook het uitgangspunt voor de verzendverpakkingen.

Wasparfum kwam bij ons met de vraag verzendverpakkingen te ontwikkelen. Ze hadden een aantal duidelijke wensen voor de verpakkingen en er moest onderscheid gemaakt worden tussen de verzendverpakkingen voor de B2B en B2C klanten. Wasparfum is het bedrijf achter de populaire parfums voor de wasmachine. Inmiddels hebben ze een scala aan parfums voor gebruik in de wasmachine, vaatwasser, auto en meer. Met een B2B en B2C webshop richt Wasparfum zich op een dealernetwerk en de consument. Twee klantgroepen die vragen om een verschillende benadering en dus ook een andere verpakking. Een uitdaging waar we bij Bangma Verpakking wel wat mee konden.

 

Vanwege de verschillende klantgroepen hebben we ervoor gekozen om twee verschillende sets aan dozen samen te stellen aangepast op het distributiekanaal. Een Amerikaanse vouwdoos waarin de bestellingen voor de dealers (B2B klanten) worden verstuurd en een kleine selectie formaten verzenddozen voor de B2C bestellingen. Hierbij waren gemak (voor het openen) en de “unboxing experience” belangrijke elementen.

Amerikaanse vouwdozen als verzendverpakkingen voor de B2B klanten

Met bijna 800 dealers in Nederland heeft Wasparfum wekelijks flink wat bestellingen uit te leveren. Meer dan 90% van deze bestellingen worden online geplaatst in de B2B webshop van wasparfum.nl. Toen Wasparfum bij Bangma Verpakking kwam voor haar verpakkingen waren er een paar vereisten aan de dozen. De flacons van 100ml en 500 ml worden het meest verstuurd, dus de dozen moesten stevig zijn en de dozen goed stapelbaar i.v.m. transport naar de klanten. We zijn uitgekomen bij een Amerikaanse vouwdoos van dubbelgolf karton die aan beide eisen voldoet.

 Verzendverpakkingen voor de B2C webshop

Consumenten kunnen ook rechtstreeks bestellen in de B2C webshop van wasparfum.nl. Voor de verzending van de pakketten gebruikt Wasparfum 3 verschillende formaten verzenddozen. Een brievenbusdoos en twee e-commerce verzenddozen met handige plak- en tearstrips. Zodra de bestelling thuis wordt opengemaakt wil Wasparfum haar klanten direct meenemen in de heerlijke aroma’s die de producten bieden en dat stukje beleving wordt al direct kenbaar bij het openmaken van de doos. De knalroze offset bedrukking maakt dat je de wasparfum al ruikt voordat je de flacon hebt opengemaakt. Uniek is dat de bedrukking over de volledige binnenkant is doorgetrokken en daar overheen zijn een plak- en tearstrip gerealiseerd, zodat de doos gemakkelijk opent en sluit. “Unboxing experience to the max”.

Bekijk het volledige aanbod op de site van Wasparfum.

Het snelle schakelen met de vertegenwoordiger en het meedenken met de wensen is erg prettig. We zijn erg blij met de samenwerking met Bangma Verpakking.

Ben jij benieuwd naar wat voor e-commerce verzendverpakkingen we voor jouw producten kunnen bieden? Ieder vraagstuk is anders dus we ontwikkelen graag samen met jou een verpakkingsconcept wat helemaal aansluit op jouw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via sales@bangma.nl of 0321 – 31 25 62.

Case: Looye To Go tomaten

Een smakelijke samenwerking ontluikt: Looye en Bangma Verpakking

Voor het nieuwe merk Looye To Go tomaten is Bangma Verpakking aan de slag gegaan met het realiseren van een chique en stevige kartonnen opzettray waar de tomaten in kleinere verpakkingen kunnen worden vervoerd. Lees meer over smakelijke samenwerking tussen Looye Kwekers en Bangma Verpakking.

Lees meer
Case Looye to go snacktomaten

Case: cadeauverpakking Bokker Bier

Het verhaal achter onze op maat gemaakte bierverpakking voor Bokker Bier

Bangma Verpakking creëert stevige, op maat gemaakte cadeauverpakkingen voor Bokker Bier, een uniek Urker gebrouwen bier met een eigen verhaal.

