Case Cameranu verzendverpakkingen

Hoe Bangma Verpakking Cameranu hielp bij het realiseren van een premium merkidentiteit.

Als bedrijf wil je jezelf onderscheiden van de concurrentie en een unieke uitstraling hebben. Dat was ook het doel van Cameranu toen zij besloten om hun merkidentiteit volledig te rebranden. Om dit doel te bereiken, was het vernieuwen van de complete verpakkingslijn een belangrijk onderdeel. Cameranu benaderde Bangma Verpakking met de vraag of zij hierbij konden helpen. Bangma Verpakking pakte deze uitdaging met beide handen aan en ging vol enthousiasme aan de slag.

Cameranu verzendverpakkingen groep

Efficiënt, gemakkelijk én bijzonder: Nieuwe verpakkingen Cameranu bieden complete uitpakbeleving

De nieuwe verpakkingen moesten efficiënt en gemakkelijk in gebruik zijn, en zorgen voor een bijzondere uitpakbeleving. Door diverse bezoeken aan Cameranu konden we laten zien wat de mogelijkheden waren op het gebied van kartonnen verpakkingen en verzendoplossingen. Aan de hand van verschillende soorten sampledozen kwamen we uiteindelijk tot een selectie van 25 dozen, verdeeld in autolockdozen, boekverpakkingen en enveloppen. Bijna allemaal voorzien van zelfklevende plakstrips en tearstrips voor extra gemak bij het inpakken en uitpakken. De dozen en enveloppen hebben een strakke bedrukking aan de buitenzijde en binnenzijde gekregen met pakkende teksten die de merkidentiteit van Cameranu nog eens extra onderstrepen.

Bangma Verpakking: Proactieve partner voor vernieuwde verpakkingslijn Cameranu

Het meedenken en proactief handelen van Bangma Verpakking werd als zeer prettig ervaren. In het begin van het traject zijn er diverse malen bezoeken gebracht om samples te testen met de producten van Cameranu. Zo konden we er samen achterkomen wat het beste past bij Cameranu. De adviserende rol over de mogelijkheden en het uitgebreid de tijd nemen om tot een selectie verpakkingen te komen, werden erg gewaardeerd. Het resultaat is een vernieuwde verpakkingslijn die naadloos aansluit bij de nieuwe merkidentiteit van Cameranu.

Inspireren, informeren en winkelen komen samen in één merkidentiteit

Dankzij de vernieuwde verpakkingslijn kan Cameranu nu niet alleen professionaliteit uitstralen, maar ook een persoonlijke en toegankelijke touch behouden. De nieuwe lijn verzenddozen en enveloppen dragen bij aan het doel van Cameranu om een community te zijn waarbij inspireren, informeren en (fysiek en online) winkelen samenkomen. De community stond al, de onderscheidende nieuwe merkidentiteit was de volgende stap.

 

Case Cameranu verzendverpakkingen

Het verhaal achter de rebranding van Cameranu

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen zijn, figuurlijk,  in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case Wasparfum

Wasparfum verzendverpakking

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe onze verzendoplossingen hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case Jopen tastekit bierverpakking

Unieke productverpakking voor Jopen Bier

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopen bier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden?    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case Johannes Fruitmand

Verpakking op maat voor de Johannes Fruitmand

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap.

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case Flame Away productverpakking

Verpakking op maat voor het Flame Away brandblusmiddel

Voor Flame Away realiseerde Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking die ervoor zorgt dat het kwetsbare product veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case Jopenbier

De Ultimate Advent Calendar voor Jopenbier

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case Brandt & Levie

Worstpost: brievenbusdoosjes voor worst

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case Kwakzalver Sports

Voor Kwakzalver Sports ontwikkelden we een hoogwaardige giftbox.

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case Looye Kwekers

Bangma Verpakking hielp Looye Kwekers met de verdere ontwikkeling van de tray voor de premiummerken.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays

Wat zegt Cameranu over Bangma Verpakking

Het proactief meedenken, van Bangma Verpakking, over welke verpakkingen en mogelijkheden er zijn en wat het beste bij onze nieuwe merkidentiteit past, dat heeft echt het verschil gemaakt.

Aldus Stijn van Merkestein, Marketing Manager van Cameranu.