Wat is een autolockdoos?


Een autolockdoos wordt ook wel een speedbox genoemd. Als je de doos uitvouwt, sluit de bodem aan de onderzijde automatisch. Hierdoor is deze verpakking ongeveer drie keer sneller op te zetten dan een standaard vouwdoos. Deze kartonnen dozen zijn speciaal ontworpen om het verpakken en verzenden van verschillende goederen eenvoudiger en efficiënter te maken.  Met hun unieke constructie en handige sluitsysteem bieden autolock dozen maximale bescherming en gebruiksgemak voor jouw waardevolle inhoud. 

5 voordelen van de autolockdoos

  1. Eenvoudige montage: Dankzij het slimme ontwerp kunnen autolock dozen snel en gemakkelijk worden opgezet, zonder dat er extra sluitmiddelen nodig zijn. 
  2. Betrouwbare sluiting: Het ingebouwde vergrendelingssysteem zorgt ervoor dat de dozen stevig gesloten blijven tijdens het transport, zonder dat er tape nodig is. 
  3. Beschermende constructie: De stevige kartonnen constructie van autolock dozen biedt optimale bescherming voor uw producten, waardoor ze veilig aankomen op hun bestemming. 
  4. Veelzijdigheid: Autolock dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat u de juiste doos kunt kiezen voor uw specifieke producten. 
  5. Tijdbesparend: Het gebruiksgemak van autolock dozen versnelt het verpakkingsproces, waardoor u kostbare tijd kunt besparen bij het verzenden van uw goederen.

Sneller inpakken met een autolockdoos

 

De autolock dozen of speedboxen hebben een zelfsluitende bodem. Daardoor is deze verpakking circa 3 x sneller op te zetten dan een standaard vouwdoos. Doordat de verpakking aan de onderzijde automatisch gesloten word, hoef je alleen de bovenzijde te sluiten met tape of plakband. Dit scheelt je tijd en extra kosten.

Autolockdoos met automatische bodem

Autolockdozen

Autlockdozen met plakstrip, tearstrip en retoursluiting

Wil je jouw producten nog sneller inpakken? Ga dan voor een autolockdoos met plakstrip, tearstrip (voor het gemakkelijk en snel openen) en retoursluiting. Uitermate geschikt voor gebruik in de e-commerce sector, zoals bij de verzending van webshopartikelen als cosmetica, sieraden, woonartikelen, consumentenelectronia en andere pakketverzendingen. 

Autolockdozen in verschillende formaten

Onze autolock dozen zijn vervaardigd uit hoogwaardig karton en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ze zijn ontworpen met het oog op eenvoudige montage en snelle sluiting, waardoor u kostbare tijd en moeite bespaart bij het inpakken van uw producten. Of je nu kwetsbare elektronica, boeken, kleding of andere producten wilt verzenden, autolock dozen bieden de bescherming die nodig is. Het karton waarvan ze zijn gemaakt, is duurzaam en sterk, waardoor goederen veilig worden verpakt en bestand zijn tegen mogelijke schokken en stoten tijdens het transport. 

Autolockdozen; ideale webshopverpakkingen

  • Gemakkelijk en snel in elkaar te zetten 
  • Verkrijgbaar met zelfklevende sluiting, tearstrip (voor snel en gemakkelijk openen van de verpakking) en retoursluiting 
  • 100% recyclebaar 

Kortom, autolock dozen zijn de ideale keuze als je op zoek bent naar efficiënte, betrouwbare en gebruiksvriendelijke verpakkingen voor jouw producten. Vertrouw op deze dozen om goederen veilig te houden tijdens het transport en een professionele indruk achter te laten bij jouw klanten. Bestel vandaag nog jouw autolock dozen en ervaar het gemak van hoogwaardige verpakkingen! 

Benieuwd naar welke autolockdozen wij al hebben gerealiseerd? Bekijk dan eens de klantcases van Cameranu en Wasparfum.

0321 312 562sales@bangma.nl

Tags : , , , , , , , ,