Lees meer

Case: Raijmakers Heetmakers

Retail food/E-commerce

Ontdek het verhaal achter het realiseren van de unieke cadeauverpakking op maat voor de 4 hete sauzen van het merk Raijmakers Heetmakers. Lees hoe we bij Bangma Verpakking  deze opdracht hebben aangepakt!

Lees meer

Case: Wildride Carrier

E-commerce

Ontdek de kracht van een samenwerking met Bangma Verpakking en welke rol onze mensen hebben gespeeld in de realisatie van een unieke product- én verzendverpakking voor Wildride Carrier.

Lees meer
Klantcase Wildride Carrier-1920x1080px

Case: AHV International

Industrie/E-commerce

Ontdek hoe Bangma Verpakking AHV International heeft geholpen bij het transformeren van hun verpakkingsproces met een postdoos op maat. Van efficiëntieverbeteringen tot verbluffende branding, lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Postdoos op maat voor AHV International

Case: Cameranu

E-commerce

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen hebben we in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case: Wasparfum

E-commerce

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe de verzendverpakkingen, die Bangma Verpakking heeft ontworpen, hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case: Jopenbier

Retail food

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopenbier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden? Lees er alles over!    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case: Johannes

AGF/Retail food

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap. Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case: Flame Away

Industrie/E-commerce

Voor Flame Away heeft Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking gerealiseerd die ervoor zorgt dat het brandblusmiddel veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case: Jopenbier

Retail food

Voor Jopenbier heeft Bangma Verpakking de ‘Jopen Ultimate Advent Kalender’ gerealiseerd. Een op maat gemaakte verpakking die perfect aansluit bij de branding van dit merk en ontworpen is om de bieren tijdens transport veilig en onbeschadigd te houden. Lees de klantcase nu!

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case: Brandt & Levie

Retail food/E-commerce

Bangma Verpakking heeft voor Brandt & Levie bedrukte brievenbusdoosjes ontworpen, waarmee ze hun ambachtelijke worsten efficiënt en stijlvol door heel Nederland kunnen versturen. Deze op maat gemaakte verpakkingen zorgen voor een veilige levering en versterken tegelijkertijd de merkbeleving.

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case: JARR Kombucha

Retail food/E-commerce

Voor JARR Kombucha hebben we bij Bangma Verpakking een speciale kartonnen verzendverpakking ontwikkeld die zowel de kombucha beschermt als informatie over het product biedt. Nieuwsgierig geworden? Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
CAase-JARR-Kombucha-verpakkingen

Case: Kwakzalver Sports

E-commerce/Industrie

Voor Kwakzalver Sports hebben we bij Bangma Verpakking een op maat gemaakte giftbox voor hun sportcosmetica ontwikkeld, waarbij we de hoge verwachtingen van de klant hebben overtroffen en een strakke deadline hebben gehaald, net voor de feestdagen. De klant heeft de kwaliteit en het resultaat van de samenwerking geprezen. Lees er alles over!

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case: Looye Kwekers

AGF

Bangma Verpakking heeft Looye Kwekers geholpen met de ontwikkeling van een tray voor hun premiummerken Honingtomaten® en JOYN®, waarbij we nadruk hebben gelegd op leveringsbetrouwbaarheid, stevigheid en uitstraling. Onze samenwerking kenmerkt zich door efficiëntie, snelle communicatie en het snel realiseren van aanpassingen.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays

Case: Duvel Moortgat

Retail food

Voor Duvel Moortgat heeft Bangma Verpakking een duurzame en ecologische bierverpakking van FSC-golfkarton gecreëerd. Meer weten? Lees de volledige klantcase!  

Lees meer
Case-Duvel-Moortgat

Case: Quik’s Quality Potatoes

AGF/Retail & Food

Bangma Verpakking heeft voor Quik’s Quality Potatoes opzettrays ontworpen die niet alleen de aardappelen beschermen en laten opvallen in het winkelschap, maar ook voldoen aan hoge eisen qua kwaliteit-prijsverhouding en leveringsbetrouwbaarheid.

Lees meer
Aardappelveld landbouw

Case: Ducky Dons

Industrie

Bangma Verpakking fungeert als totaalleverancier voor Ducky Dons, waarbij we een breed scala aan verpakkingsoplossingen bieden die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Te weten komen wat we allemaal doen? Lees de klantcase!

Lees meer
Case-Ducky-Dons-slapen-2