Opvulmaterialen voor verpakkingen


Bescherming en stabiliteit voor jouw verzendingen

Bij Bangma Verpakking begrijpen we hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat producten veilig en onbeschadigd hun bestemming bereiken. Daarom bieden we verschillende opvulmaterialen, speciaal ontworpen om jouw producten te beschermen en op hun plaats te houden tijdens transport. Ontdek hoe onze opvulmaterialen, waaronder luchtkussenzakjes en opvulchips, jouw verzendingen naar een hoger niveau tillen. Veilig verpakken en verzenden met opvulmaterialen van Bangma Verpakking. 

Wat zijn opvulmaterialen?

Opvulmaterialen zijn specifieke materialen die worden gebruikt om lege ruimtes in verpakkingen op te vullen, waardoor producten niet verschuiven of tegen elkaar aan komen. Ze fungeren als beschermende barrières en zijn onmisbaar voor een veilige verzending. Onze opvulmaterialen worden vaak in combinatie met traditionele verpakkingsoplossingen zoals kartonnen dozen gebruikt.

De voordelen van opvulmaterialen

Het gebruik van opvulmaterialen biedt diverse voordelen:

1. Bescherming tegen schokken

Onze opvulmaterialen absorberen schokken en stoten tijdens het transport, waardoor jouw producten veilig blijven, zelfs in uitdagende omstandigheden. Daarnaast is ons standaard opvulmateriaal stofvrij en ongevoelig voor water.

2. Stabiliteit

Ze stabiliseren de inhoud van de verpakking en voorkomen dat producten gaan schuiven, wat beschadiging kan voorkomen.

3. Aanpasbaarheid

Onze opvulmaterialen zijn geschikt voor zowel kwetsbare als robuuste producten, waardoor ze veelzijdig zijn voor diverse toepassingen.

Luchtkussenzakjes: lichtgewicht bescherming

Luchtkussenzakjes zijn een van onze hoogwaardige opvulmaterialen. Ze bestaan voor 99% uit lucht, wat ze lichtgewicht maakt. Deze zakjes bieden uitstekende bescherming en stabiliteit voor uw verzendingen.

Voordelen van luchtkussenzakjes:

Luchtkussenzakken in doos

 

  • Schokbestendig
  • Stabiliseren de inhoud van de verpakking.
  • Fixeren producten voor hoge bescherming.

Opvulchips: ideale bescherming

Onze opvulchips zijn kleine schuimpjes die dienen als los opvulmateriaal. Ze voorkomen dat producten in een doos of verzendverpakking gaan schuiven en bieden de ideale bescherming tijdens transport.

Voordelen van opvulchips:

Opvulchips in doos

 

  • Ideaal voor veelvuldig gebruik
  • Schokbestendig
  • Verkrijgbaar in zakken van 500 liter.

Opvulmaterialen kopen bij Bangma Verpakking

Klaar om jouw verzendingen te verbeteren en jouw producten te beschermen? Neem contact op met ons team van experts bij Bangma Verpakking. We staan klaar om je te helpen de juiste opvulmaterialen te kiezen en al jouw vragen te beantwoorden.

Wacht niet langer en zorg voor de optimale bescherming en stabiliteit van jouw producten met onze hoogwaardige opvulmaterialen.

0321 312 562sales@bangma.nl

Tags : , , , ,