Cadeauverpakking op maat


Cadeauverpakking op maat

Van kerstpakket tot luxe drankverpakking: het zal je vast niet verbazen dat we bij Bangma Verpakking op het gebied van verpakkingen van uitpakken houden. We beschikken over jarenlange ervaring met het ontwikkelen van cadeauverpakkingen op maat en we brengen je uiteraard graag op ideeën door je in dit blog meer te vertellen over een aantal veelgekozen maatwerk-cadeauverpakkingen.

Cadeauverpakking laten maken voor relatiegeschenken

Door je relaties jaarlijks een geschenk toe te sturen, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of aan het einde van een drukke periode, creëer je op een laagdrempelige manier de gelegenheid om weer even in contact te komen. Nog beter: ga zelf langs om het relatiegeschenk af te geven en een kop koffie te drinken! Bij Bangma Verpakking weten we alles over het bedrukken van verpakkingen en kunnen we je relatiegeschenk uiteraard geheel in jouw huisstijl ontwikkelen.

Cadeauverpakking voor luxe cadeaus

Als je veel tijd en energie hebt gestoken in het ontwikkelen van het perfecte geschenk, verdient jouw product natuurlijk een verpakking die je cadeau op z’n mooist toont. Van een flesje parfum tot een wellness pakket of een goede fles wijn: door jouw product mooi te verpakken, vergroot je de kans dat jouw verpakking opvalt in het schap. Zelf aan de slag gaan met inpakpapier is dan namelijk niet meer nodig!

Cadeauverpakking als verzendverpakking

Van een bosje bloemen tot een doosje chocolade: als je weinig tijd hebt, maar toch graag wil laten weten dat je aan iemand denkt, is het versturen van een cadeau via de post natuurlijk ideaal. Bij Bangma Verpakking weten we precies waar een stevige verzendverpakking aan moet voldoen en zorgen we ervoor dat jouw producten heel aankomen.

Ontdek de service van Bangma Verpakking

Als je kiest voor Bangma Verpakking, profiteer je van onze jarenlange ervaring met papieren verpakkingen. We leveren onder andere aan klanten binnen de segmenten Retail Food, AGF, E-commerce en Industrie. Door ons je cadeauverpakking op maat te laten maken, profiteer je onder andere van de volgende voordelen:

  • Altijd snel schakelen met een vast contactpersoon
  • Totaalleverancier van verpakkingen en verpakkingsmaterialen
  • Deskundig advies van onze specialisten
  • Jarenlange ervaring met het ontwikkelen van productverpakkingen

Contact opnemen met Bangma Verpakking

Regelmatig ontwikkelen we op maat gemaakte cadeauverpakkingen en als we jouw wensen weten te vertalen in een geschenkverpakking waar jij tevreden over bent, is dat wat ons betreft een feestje waard! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Dit kan door telefonisch contact op te nemen via 0321 312 652 of door een e-mail te sturen naar sales@bangma.nl. Ook kun je gebruikmaken van onderstaand contactformulier.

Case-Duvel-cadeauverpakking-op-maat